Scudo Sports

" 4 Mayıs " Pazar.......Sarıyer Garipçe Köyü (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine Keyifli bir Gezi olmasi........dileklerim ile

Bu Gezimiz Sariyer'in sirin balikci koyu Garipce,eminin bu muhteşem manzara ve koyun guzelligi,balik ve deniz urunlerinin saheserligi,bollugu nefesinizi kesiceeek...

Etkinlik Tarihi : 4 Mayis Pazar

Bulusma Saati : A.Y 09:00 - AV:Y 09:30

Vapur Kalkis : Kadikoy - Besiktas 09:15

Bulusma Yeri : A:Y Kadikoy - Besiktas vapur iskelesi - AV.Y Barbaros Hayrettin Pasa Heykeli

Parkur : Besiktas - Garipce Koyu

Hareket Saati : 10:00

Program : Besiktas'da bulusarak Sariyer'e dogru pedal basarak azzz 1 mola sonrasi,Rumeli Feneri yolunu takiben 6 km sonra Garipce Koyu yol ayrimindan giriyoruz.Keyifli asfalt yoldan,bogazin Karadeniz girisine hakim manzarasi,temiz havasi,taze baliklari ve Antik kaleleri ile huzur bulacagimiz Garipce Koyu'ne ulasiyoruzzz.Burada molamizi vererek baliklariii,midyelerii yada herkesin tercihine göre luuuplettik:D den sonraa ayni istikametten geri pedal basiiiyoruzzz:cheer: :winkenlux

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan........................Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize beklerizz..........sevgilerrr

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ve Kask takilmasi ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore az bulutlu 18*C civarinda,(ic lastik,yagmurluk...vs) gerekli onlemleri
almaniz faydali olacaktir.
Bisiklet kiralama imkanimiz bulunmaktadir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
@merveö

efeeeeeeet budurr beaaa:D hadee buyrun bakeeem;)

@sports-man

hayydeeeee listeyii kabartalımm ......

@KoraY1459

beşiktaş'tan başlayıp son belilenen nokta arasındaki ortalama km ve güzergah hakkında (yokuş varmı v.s.) bir kaç aydınlatıcı eklersen mert dostum,turda pedal basmak isteyenler ön bilgi sahibi olarak hazırlık yapabilirler.

şimdiden hepinize iyi eğlenceler dilerim,yolunuz açık rampanız az olsun ;)

hocam beni de yaz. sahil yolundan gideceğiz değil mi? rumeli kavağına varıp çıkacaksak (başka yol bilmiyorum sadece bir kere gittiğim için) sarıyer merkezden sonra rampa var ve fenere çıkarken var. Ama çok yorucu değil. gidiş geliş bir tahmin 70 km (+-5 km) en azından benim bildiğim kadarıyla rumeli kavağı beşiktaş arası yaklaşık 30 km falan. saygılar sevgiler. bu arada bu yolu seçmek gayet isabetli bir karar, hakikaten sahil boyu sürmek müthiş keyif.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Benim de tahminim gidis donus 60-65 km. bildigim kadariyla yol ustunde bikac kisa rampa haricinde duz bir yol

@hızlı

Teşekkürlerrr dostuums;) Koraycım,değerli Pedalsever arkadaş,dostlarım...

Yol Bilgisi : Sarıyer Merkez'den Meydan Mahallesi kilyos yolu tarafına sapıyor rampa çıkmaya başlıyoruzzz;)6 km sonra Garipçe Köyü levhasını görüüp inmeyee başlıyoruzz....weeeee oleyyyyyyyy:D

Ekleyin lütfen. :)
Bisikletleri nereden kiralayacaksınız?
Bisiklet sorunu yok da merak ettim. Bike & Outdoor Kaçkar'a yolluyor, onlarda da henüz yoktu kiralık bisiklet. Geçtiğimiz Cuma'dan bahsediyorum. Yani 3 gün önce.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Çok iyi gezi ancak devamli İstanbulu geziyoruz . AKLİMA GELDİ NİYE AN ADOLU YAKASİNDAN BİSİKLETLERİ TİRENE KOYUP SAKARYA YA GİTMİYORUZ CEM SEVİN cemsevin@gmaıl.com cep 0537 6940777

@encralis

Ekliiom bakeeem:D dostum bisiklet kiralamak isteyenler için 2 seçeneğimiz varrr:) A.Y Yeşilbisiklet (Selamiçeşme),AV.Y Metin Bisiklet (Bakırköy);)

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Merve
3. trafiksiz
4. Şeref
5. victory
6. Emrah
7. Adnan ( hava müsait olursa):)
8. musti
9. Kudret (Robocop belki);)
10. ...

@msd_57

% oranını yükseltmek için ne yapmak gerekli hemşerim..

@merveö

bu pazar icin verilmis %50 oraninda bir sozum vardi eger iptal durumu olusur ise oradayim :)

yani cuma gunu % ile oynamis olurum

tskler

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Merve
3. trafiksiz
4. Şeref
5. victory
6. Emrah
7. Adnan ( hava müsait olursa) :)
8. musti
9. Kudret (Robocop belki) ;)