Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
5 fotoğraftan biraz daha fazla örneğin 8 fotoğraf yükleme imkanı olsa aslında çok daha iyi olacak çünkü üyeler mesaj atıp daha fazla fotoğraf istiyorlar.

@Atilla G.

İlanım 3 gundur onaylanmıyor, sebebi nedir hocam ?

@turac000 İlanınızı göremedim. Lütfen linkini bana özel mesajla yollar mısınız ?

Çok kötü olmuş böyle. Mobilden markete giriyorum, herşey birbirine girmiş görünüyor. Yol,mtb,kulaklıklar,cantalar falan hep aynı yerde tüm ilanlar karmancorman. Belki mobilden böyledir bilmiyorum ama çok kötü....

Arkadaşlar lütfen ilan fotoğraflarınızı eski sistemdeki gibi açıklamalar kısmına yüklemeyiniz. Bu şekilde açılan ilanları kesinlikle kabul etmiyoruz. Sizlerden ricam lütfen ilanı açarken en alt kısımda bulunan "fotoğraf yükle" butonunu kullanmanız. Eskisinden çok daha kolay ve rahat bir sistemle fotoğraf yükleyebilirsiniz. Lütfen bu hususa dikkat edelim.

Screenshot_9.png

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Osman Butuböken

Katılıyorum. Göremediğimiz bir yer mi var mobil sayfasında?

Neden Tapatalk uygulaması üzerinden neden market seçeneğini göremiyorum. Web sürümünden görebiliyorum sadece ?

@iogee Mobil için uyarlanması biraz zaman alacak. Eklenti başlı başına forum gibi bir uyarlama istiyor. Üzerinde çalışılacak meraklanmayın. Tapatalk'ın bu konuda yardımcı olması gerekiyor ancak 3. parti yazılımlara karşı çok tutucu bir tavırları var. Yani aslında sorun bizden kaynaklanmadığı halde biz çözmeye çalışıyoruz.

@Atilla G. teşekkürler umarım hızlı şekilde sorunsuz geçilir. Kullanımın büyük bölümü sizinde bildiğiniz gibi mobil üzerinden. İyi çalışmalar.

@iogee Farkındayız ancak mobilden atılan eski bütün ilanlar bizim için çok daha büyük yük, zaman kaybı, problem teşkil ediyordu. Şu andaki sistem kusursuz işlemekte. Sizde farkındasınızdır ki forum olarak kullanıcılar ve yönetimin özveriyle bu sorunun üstesinden gelecektir. Alakanız için teşekkür ederiz :) Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: iogee
@Atilla G.
Merhabalar. Market ilanlarımı nasıl güncelleyebilirim. Öeneğin fiyat ve iletişim bilgisini değiştirmek gibi. Mobilden girdiğim için mi göremedim acaba?
Teşekkür ederim.

@Yusufclp Özel mesajla bana iletin ilanın linki ile beraber halledeyim hemen.

"Bellek yetersiz olduģu için önceki işlem gerçekleşmedi "

Uyarısı çıkıyor ve fotoğraf yükleyemiyorum.

Fotoğraf yüklerken kimi arkadaşların fotoğrafları ter yada yan olarak görüntülenmekte.Bununla ilgili tespit ettiğim bir kaç ipucunu sizinle paylaşmak isiyorum.

• dikey formatta çekilen fotoğraflarınızı yüklediğinizde yan çıkıyorsa yüklemeden evvel fotğraf düzenleme ile alt yada üstten çok az kırpın.Tekrar yüklediğinizde düzeleceğini göreceksiniz.

• yatay formatta çektiğiniz özçekim yada normal çekimlerinde ters yada yan yüklenmesindeki ana neden forum sitesi değil telefonu nasıl tuttuğunuzla alakalıdır.
Ana kameradan yatay fotoğraf alırken kamera lensi her zaman sol üst köşede durmalıdır.Eğer elinize geldiği gibi çekerseniz ve ana arka kamera sağ alt köşeye denk geldiyse( yeni nesil telefonlar kamera ne konumda olursa olsun ekranı size göre çevirir) telefonunuzda düz duran görsel yüklendiğinde yan yada ters çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Seya
Merhaba değerli yöneticilerim..
Forumdaşlar.

Market-9.sayfa "bagaj disk fren uyumlu" ürünüm satıldı.
Ancak çok uğraşmama rağmen "satıldı" olarak işaretleyemedim?
Nasıl yaparım.?

(İlanı açtığım günlerde bu seçenek çıkıyordu. şimdi çıkmıyor)

Teşekkürler.:)

@anti panik hocam satilmistir diye yorum birakinca kapatiyor yoneticiler. Bi kez degistiriliyor markette ilanla ilgili ayarlar, yani bende bi kez oldu :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri