Scudo Sports

4 dk. ZAMANINIZ VARMI ? ADANA'dan KEYFLİ BİR VİDEO

Scudo
Çok güzel olmuş. İlk önce çok yavaşsınız diyecektim ama tepenin dikliğini sonradan farkettim. :) Daha iyilerini bekliyoruz. ;)

• Beğen
Tepkiler: specialized-s
video çok güzeldi haraketler de öyle bol bol düşmüşsünüz geçmiş olsn :D videonun ve başarılarınızın devamını dilerim

gusel video olmus yılmazım iyi ucmuşsun tebrik ederim ..yalnız dusen arkadasların bazılarına iniş tekniğiyle ilgili bikaç ipucu vermelisin yılmaz :)

Güzel bir çalışma olmuş, zevkle izledim ama bazı arkadaşlarımızı kasksız görmek beni üzdü açıkcası.

• Beğen
Adana ekibinin güzel videosunu tekrar tekrar izledim aldıgım haz inanılmaz emeginize güzel çalışmalarınıza saglık arkadaşlar

Yılmaz süper montaj fakat youtube''dan kaynaklanan bir kalite düşüklüğü sözkonusu.Videolarınızı (link) v.b sitelerden yüklemenizi tavsiye ederim. Ama yine de görüntülerden oldukça pro çalışmalar olduğu görülebiliyor. Klasik oldu ama Helal !! diyebiliyorum ancak size :D

Video'ya Latif ve Zafer düşüşleri ile ayrı bir hava katmışlar. Bu arada Latif'in Zeytinlikteki pisikopat inişten indiğini gördüm. Helal olsun :)

Ayrıca Hekimköy parkur girişine varmadan sol tarafta bir iniş yeri bulmuştun. Gördüğüm kadarıyla orayada adam edip uçmaya başlamışsınız ;)

Ben'de zamanında montajladığım bir çalışma ile sizlerin çekmiş olduğu kısa bir videoyu upload etmiştim. Bunlar'da benden olsun. (Not: Ben'deki videolar , Yılmaz'ın çektiği videolardan daha önceki halleri.Aradan kendilerini ne kadar geliştirdikleri açık seçik anlaşılabiliyor ;)

Yakında elimdeki bi kaç videoyu da montajlayıp sştemde yayınlayacağım inşalllah.

(link)

(link)

Adana'daki herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Birisi şu üstü gri'li olan arkadaşa bisiklete sürmeyi ögretsin :D:D:D

Düşmesi bir yana hem düşüyor hem düşürüyor :)

neyse zevklı bır hoplayış-zıplayış olmus ayagınıza saglık

Güzel bir video çıkmış, tebrikler.

Bisikletcanavarının da dediği gibi bir eksiği videonun kalitesi, bu güzel görüntüler daha kaliteli bir videoyu hakediyor :)
Bir diğeri de montajı videodan iyi anlayan bir arkadaşınız varsa ona yaptırın, küçük bile olsa etki ve sonuç değişecektir.Mesela sesle, görüntünün uyumu gibi.
Tebrik ediyorum, devam ;)

• Beğen
Yılmaz Abi süper olmuş video ;)
Gerçekten çok başarılısınız..
Siz böyle videolar hazırlayın bırak 4 dkyı 40dk izleriz :D

çok güzel olmuş elinize sağlık. yalnız grili arkadaş çok kaza yapıyor buna dikkat ettim. kask taksa bari :D ağaca çarpan arkadaş çok kötü vurdu umarım bişey olmamıştır

4 dakka mız var mı ne demek ya:D,harika olmuş,diğer yorumlar gibi tek eksiği görüntü kalitesi,düşüşler falan çok zevkli,ama hızlı ritimli yerler daha çok olsa daha da güzel olurdu gibime geliyo(videonun başındaki gibi rampadan uçuşlar vs)
www.pinkbike.com'a yükleyerek daha kaliteli sonuç alınabilir,yeni video ve resimleri bekliyoruz:D

@bisikletcanavari

kardeşim teşekür ederim. Senin de dediğin gibi zafer ve latif ayrı bir hava kattı video ya , ayrıca görüntü kalitesi neden oldugunu ilmiyorum pek ama orjınallerı oldukça iyiydi, aslında çok daha güzel kareler olacaktı fakat o anlarda çekim yapmamıstık. İnşallah onu da yapacagız.

@d.berkay

dostum sagol ya , inşallah birgün bir araya gelirsek bi şekilde, tüm dh/fr/dj' lar sizlerle güzel bir an paylasmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@ManitoN

Aslında sadece ağaca çarpmadı:), ben agacın arkasında çekim yapıyordum; beni bile tutturdu :) oldukça yetenekli bir dost düşmed üstüne yoktur :) :)

Geri