Scudo Sports

" 4 Mayıs " Pazar.......Sarıyer Garipçe Köyü (:

@lancero

sana simdiden hayirli teskereler dilerim, benim oglan da mamak'ta yapmisti sonra da afganistan'a baris gucune yolladilar. 5 ay kaldi. once saskinlik gecirdik ama bittikten sonra farkli birsey yasamanin keyfini bol bol anlatti. askerlik hikayeleri zaten hic bitmez. sansin bol olsun

Scudo
sports-man kardeş şuanda katılımcı sayısı ne civarda olur bi tahmin varmı,neşet suyu kadar kalabalık bekliyormusunuz?

@outoftune

Efeettt 1 asss warr beaaa:D amaa kimse arkada bırakılmııo meraaak etmeyinisss;)

Bugüne kadar hiiç rampa çıkmadıysan,katılmamanı tavsiye ederim dostuum:)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sarıyerlibisikletçi

Yoook sen diilsin abi:) meraak etmee beaaa:D yazın çook sıcaklarda Gece gezilerimiz devaam ediceek:) beklerissss

@nighteagle1

Selam nighteagle1,

Katılım sayımız aşağıda ki katılımcı listemiz gibii:) amaa yağmur olasılığı sanırım listeyii azalatabilirrr beaaa:D

Belgrat Gezimiz Şenlik havasında,birlik,dayanışma anlamında 1 Geziydi,duyarlı herkes katıldı sağolsunlar;) Bu Gezimiz daha çok rampa ve balık,midye vss sewerlerr içiin:p ....sevgilerrr

Gezimize ilişkin son katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Merve
3. trafiksiz
4. Şeref
5. victory
6. Emrah
7. Adnan (hava müsait olursa):)
8. musti
9. Kudret (Robocop belki);)
10. KoraY
11 .ferdionat (inş.):)
12. Mehmet (%50):p
13. Muhammet (%50):p
14. fatihgüven (%40):p
15. LorD Of DrinkS(Kemal)(büyük olasılıkla....);)
16. 6500(cemil)
17. Batuhan
18. el turco (hava müsait olursa):)
19. Cengiz
20. Okan
21. osar (%50,99):D
22. ...

Gezimize ilişkin son hava değişim raporuu;)

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 60° F. / 16° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 50%.

yagmurdan korkmayın arkadaşlar emin olun cok daha keyifli ve eglencelı.. düşünüldüğü gib sucuk
olmuyosuzun :)

@victory

Arkadaşlar ben şimdideeen yağmur duasınaa çıkıııom beaaa:D neşe,keyif ve birliktelik dolu 1 Gezi olması.......dileklerim ile;)

A.Y Grubu Buluşma saati ve yeri :(Kadıköy) 09:00 Beşiktaş vapur iskelesi görüşmek üzeree dostlarrr;)

17:00 itibariyle internet ile bağlantım kalmamıştır:) irtibat numaramı kullanmanız rica olunur.....sevgilerrr

İrt : 0533 263 21 69

• Beğen
Tepkiler: victory ve msd_57
Gezimize ilişkin son katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Merve
3. trafiksiz
4. Şeref
5. victory
6. Emrah
7. Adnan (hava müsait olursa)
8. musti
9. Kudret (Robocop belki)
10. KoraY
11 .ferdionat (inş.)
12. Mehmet (%50)
13. Muhammet (%50)
14. fatihgüven (%40)
15. LorD Of DrinkS(Kemal)(büyük olasılıkla....)
16. 6500(cemil)
17. Batuhan
18. el turco (hava müsait olursa)
19. Cengiz
20. Okan
21. osar (%50,99)
22. ahusenem
23.....

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Pazar günü de hava böyle olursa ben gelemicem.. :(

bendemi gelsem yahu daha çok ecemiyim vallaha beni yolda birakirsiniz diyede korkim hani.

Korkma, kimse kiseyi yarı yolda bırakmaz bu grupta ;) O değil de ben yağmurlu olduğu için gelemeyeceğim sanırım, çok istiyorum gelmeyi, ama inceden hasta gibiyim, daha kötü olur muyum diye korkuyorum.. Bilmiyorum.. cumartesi gecesi belli olacak artık herşey..

İnsallah yagis olmazda bizde katilabiliriz beee Mertcim. . Biliyon Lastikler slick ,

l

@merveö

yawf ben taşıyım dicem ama ben kendımı zor taşııyorum belgrta giderken de barış cektı zaten :d:d:D:d:9 :) :Ahhh-1660

@batuhany

bu gunler bu güzel arkadaşlar bidaha nerde bulunur bu fırsatı kaçırmayalım derim herkez adına ;)

@Selçuk Uygun

abi sen gel kabak lastıkler ı ben takarım
:)

Geri