Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Anonim
Bende 40 olarak ayarlıydı, bu şekilde daha iyi oluyor benim için.
Neyse şimdilik kalsın o zaman da yukarıdaki forum ve izlediğiniz konular hakkında yazdığımda şunu farkettim; forumun heme yanında tik varmış ona tıklamayınca sistem alt menüyü açıyormuş. Bekletmesi sorundu ama alt menü tıklayınca da açıldığına göre benim için sorun yok. Ama bekleme süresi biraz düşürülmeli gibi.

Scudo
O da güzel olmuş.
Biraz daha kişiselleştirme şansımız olmuş. Eline sağlık :)

Ben hemen ekledim :).

10 numara bir sc gerçekten başarılı gördüğüm kadarıyla kodlanmasında ve uygulanmasında hata olmamış.

@Sefa

Tamam düzelmiş işte Yeni Mesajlar Bugünün Mesajları vs. baş kısıma gelmiş :D

ben de ekledim. face yerine artık buradayım. efsane geri dönüyor :komik::koptum:o_O

@Anonim

Teşekkürler ..Bende sabah böyle değildi. Size de yazmıştım. Öğlen düzelmiş aynen böyle olmuş. ÇOk iyi oldu. Teşekkür ederim.

Ben de ekledim ;)

Admin, hacu, çıkma mı teklif edecen bana? Bu nedir allasen? Mesaj yazmaya korkuyom iş daha da ilerleyecek diye.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Gelen ve gıden mesajların ayrı baslıkta yer alma gıbı bır durumu olabılır mı? Çorba olmus gıbı geldı de :D

@Anonim

Bende de düzelmiş. :) Ellerine sağlık.

Yapılan yeni arayüzle forumun durgunluğu kırılacak gibi görünüyor. Bu yenilikte çok iyi olmuş dün hemen yapmıştım :)

Çok yakında;

Mobil cihaz ile girince; Mobil sürüm,
Mobil cihazdan Opera Mini ile girince Opera Mini sürüm, (Kota dostu + %100 performans!)
Tablet cihaz ile girince Tablet sürüm,
Masaüstü ile de Masaüstü sürüm açılacak...

Bizimle kalın :)))

Önceden kendi profilimize girince kimler kaç defa ziyaret etmiş görüyo biliyoduk şimdi göremedim ama :S

@Anonim

#Takibetakip #GeriTakip #FollowforFollow #karşılıklıbeğeni ciler türemesinde forumda :-D

Yeni mesajlara tek tıkla ulaşabileceğimiz link nedir? Eskisi hata veriyor.

Attığımız mesajlara önceki forumda profilimizden bakabiliyorduk ,bu forumda nasıl bakabiliyoruz?

@Burak_Dingiloglu

Üst menüde (adınızın yazdığı) Paylaştığın Konular, Yazdığın Mesajlar var, oradan. İkinci alternatif olarak da profilinizde "hakkınızda" sekmesinden veya gönderilerden.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri