Ben de gelmek isterdim ama Anadolu yakasında oturduğum için erken vapur saatleri sizin çıkış saatiniz uymuyor. Siz erken çıkıyorsunuz. İyi de yapıyorsunuz. Ben kışın gitmiştim Karaburun'a bir fırsatını bulup yazın da gitmeyi planlıyorum. Sizlere iyi eğlenceler.
kardesim sanırım cep numaranı yanlış verdin. aradım defalarca cevap yok öğlenden sonra adamın biri yalnış numara diye geri dönüş yaptı tamam dedm.sabah 06.45 den 07.30 a kadar bekledim küçük cami önünde yalnız kimseyi göremedim,ee nasip yokmuş artık, bende tek pedalladım, küçükköy-alibeyköy-eyüp-unkapanı-sirkeci-kadırga-yenikapı-sarayburnu-eminönü-karaköy-kabataş-beşiktaş ordan emirgana kadar pedalladım, yalnız tek sorunum resmedemedim, oda sağlık olsun. yani sabah moralim bozuldu ama sonradan toparladım
Etkinlikler için her iki yakaya da uygun bir formül bulunabilse ne güzel olurdu...
Saati erteleseniz bir türlü (hele şimdi günler kısalıyor) erkene alsanız başka türlü. Belki katılım fazla olursa deniz taksi tutulup bedeli kardeş payı yapılır. Malum 24 saat çalışıyorlar....
katılan herkesin ayağına sağlık güzel bir tur oldu..sonradan yorum yapan arkadaşlara teşekkurler..gelmeyenler ve gelemeyenler önemli değil birgün birdaha yaparız..daha tedbirli ve daha iyi bir iletişimle yine güzel bir tur yaparız..kısmetse..