Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Üye kartında bulunan Mesajlar: X SAYI kısmı tıklanabilir. Oradan mesajlara zaten bakabilirsiniz. Ödüller de tıklanabilir hatta. Sadece konular yok :)

Scudo
@Anonim
Hımm orayı farkedememişim ..sayıya tıklamak hiç aklıma gelmedi.
Bir de açtığı konular eklenirse çok süper olacak o zaman :D

Yakında düşünüyorum ama şimdi değil. Konsepti komple değişeceğim çünkü yani komple derken beğeni sistemini "bunu beğendim", "çok güldüm koptum ya", "rahatsız edici!", "anlamsız mesaj", "üzüldüm", "çayı demle hacı" şeklinde değiştireceğim. Aslında kesin olacak da demiyorum sadece düşünüyorum. Çünkü ortada varsayılan mevcut beğeni sistemi tamamen benimsendi forumda :)

Beğen | Katılmıyorum | Çok Komik | Bilgilendirici | Troll | Gereksiz | Rahatsız Edici!

Evet butonları böyle düşünüyorum bakalım ama dediğim gibi şimdi değil...

Çünkü normal beğeni sistemi kaç senedir var ve tamamen benimsenmiş. Bu sebeple onu komple değişmek sıkıntıya sebep açabilir.

çok komik, çok güldüm gibi olmuyor ama :) -- çok güldüm olsun lütfen :D

• Beğen
Tepkiler: eren cerciz
@Anonim yenilikler her zaman insanın ilgisini çeker. İstisnaları saymazsak eğer insanlar her daim yenilikleri istemiştir;) Bence denemeye değer bir fikir ve sadece fikir olarak kalmayıp hayata geçmeli:harika:

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Bende bazı butonlar istiyorum''''' bu kadar saçma bir konu için niye başlık açma gereği duydun''''forumun seviyesini düşürmeyin lütfen'''salcano,kron,sedona,ümit,orbis vb bisikletler tu kaka diğer markalar süper harika'''''gibi dahada ekliyebilirim..

bir de şey ekleyelim o zaman... "hangi seçeneği seçeceğime karar veremedim" :D bu kadar çok olunca seçmek de zor olur tabi :D

Foruma kaç gün kaç saat kaç dakka sonra konu açabileceğiz onuda koyun bari biz yaşlıyız fazla zamanımız kalmadı gider ayak bir kaç konu açabilelim.;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri