Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Her şey çok güzel, elinize sağlık. Kullanışlı ve sade oluşu çok güzel benim için yoksa yazılım falan bana çok uzak şeyler bunlar :) Benim yönetici ya da bu işi yapan arkadaşlardan (coder mı deniyor artık) bir ricam var. Böyle beyaz plan üzerine siyah yazı gündüz özellikle yazın çok hoş fakat bir de gece için bir tema falan olsa? Göz sağlığımız ve forumda daha uzun vakit geçirmek için çok iyi olur. Varsa ve ben bulamadıysam şimdiden özür dilerim.

Ne demek istemediğimi tam anlatamamış olma korkusuyla, Ekşi Sözlük'ün gece modu ekran görüntüsü :

http://i.imgur.com/iy0skkl.jpg

• Beğen
Tepkiler: Resul Yılmaz
Scudo
İlk başta site düzenine alışamadım, hatta ankette hayır oyu verdim ama sonradan alıştım ve gerçekten şu an büyük keyif alıyorum. Benim hayır oyunu silelim oradan :D bu arada fotoğraf yükle butonunun gelmesi çok iyi oldu. Hızlıresim vb. Gibi sinir bozucu sitelerden kurtulmuş olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

2. el ilan açmaya çalışıyorum. İnternet explorer ve Google crome iki tarayıcıda da denedim ama fotoğraf yükle butonu çıkmıyor maalesef.

2. elde fotoğraf yükleme opsiyonu şu anda açık değil maalesef.

@Edip Dinçer
Peki açılacak mı yoksa böyle mi kalacak acaba Edip Bey.

@Ömer KARAN
Yanlış bilmiyorsam açılacak ama zaman konusunda en doğru bilgiyi @Anonim verecektir :).

@Edip Dinçer
Teşekkür ederim Edip Bey sağolun. En yakın zamanda düzelir inşallah.

Konu güncel.

Not: Son kez uyarıyorum. Bundan sonra direkt banlayacağım bu kurala uymayanı. Sıktı artık. Saygısızlığın lüzumu yok.

Herkese merhaba,

Arkadaşlar gerek tasarruf etmek, gerek gözlerinizi dinlendirmek için (bazı üyelerimiz geceleri gözlerinin yorulduklarını söylediler). gece modu artık devrede.

Gece moduna geçtikten sonra yine aynı kısımdan gündüz moduna yeniden geçiş yapabilirsiniz.

Sağda solda renk eksiği veya hâlâ çok açık renkler kalmış olabilir. Bunu rapor ederseniz düzeltebilirim.

Gece modu şu an stabil olarak çalışıyor herkese geceleri iyi pedallamalar :p

Başarılı bir uygulama elinize sağlık

bu iyi olmuş işte:)elinize emeğinize sağlık

Teşekkürler .Einize sağlık .Çok akıllıca.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri