Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ctrl + i gibi bişe olmuş ama güzel olmuş :D

Scudo
Elektrik parasından şikayet edenler gece moduna geçsin. Fatura az gelir :D

10 numero 5 yıldız bayıldım :)

Benim gibi saat 4 -5 kalanlara iyi olmuş bu uygulama.Elini sağlık Eagle.

Pinarello ve Pinarello (replika) şeklinde olabilir. Çakma ile replika aynı diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim

anasayfadaki her kısım kategorilerde + - butonları olsa ya gereksiz şeyleri kapatıp daha sade göz yormayan şekilde herken kendine göre düzenleyebilir kullanımıda kolaylaştırabilir
açılır kapanır menü gibi

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gece görüş modu iyileştirildi ve daha güzel bir hale getirildi. Sabah elektrik sayacına baktım ohoooo gerçekten %50 fark etti :p

5060 dosyayı görüntüle

@Anonim,
Abi kapak fotoğrafı sistemi niye kalktı?

Gerçekten çok iyi düşünülmüş ve gözü rahatlatan bir durum geceleri bas bir tuşa rahatla :) Elinize sağlık. . .

Bir de "Beğen" butonunun yanına "Kazasız belasız" "Güle güle kullan" vs. gibi buton mu koysak. Veya "temenni ve dilek içeren mesajları gizle" gibi bir fantazi fonksiyonu.

@Mehmet H.

Düşünüyorum :)

@Berke K.

Evet ama yakında tekrar gelecektir bu özellik...

@KuzuBoyz

Biraz abartı olabilir :))

@Anonim
:) Bugün 400 tane "kazasız belasız" okudum :) "Shimano"'dan daha fazla yazılmış foruma :p

@KuzuBoyz

"Beğenmedim", "Rahatsız edici", "Her şeyi salla ama çayı demle hacı" şeklinde butonlar koysak nasıl olur acaba :p

Hocam böyle her şeyi hazır yaparsak foruma mesaj yazılmaz ki :D

Hepsi değil de şikayet butonu haricinde bir de beğenmedim tuşu olsa bence iyi olabilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri