Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu bir FARAZİYEDİR! Forum içerisinde yöneticiler eşliğinde sadece bilimsel olarak kabul görmüş, bisiklete dair ayrıntılı veya genel, a-z ye her ne varsa oluşturulabilecek bir ansiklopedi projesi olabilir mi? Şimdi diyeceksiniz ki: Yahu buna ne gerek var! Zaten herşey forumda var. Evet var ama sadece bisiklete dair bilimsel geçerliliği olan şahsi yorumların olmadığı bir sayfa olsun isterim!

Arkadaşlar ilan isimlerinde sattığınız ürünün durumunu belirten açıklamaları dikkate almıyoruz. Yani bu şekilde ilan açmıyoruz. Uzunca bir süredir bu durumdaki ilanları düzenliyordum. Artık düzenlemeyeceğim. Lütfen bundan sonra ilan açarken "Satılık, kışlık, çok temiz durumda, az kullanılmış" gibi ve türevlerini çoğaltabileceğimiz şekildeki nitelendirmeleri ilanların başlığına eklerseniz ilanlarınız açılmayacaktır.

İlan başlığını doğru kullanım formülü şu şekildedir ; Marka adı - Modeli - Model Yılı
Örnek : Specialized Venge 2016 gibi.

Hesabınız bölümüne girip aşağıdaki resimdeki bölümü bulun istediklerinizi işaretleyin işlem tamamdır bana göre :harika:

35.PNG

@ÇaNakkaLeRuHu

Bahsettiğiniz işlemin amacı;
Profilinizdeki "Konular" sekmesinde paylaştığınız konular var. Dilerseniz, çıkmasını istemediğiniz konuları kategorileri seçerek ayarlayabilirsiniz. Örneğin; Serbest Kürsü kategorisini seçerseniz, sadece o kategoride açtığınız konular profilinizdeki sekmede gözükür. Diğerleri gözükmez. Ama hiçbirini seçmezseniz, sistem varsayılan kalacaktır.

Yani bu işlem, konu ve bölüm engellemeye veya gizlemeye yaramıyor.

@erdalyilmaz_

İşaretlediğin konu gözüküyor işte aynı şey değilmi ? İşaretlemediklerini de engellemiş olmuyor musun ? Ben mi yalnış biliyorum ?

Aslında konu silme olsa daha iyi olur bence konunun işi bittikten sonra açan kişi silebilse

Net olarak demek gerekirse, burdan bir çok malzeme aldım ve sattım ama 1 yıldır foruma gelmiyordum. Şu an yol bisikletimi satmak istiyorum ama market olayı yüzünden 7. veya 8. sayfaya kaymış bulunmakta, ilk günlerde aldığı görüntülenme sayısı dışında bir görüntülenme yok...En azından haftada bir üste taşıma imkanı olmalı...

Birşeylerin iyi olmasını istiyorsunuz biliyorum ama bu biraz kısıtlamak gibi olmuş..:uzgnm:

Konuya cevap vermeyi düşünen, yetkili birisi var mı?

Cevap vermek istemiyorsanız, yazabilirsiniz.

edit: 02.02.2017

Forum yönetiminden birisi cevap verecek mi?

Teşekkürler

Sürekli olarak cevap istiyorsunuz sizi anlayışla karşılıyorum. Bu durumla ilgili herhangi bir çalışma yok. Bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez. O yüzden net cevap için beklemede kalmaya devam edin lütfen.

Saygılar.

@Atilla G.

5 gündür konuya yorum yapan olmadığı için, sürekli cevap istiyorum. Yoksa dikkat çekmek, sizleri uğraştırmak derdinde değilim. Daha önce Eagle bu özelliği getireceğiz dediği için, tekrar konu açıp sormak durumunda kaldım.

Teşekkürler

@erdalyilmaz_ Gün içinde her konuyu görmemiz imkansız. Gözden kaçmış olabilir. En iyisi sizin bir süre daha konuları görmezden gelmeniz. :)

Önümüzdeki günlerde halledeceğim fakat şu ana sayfadaki tablo sorun çıkarıyor. Orası sorun değil derseniz, bu zamanı kısaltabiliriz şimdilik. :)

vbulletin varken gönderdiğimiz mesajı düzenleyebiliyorduk.şu anda bunu yapmamız mümkün mü acaba?

@observer

Mesaj düzenleme 48 saat sonra kapanır. Yani sadece mesajı yazdıktan sonra 48 saat boyunca düzenleyebilirsiniz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri