Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Antalya' da delta bisiklet var da o bisikleti yapacak usta yok o mağazada ne yazık ki! Bakıma verdiğim bisikletim 4 gün bekledi ki ben ulaşımımı da bisikletimle sağlayan biriyim. 2 gün diye söz verilen süre, 2 gün de ben gidemedim işim dolaysıyla . 5. gün almaya gittiğimde bisikleti "bisikletin nesi vardı abi" diye bir soruyla karşılaşınca kayış attı tabi. Tövbe bir daha uğrarsam. Habire el değiştiriyor zaten

Merhaba, öncelikle bu yaklaşımınız için sizlere ve çalışanlarınıza teşekkür etmek istiyorum. Daha önce forma satışı nedeniyle Kadıköy mağazanıza uğramış, Ulaş Bey ile tanışmıştım. Sizinle de ufak bir konuşmamız oldu diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyor olabilirim.

Mağazanızda bazı ürünler gerçekten uygun fiyatlara satılmaya başladı. Hatta yurt dışı fiyatıyla aynı olan ürünleriniz bile var diyebilirim. Ancak giyim konusuna gelince rakamlar cidden yüksek diye düşünüyorum. Sektörde insanların en çok sıkıntı yaşadıkları konu, bence bisiklet giyimi. Bu işi layıkıyla destekleyen firmalar ise yok denecek kadar az, varsa bile fiyatları uçuk. Bu nedenle insanlar yurt dışı sitelere yönelmek zorunda kalıyorlar. Giyim konusunda hem çeşit hem de fiyat anlamında bir şeyler yapmanız, herkesin faydasını olacaktır diye düşünüyorum.

Saygılar

@Anonim

Öncelikle böyle bir destek çok güzel olmuş, teşekkürler. Bence bu desteğin tek eksiği yapılacak indirimler, vb. avantajların somut olarak belirtilmemiş olması. Yani şöyle bir durum olduğunu varsayalım:

Ben Delta Emek şubesine gidiyorum ve fiyatı 260 TL olan bir parçayı 200'e alıyorum bisikletforum üyesiyim diyerek. Başka bir arkadaş da yine aynı ya da farklı bir şubeden alıyor ama 220 TL ödüyor. Ben şimdi Delta sağolsun şu ürünü çok ucuza 200 TL'ye aldım desem 220 veren arkadaş ne düşünecek. Yani eğer yapılabiliyorsa mesela bisikletforum üyelerine şu ürünlerde %20 indirim gibi somut bir kampanya belirtilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ben uzun zamandır iyi bir Delta müşterisi olarak düşüncelerimi dile getirdim, gerisi sizde. Ayrıca Emek şubesinde "ikamet eden" Levent arkadaşımızdan şikayetçiyim, hep ucuza kaçıp çay ısmarlıyor biraz da kahve, portakal suyu isteriz :) Şaka bir yana Emek'te çalışan arkadaşlara buradan selamlar.

Son bir rica: Sele borusu, gidon, gidon boğazı, elcik, lastik gibi ürünlerde çeşitliliği arttırmanız, daha güncel ve bilindik ürünler getirmeniz. Bazı yeni ürünler mevcut ama ben şahsen bu tip ürünleri mecburen yurtdışından alıyorum istediğim parçaları bulamadığım için. Mesela sele borusu olan fi'zik için gidon ve boyun seçenekleri yok şu an. Ayrıca ürün bilgileri de eksik (mesela Cyrano sele borusu yazılmış, R1, R3, 00, karbon hangisi?) Yine MTB ve yol lastiği seçenekleri hem güncel değil, hem de yetersiz biraz. Hepsine tek tek sıra geliyordur muhtemelen ama bu konuda da beklentimi belirtmiş olayım.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
oo iyimiş... Mağaza yerine online alışveriş de de destek olsa tadından yenmezmiş

istanbula gidip gelicek kadar maddi durumum yok ögrenciyim :D sınava hazırlanıyorum malesef yararlanamıcam

Soğuk kış gününde sâlep tadında haberler alıyoruz. Tebrik ediyorum sizi bu düşüncenizden dolayı.

ben en çok da bu sitenin sloganı olan ALIŞKANLIK YAPAR' ı çok başarılı bir tespit olduğunu görüyorum. Üye olup bisiklet konusunda destek alıp hatta o arkadaşlarla sanaldan çıkıp birebir görüşme şansını sağlayan bu site alışkanlık yaptı :) günde en kötü bir kere giriyorum. Bu şekilde bir çalışma da gerçekten çok iyi olmuş tebrik ederim :)

saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Bizim Mersine'de şansıma geçen yılda mı ne açılmıştı. Gitmek nasip olmadı. Yol bisikletimi alıyım bir uğrarım. Yeri gelmişken hemen sorayım. Bisikleti ben yapamayacağım için soruyorum ne kadara bisikleti kuruyorlar :=) Veya bisikletforumdan geldim falan deyince ne değişiyor :) Deneyen oldu mu forumdan hiç :) Ben bisikletforum üyesiyim ne fırsatlar var bana diye.

Alacağım şeyler çok. Gözlük-kask-eldiven-suluk-(daha aklıma gelmeyen bir ton şey.) Tüm aksesuarlar dizilecek. Sadece bisiklet olacak haftaya elimde.

üye numaraları falan verilip internet üzerinden de delta bisikletin sitesine "bisikletforum üyeliğiyle giriş" gibisinden bir sistem denenebilir belki ?

Valla sayın yönetim ve delta bisiklet acilen 27.1/4 jant ve kadro uyumlu metal çamurluk lazım varmıdır elinizde acep:):):).

@Anonim merhaba.
Daha önce eklenen, fare imlecinin üzerinde bulunduğu satırı ayrı renk gösterme özelliği, şu an sadece ziyaret edilmiş satırlarda çalışıyor. Ziyaret edilmemiş olanlar açık renk mavi fonlu ve üzerinde gezinince bu renk değişmiyor. Bu, ekranım geniş olduğu için, benim faydalandığım bir özellikti. Her konuyu açmadığım için benim listem genelde mavi fonlu oluyor. Diğer renk değişikliği daha az işime yarıyor :rolleyes:

Dosyalar

• Image2.jpg
    Image2.jpg
    82,1 KB · Okunma: 25
2 sorun bildirmek istiyorum.
  • Konunun içerisinde arama yapılamıyor. Bu yüzden bir sonraki maddede bildireceğim problem daha önce yazıldı mı diye bakamadım.
  • XenForo'ya geçildiğinden beri Tapatalk'a her girişimde benden parola istiyor. Önceki forum yazılımında (vBulletin'di sanırım) böyle bir şey olmuyordu.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Almanya Köln'de bir bisiklet mağazası açılıyor. Muhtemelen 1 Mart tarihinde açılışı yapılacak olan bu firma yetkilileri bana ulaşarak takım arkadaşları aradıklarını ilettiler. Firma adı şu anda saklı tutulmaktadır. Ancak, bisikletten anlayan arkadaşlara iş imkanı sunuluyorlar. Bisikletten anlayan ve bu işe ilgi duyan arkadaşlar varsa eğer lütfen bana ulaşsın. Türkiye'de olup da Almanca veya İngilizce bilen arkadaşları da değerlendirmeye alacaklarını söyleyen yetkililer, ilk olarak Almanya'dan bisikletçileri işe alacaklarını bildirdiler. Ayrıca, Türkiye'den de bisikletçileri işe alacaklarını bildirdiler.

Aradıkları özellikler de şu şekilde:
  • Almanca veya İngilizce biliyor olmaları
  • Bisikletle ilgili hem mağazacılık hem de teknik anlamda yeterli bilgiye sahip olması
  • Seyahat engelinin olmaması

İlgilenen arkadaşlar CV'lerini benim aracılığımla yetkililere iletebilirler. Yani bana özelden yazabilirsiniz.

İyi pedallamalar,

Yol, yemek, sigorta?

Bu ilan ilgimi çekmedi, hem dükkan da çok uzak.

@Anonim
fotoğraf yükle butonuna basıp, fotoğrafların olduğu klasörü açtığımda klasör boş görünüyor neden acaba,

@Fırat Y.
fotoğrafın formatı uygun olmayabilir, jpg, png, gif vb.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri