@Anonim
Öncelikle böyle bir destek çok güzel olmuş, teşekkürler. Bence bu desteğin tek eksiği yapılacak indirimler, vb. avantajların somut olarak belirtilmemiş olması. Yani şöyle bir durum olduğunu varsayalım:
Ben Delta Emek şubesine gidiyorum ve fiyatı 260 TL olan bir parçayı 200'e alıyorum bisikletforum üyesiyim diyerek. Başka bir arkadaş da yine aynı ya da farklı bir şubeden alıyor ama 220 TL ödüyor. Ben şimdi Delta sağolsun şu ürünü çok ucuza 200 TL'ye aldım desem 220 veren arkadaş ne düşünecek. Yani eğer yapılabiliyorsa mesela bisikletforum üyelerine şu ürünlerde %20 indirim gibi somut bir kampanya belirtilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ben uzun zamandır iyi bir Delta müşterisi olarak düşüncelerimi dile getirdim, gerisi sizde. Ayrıca Emek şubesinde "ikamet eden" Levent arkadaşımızdan şikayetçiyim, hep ucuza kaçıp çay ısmarlıyor biraz da kahve, portakal suyu isteriz

Şaka bir yana Emek'te çalışan arkadaşlara buradan selamlar.
Son bir rica: Sele borusu, gidon, gidon boğazı, elcik, lastik gibi ürünlerde çeşitliliği arttırmanız, daha güncel ve bilindik ürünler getirmeniz. Bazı yeni ürünler mevcut ama ben şahsen bu tip ürünleri mecburen yurtdışından alıyorum istediğim parçaları bulamadığım için. Mesela sele borusu olan fi'zik için gidon ve boyun seçenekleri yok şu an. Ayrıca ürün bilgileri de eksik (mesela Cyrano sele borusu yazılmış, R1, R3, 00, karbon hangisi?) Yine MTB ve yol lastiği seçenekleri hem güncel değil, hem de yetersiz biraz. Hepsine tek tek sıra geliyordur muhtemelen ama bu konuda da beklentimi belirtmiş olayım.