Scudo Sports

4. Gea Bakırköy Bisiklet Turu

Dernek ve GEA olarak bu için çok çalışmakdayız bir kaç firma ile yapılan görüşmeler neticesinde aksilik olmaz ise hediye çekilişin de bisiklet hediye olacak

herkesi pazar günü yapılacak etkiliğe bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Scudo
büyük ihtimalle katılacağım ama sadece kaskım var gözlük ve eldivenim yok yinede kabul eder misiniz?

• Beğen
@Halil Atalay

Çalışacaksınız tabii :) İşleyen demir pas tutmaz :eek: Sadece insanları köprüden bisikletle geçirmekle olmuyor :mad: Her hafta yeni turlar bekliyoruz :) Şefim bile hafta içi hafta sonu ay ışığında gece turu düzenliyor :) Şefim ömrünü bisiklete adamış ama kimse kıymet bilmiyor :) :D :) :D :) :D

arkadaşlar bu tura ben de kesinlikle katılmak isterim..

okuduğumdan anladığım sadece bisikleti olmak yetmiyor doğru muyum? kask, eldiven veya bisikletteki herhangibir aksesuar önemli midir?

bilgilendirirseniz sevinirim..

• Beğen
@Zafer Ünlü

zafer muhalif dost.....
kafayı face den kaldırıp geliyorum tekrar kaçıyorum....
şef 5 senedir dondurmacıya gitti ....akabinde 5 senede cuma akşamları ona katılan sayısı hiç bi zaman 50 kişi olmadı sence neden ,,,,,,
ama ben arka takım kaptanı iken ne hikmetse 60 kişi oluyorduk yolları dolduruyorduk ben elimi ayağımı çekince şef kurudu acaba gerimi dönsem şefi bu durumundan kurtarsammı ....

:) :) :)

evet şaka bi yana bu pazarki etkinliğinizde derneğe başarılar dilerim ben kartepede cebelleşirken belkide çamurla olacak 1640 ın tepesinden şöyle bi şahin bakışı atacağım aşağa ...

Pazar ben de meydanda olacağım. Başakşehir'den gelecek olan varsa haberleşip meydana kadar pedallarız. herkese selamlar...

• Beğen
@Fatih Karakoç

bu aksesuarlar ıcın herhangı bır zorunluluk varmı bılmıyorum ama
kask, eldıven ve gozluk zaten olması gereken aksesuarlar. bunlar hem senın hemde cevrendekılerın guvenlıgı ıcın olmazsa olmazdır.

Arkadaşlar biz eyüpten katılıcaz da eyüpten bakırköye bisikletle nasıl geleceğimizi bilmiyoruz yardımcı olabilir misiniz?

bence sahıl yolunu kullanın bıraz uzun olur ama daha rahat gelırsınız dıye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Melih Pekdemir
O gün Bisikletimin rodajını yaptırıp kask ve gözlük alıp öyle geleceğim :D

Merhaba Bisiklet severler Yarın Yapılacak tur hakkında bir kaç önemli bilgi vermek istiyorum

kask,eldiven,gözlük, bunlar sizin kendi güvenliğiniz için önemli kullanmanızda fayda var

olmayan arkadaşları tura katılabilirler sorumluluk kendilerine aitdir.

bakırköy meydanında toplanılacak ve toplu bir şekilde 2lerli sıra halinde gidilecektir grup güvenliğini uymayan arkadaşlar uyarılar uymaz ise hediye çekilişine katılamayacaklardır.

hediyeler gelelim

Delta Bisiklet'den Bir adet goetech 26 jant bisiklet verilmek de

Metin Bisiklet'de çeşitli bisiklet gereçleri olan hediye poşetleri verilecek

Buradan Delta Bisiklet ve Metin Bisiklet'e teşekkürler ediyorum bisiklet severleri unutmadıkları için

bisiklet turu meydan'dan başlayarak florya İBB sosyal tesislerinden dönülerek yeşilköy balıkçılar barınağını da meydanında BMX gösterileri ile mola verilecek moladan sonra bakırköy GEA ofis de bitecektir burada hediye çekilişi ve limonata verilecektir.

katılacak arkadaşlara Teşekkür ediyorum

sağlık ve güzel hepinizin olsun

uzun bir aratan sonra bir bisiklet'e dönme zamanı yarın özgürlük meydanında buluşmak üzere

• Beğen
@kıvanç özkarayel

kıvanc hocam ben kocasınandayım. burada bır arkadas daha var. saat 9 da karakolun onunde bulusucagız. ıstersen sende bıze katıl. saat 9 da kocasınan karakolun orda

Köprü geçişine katılamadım ama buna katılmayı planlıyorum. Hayırlısı bakalım :)

Geri