Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@cerenzühal siz hiç kazıklanmadınız sanırım , bir kere boyle bir olay gelse basiniza boyle dusunmezsiniz .

Scudo
Bu olayı "www.bisikletforum.com" idarecileri çok iyi düşünmüşler. Yazışmalar hukuksal haklar doğurur, yalan beyan ise ister garantili, ister garantisiz olsun her 2 konudada yaptırımları var. ve buradaki bilgiler ışığında satın alan alıcılar en azından korunmuş olacaktır.

Eskiden benden çıktı ne halin varsa gör devri bitti.Yalan beyanda bulunanlar her şart altında mutlak kaybedeceklerdir.

ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN 2. EL YASAL DURUM HAKKINDA:

(link)

@ceren zühal

Sadece ürün satmak için foruma üye olunmasını engellemektir belkide
6/7 ayda 1 konu açma (bu konu dışında ) toplam 4 msj at (gelişi güzel) sonrada neden ilan açamıyorum bla bla bla.
Sahibinden bu işler için var

@Asusmune bilgilendirme icin tesekkurler banada cok sacma geliyordu faturanin ustundeki ismin kim oldugu . belki hediye edildi urun ve ben garantisini kullanmak istiyorum. Firmalarin sacma bahaneleri bunlar hep .

@furkan.zaman İsim vermeyeyim ünlü bir zincir bilgisayar mağazası bir ara hakem heyetine açılan şikayetleri takip ediyor, şikayeti açan kişi ile fatura sahibi farklı ise maliyeye usulsüzlük sebebiyle şikayet edip ceza aldırmaya çalışıyordu.

Aynen öyle Furkan. Seri numarası olması yeterli oluyor çoğu zaman. OEM piyasasında tek geçerlilik seri no.

@furkan.zaman

@ceren zühal bu konuyu açtığına göre market sistemi hedefine ulaşmış demektir. eskiden biz sizden rahatsız oluyorduk, artık siz bu prosedürden rahatsız olacaksınız.

market sisteminin başarıya ulaştığının somut kanıtı ceren

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve Deniz A
Merhaba Forum Yöneticisi arkadaşlar derneğimizin düzenlediği etkinliği forumda paylaşmak için ne yapabiliriz

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
elinize sağlık bunu diğer konulardada paylaşabilirsiniz bence çok faydalı olur diye düşünüyorum

Sevgili üyelerimiz,

Market bölümümüz yavaş yavaş popüleritesine doğru ulaşmak üzere ve ilgi büyümektedir. Bu yüzden sizler için hazırladığımız videoyu paylaşmak istedik. Markette bir ilan nasıl paylaşılır bu videoda izleyebilirsiniz. Biraz geç oldu ama sizlere epey yardımcı olacaktır. İzlemek için buyrun:

Merhaba , sanırım bu özellik kaldırıldı. Bahsettiğiniz linke ulaşamıyorum. Daha önceden vardı , tıklamama rağmen ve 1 ay girmemiş olmama rağmen yine de üyeliğim silinmedi.

Bir insan niye hesabini forumdan silmek ister?

Dunyanin en acayip ozelliklerinden birisi olabilir bu. Forum burasi yahu. Zaten siz bir katki yapmadikca herhangi bir etkilesimde bulunmaniz soz konusu degil. Yazmak, girmek istemeyen yazmaz, girmez, okumaz. Hesabinizi silince bunun ne gibi bir tatmin sagladigini anlayabilmis degilim.

Sirf insanin kendi kendisinin egosunu pohpohlamasi, "bana yamuk yaptilar, sildim hesabi ciktim, artik onlar dusunsun.." tuh tuh..

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
konusu google da üst sırada olanların üyeliği silinirse noluyor acaba?
konuları silinmiyordur heralde

Paylaşmak nasıl tercih ise,sildirip çıkabilmek de olmalı. ;)

Merhaba,

Şu anda bu özellik devre dışıdır. Bu özelliği tekrar devreye sokmayı asla düşünmüyoruz. Eğer isterseniz üyeliğinizi normal şekilde iptal edebiliriz Mustafa bey.

Adınızın ve soyadınızın görünmesinden rahatsız oluyorsanız, bu sayfadan üye adınızı değişebilir, tekrar üyelik iptali talebinde bulunabilirsiniz. Bunu yaptığınızda üyeliğiniz silinmiş kadar olacaktır zaten.

Bu özellik artık olmadığı için konu kapatılmıştır. Üyelik iptal taleplerinizi (kullanıcı adı değiştirme de düşünürseniz dediğimiz gibi değişebilirsiniz) iletişim bölümüden yapabilirsiniz.

aslında bu konuyu hortlatmak amacında değilim ama gerçekten kafama takıldığı için soruyorum neden biz yazdığımız bir iletiyi silemiyoruz.aslında bunu geçenlerde sehven iki kere paylaştığım silinmesi için yönetici arkadaşlarla iletişime geçtiğim bir iletiden sonra düşündüm bunun bir nedeni var mı ? bir gereklilik midir ?

Silinmemesinin sebebi; insanlar mesajı yazarken dikkatli olup doğru ve gerekli mesajı yazarak gereksiz mesaj yazmayı engellemek adına olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
daha once uye oldugun formlarda sılme yapılabılıyordu ama bazı sakıncaları oluor bu olayın

ornegın ben konu ıcersınde bırıne kufur yada rencıde edıcı bırseyler yazıyorum buna ıstınaden bır tartısma cıkıyor mesaj alıntısı yappılmadıysa ben yazduıgım mesajı sılıyorum ben bu sekılde bırsey demedım tarzı en basıtınden seylerle karsılasılabılıyor

yada bır mesaj yazdım ıletı sayım 1 arttı 30 beyenı alım mesajı sıldım gerı donusler form alt yapısı ıcın uygunmudur bılemıyorum bu tarz sıkıntılar olabılıyor bu sebeple sılme genelde olmuyor benım dusuncem

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri