Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@dincer_colak yazdığınız mantıklı geliyor bencede olabilir ama dediğiniz tarzda bir mesaj yazan kişi iletiyi düzenle kısmından o tarzda yazdığı yazıları silebilir. aslında çok da takılmıyorum buna ama aklıma gelmişken sorayım dedim

Scudo
ilam yayınlamak istiyorum fakat izniniz yok diyor

aynısını bende yaşadım ilan açamadım şartları mı var acaba ilan açmanın?

Aklıma geldi birden ve paylaşmak istedim. Site içinde bir konu başlığı altında İş ilanları, iş imkanları olsa. Bu alanda iş arayanlar hangi konuda iş aradıklarını ve meziyetlerini belirtse veya çalıştığı ortamda eleman ihtiyacı olanlar (iş veren veya çalışan olarak yazabilir) ihtiyaç olunan alanları belirtse yani kısaca birbirimize bu konuda yardımcı olsak nasıl olurdu acaba?

Konunun yeri burası değil diyebilirsiniz, veya böyle bir konu başlığının sakıncaları varsa belirtebilirsiniz ve/veya beyin fırtınası şeklinde tartışabiliriz.

Bu konuda bir şeyler yapmak istersek bu başlık altından tartışalım ve bu alanın nasıl olacağını belirleyelim?

Yani temelde 2 başlık altında konular olacak

1- İş arıyorum şu şu özelliklerim var ihtiyaç olunursa haber verin...vs
2- Şu konuda çalışacak, şu şu özelliklere sahip eleman arıyorum veya çalıştığım yerde eleman aranıyor bana cv'nizi atabilirsiniz vs gibi :)

Lütfen konu gereksiz ise forumdan kaldırınız bu başlığı.

Herkese selam ve sevgiler..

Denizli içi bisiklet kurye ihtiyacı olan bana ulaşabilir. Güvenlik önlemlerim vardır. 1000 gram ve altı ürünlerinizi 5 TL'ye hızlı ve sapasağlam şeklide ulaştırabilirim. Diksiyonum düzgün, üniversite öğrencisiyim.

- Fazla mı ciddi oldu :)

İstanbulda okuyorum. Bisiklet sürüşüm iyidir. Ciddi iş verenleri bekliyorum. En azından bir çay içelim :D:D

konu gereksiz değil de yanlış bilmiyorsam yetkili mecralar hariç bu tür ilan paylaşımı yapılmasına kanunen izin verilmiyor.
en azından ekşi duyuru'da böyle olduğunu biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@Ahmet Ayaz Bu konuda bilgim yok doğrusu. Aslında amaç bu foruma üye 1000'lerce kişinin iş arayan yada veren olarak buradan birbirine destek olması ve/veya yönlendirmesi. Ama dediğiniz gibi bir sakınca varsa yanlış iş yapmamak gerek. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Arkadaşlar güzel bir düşünce bu tabi ki :) Fakat konuyu kapatma durumundayım üzülerek.

(link), aşağıdaki maddelerine göre kurumdan izin alınmadan iş bulmaya aracılık etmenin cezası bulunmaktadır.

-h) (Ek: 15/5/2008-5763/23 md.) Kurumdan izin belgesi almadan iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyetinin bir işyerinde veya 9/6/2004 tarihli ve 5187 sayılı Basın Kanununda yazılı araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzer yayın araçlarından biri ile işlenmesi halinde bu fiili gerçekleştiren gerçek veya tüzel kişilere onbin Yeni Türk Lirası; fiilin her bir tekrarında yirmibin Yeni Türk Lirası,

-ı) (Ek: 15/5/2008-5763/23 md.) Kurumdan izin belgesi almadan iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyeti gösteren kişiler ile Kurumdan izin almadan yurtdışına işçi götürmek isteyen kişilere ait iş ve işçi bulma ilanını, 5187 sayılı Basın Kanununda yazılı araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzer yayın araçları ile yayınlayan gerçek ve tüzel kişilere, beşbin Yeni Türk Lirası,

Saygılarımızla
Yönetim Kurulu

Özel mesaja fotoğraf yüklemeyi bir türlü beceremedim bu tam olarak nasıl yapılıyor ? Altta fotoğraf yükle butonu yok

Merhabalar özel mesajlarda fotoğraf gönderimi nasıl yapılıyor acaba ?

@Hamdi O. 2 şekilde fotoğraf gönderebilirsiniz. Linkten fotoğraf gönderme veya bilgisayarınızdan yükleyerek fotoğraf gönderme.

qweqdsa.png

Bilgisayarınızdan gönderdiğinizde, yüklemesi tamamlandığında "Tam Resim"e tıklarsanız fotoğraf büyük olarak görüntülenir.

qwewqewq.png

@Serkan Mıstınoğlu
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama benim bilgisayarımda fotoğraf yükle butonu görünmüyor :)

@Hamdi O. çünkü özel mesajlarda fotoğraf yükleme kapalı. Hala da kapalı açmamışlar. Yöneticiler hariç yani en son öyleydi. Bu yüzden link şeklinde fotoğraf eklemeniz gerekecek. Ben öyle yapıyorum özelde başka çaresi yok :D

strava kullanan bazı arkadaşlar imzalarında stravanın logosunu kullanmış.BU logoya tıkladığınıda o
kişinin starvadaki uzantısına gidiyor.Bunu nasıl yapıyorlar.Bende logoyu bu şekilde kullanmak isityorum.Teşekkürler...

Stravanın my badges diye bir bölümü var .Orada imza için logo büyüklüğüne göre uzantı var.Yalnız kodu kopyala yapıştır yapınca forum imzanın çok uzun olduğunu belirtiyor.Karakter saysı
sını aştığını söylüyor.Oysaki strava bunu web sitesi , blog vs yerlerde kullanabilirsiniz diyor....

Bilen kimse yok mu? Şaşırdım vallahi :)

Profil bağlantınızı bir url kısaltıcı ile kısaltıp, bağlantı yerine onu yazabilirsiniz.

ör:

Kod:
[URL='http://goo.gl/vjfPxB']http://goo.gl/LNyMDV[/URL]

• Beğen
Tepkiler: Tolqiu
1 ocak 2015 ten bugüne arama yapmak istiyorum ama yine de 2013-2014 tarihlerinde açılmış olan konular karşıma çıkıyor.. ayrıca sıralama sonuçları da dağınık..

keşke çıkan sonuçları "yeniden eskiye" diye bi sıralama imkanımız olsaydı :ckskc:

https://i.hizliresim.com/LALaDJ.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri