Scudo Sports

4 dk. ZAMANINIZ VARMI ? ADANA'dan KEYFLİ BİR VİDEO

inilen yerler cidden cok hoşuma gitti... erkal duy sesimi bi ara adanaya gitmek lazım hakkaten:) kutlarım gercekten, fakat üstü grili arkadasın biraz daha tekniğe ihtiyacı var gibi makineye hakim değilmiş gibi sürüyo biraz street falan yapsa faydası olabilir belki... diğerlerinden pekte bahsetmeye gerek yok, zaten hersey ortada ;) ;) cok güzel parkurlar hazırlamışınız ellerinize sağlık... işallah yakında federasyon bizlerin farkına varır ve xc ve yol dısındada biskletin kullanım alanları olduğunu keşfeder de yarışlar düzenlenir..
tebrikler

Scudo
Tüm Adana ekibini tebrik ediyorum.

Ayrıca en çok düşen arkadaş niye kask takmamakta ısrar etti,anlamadım.:mad:

Kazasız belasız çekimler.:D

Adana'ya selamlar.

Kendinize iyi bakın.

Yılmaz abi video güzel olmuş adanaya gelmek lazım sanırım :)

@specialized-s

İmkan olsa da buluşabilsek keşke..:rolleyes: Ama ilerleyen zamanlarda tüm Türkiye çapında bir organizasyon yapılabilir Adana'da ve süper olur bence..

Aklıma bişey geldi:) yarışlara gittiğimizde DJ bisikletlerinide götürüp teknik inişlerde falan deli deli insek :D zevkli olur gibi..
Aslında eğer yeni sezonda yarışlara minibüs ile gelmeye başlayabilirsek ben benim Norco'yu getirmeyi düşünüyorum.. Baya zevkli olur :)

• Beğen
Tepkiler: specialized-s
@freeridedrk

biz 2 haftadır aydos dağına gidiyoruz.bu sene aydos da parkur çıkartırız büyükadaya alternatif(belki daha bile iyi).

Zamanında bi buluşma planı vardı erkan açmıştı konusunu.Kaçkar yarışı yapamadı bazı aksaklıklardan dolayı o bakımdanda dh buluşmamız yalan oldu :) bende zamanın uygun oldugu bi dönemde buluşmak isterim tüm inişci arkadaşlarla :)

@freeridedrk

Arkadaşlar, o halde sizleri adanaya davet etsem :) ( bu konuyla ilgili olan kişiler diğer kişileride kandırırsanız sevinirim erkal, freeridedrk ,berkay ) çünkü videoda olmayan, yeni yapmıs oldugum yaklaşık 4 tane daha oldukça eylenceli yerler var onları görseniz çok begeneceksiniz. Ben bu davetimde ciddiyim kalacak yeriniz hazır :) 4 kişi bende kalır, daha fazla olursa eger , o arkadaşlarıda baska evde misafir edeceğim. bence bu konuyu pas geçmeyin!!! :)

davetin için cok tesekkürler..:) fakat erkalda bende suanda calısıyoruz...:River-102 ama erkalla konusurm ben ilk bos zamanımızda gelmeye calısıcaz... cidden en cok merak ettiğim yerlerden birincisi whistler park ikinci adana! =) :):)

@ErkaL

evet yaa keske kackar yarısı yapılsaydı....:(
bu arada bende istanbul üniversitesi avcılar kampüsündeki göle kadar inen parkurun calısmalarına devam ediyorum... şimdilik 3.5 dakika!!! ve dahada uzatmak elimizde... ama tek kötü yanı toprak yapısı sadece toprak kuruyken girmemize olanak veriyo (killi bir yapısı var gri renk :() , ıslandığı anda balçık oluyo :( bide veterinerlik bölümünün atları var :D ama allahtan parkura girmiyorlar...:):)

@freeridedrk

Bu şekilde düşünmen çok güzel, ama şimdilik gelemeyecenizi ögrenınce vallahi özüldüm :( şu aralar buralarda yagmur var. Ama burda bi güneş cıktımı herşey buhar oluyo :)

@specialized-s

bende zaten aslen iskenderunluyum az cok bilirim oraların sıcağı nasıl olur :):) neyse yaa en kötü ihtimalle yeni sezona doğru birşeyler yaparız... hem bizim parkurlarda hazır olmus olur sezona doğru, hep beraber istanbuldada bi iniş yaparız ;);) erkal aydosa ben üniversiteye kuruyoruz bakalım ortaya neler cıkacak:) istanbul yeni sezona 2 yeni singletrack le giricek;);)
ayrıca inceliğinden dolayıda cok tesekkrler

yılmaz efsane geri döndü.fr takılabiliriz aslanım haber ver yeter artık benide çekersin videoya.

üniversiteye adanaya mı ne gelsem güzel yerler var orada e güzel bi takımda var ayrıcası nazar değmesin devamını bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: specialized-s
@emrullah

wow gel aslanım çok sevinirim ben yarın çıkıyorum. gambler'la gelde bişeler kaparsın belki :):)

huaa kapmak mı sen kapat fazla yazmasın dönecem ben sana.

ellerinize kollarınıza emeklerinize sağlık abi manyaq bişi olmuş hatta NTD (New Türk Disorder) in bir kısmı denilebilecek kadar!!!!!!....

Geri