Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

(link)

60.8 km,
Etap nilüferden başlıyor,iddiasız geleceğiz 60 mastır zati yok,yigitaliden tırmanış yaparak diğer yönden gelen tırmanışcilar ile kesişen yolda dururum,ordan tırmanışciları resimlerim,devam edip etmeme konusu ogün belli olur

(link)

Benim rota ,tahminimce gişelerin orda diğer güzergahtan gelenler ile karşılaşacağım,saat 10.45 'de çekirgede olacağım klasik yoldan 21 km sonra giselerdeyim,2 saat 15 dakikada çıkmıştım,
Saat 13.00 gişelerde olurum ,kareye takilanları resimlerim,dostlara raslayabiliriz,devam edip etmeme durumu ogün belli olur

Yarışçılar sogukpinar yolundan gelecek bu nedenle o yolun başında bekleyeceğim,,oraya ulaşmam 13,00 'ü bulur,yarış 09.00 'da başlasa 4 saatte orayı epey geçen olabilir,kalanları resimlerim,duruma göre devam eder ya da etmeyerek bir kaç resim alıp 21 km aynı yerden inerim, çekirgeye gelmeden bir işkembeci vardı orda bir işkembe patlatirim,inis 1 saat sürer 14.00 işkembeci,ya da en geç 14.30,dönüşe geçiş saati 15.15,aynı yönden dönüş 21 km sonra mudanya ,19.00 feribot ile dönüş,,,,

4 ağustos avrupa yakadan gelen olur ise 07.30 feribot ile mudanya yaparız ,tabi yarismayacak olanlar ile,

Anadolu yaka ile 06.15 ayrılık çeşme marmaray istasyonda buluşup,aynen yenikapı,15 dakikada geçiyor,bisiklete para yok,

Uludağ performans tırmanışı 2017 yol bisikleti
Birinci gökhan uzuntaş
Ikinci mert barkin
Üçüncü duran akbaş

Scudo
Bu da benden olsun

Dosyalar

• IMG-20170807-WA0006.jpg
    IMG-20170807-WA0006.jpg
    98 KB · Okunma: 100
@Ilter Elmas

Ilter selam,şimdi 4 ağustosa daha var yukarda anadolu lisesinin orada olacağım,saat en geç 10,45 'de ,sadide gelir ise şık olur,olmazsada sorun değil 'klasik güzergah benim güzergah olacak
21 km tırmanacağım ,mudanyadan 21 km geleceğim,gişelerde duracağım,
Iniş aynı olur, çekirgeye gelmeden bir işkembeci var orada dönüşte patlatırım işkembe,

4 x21 yapacağım senin anlayacağın:harika::islik:

@Ilter Elmas

Burdan haberleşmece ,önceden bilet alınca ucuza geliyor yağmurda yağsa geliyorum ,yoksa bilet yanar, yarışı seyredecem onuda kaçırmak istemiyorum,

@Ilter Elmas

Yarışa katılacaksan ,buluşma olmayabilir,çünki ben klasik çıkışı yapacağım,benim gişelere varmam en geç 13.00 olur denk gelirsek senin resmini çekerim,yarışta durma olmayacağına göre aynen resimlerim,

@Kudret Kurtcebe Aynen oraya 15 - 20 dakika bizim oradan bir yerlerden geçeceksin muhtemelen Mudanya'dan gelirken.

Tırmanışla ilgili katılacaklara tavsiye eğer kondisyon yok ise keşiş grubuna geçsinler obur gruba uyum saglayamazsiniz ben keşiste idim kondisyonlu olmama rağmen ama tirmanışı 4 saatte zor bitirdim oysa performans grubunun çoğu ben geldiğimde bitirmişti bile bu arada
keşiş :45,4km 1968m
performans:61,5km 2314m
Performans grubunun mesafe de bu arada 150 km ye denk geliyordu duz yolda aşagi yukarı

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@alialperakay

Keşiş grubunun tam rotası neresi idi acaba strava varmı, ?tahminimce benim çıkacağım rotadan cikmayacaklar cekirgeden tirmanacam

Rotam aşağıda,

(link)

@Kudret Kurtcebe Keşiş grubu da diğer grupla aynı yerden başlıyor sonra bir yerde performans grubundan ayrılıyor. Çekirge'den değil yani.

@Ilter Elmas
Ilter
senle bursa anadolu lisesinin orda bulusuruz saat en geç 10.45 de cekirgeden tırmanışa geçeriz '21 km sonra ben aynen gişelerde stop yapacağım,eski rekor 2 saat 15 dakika ,bakalım nerdeyim.,2 saatte çıkar isem ilerleme var demektir,5 mola yapmış idim ama 2 -3 dakika ,fazla durmadım çünki vücut soğur,senin anlayacagin ben 21 km 'de rekoruma Bakacam,
Birde mudanyadan 21 km gelecem üstüne 21 km tirmanacam ,performans olayı gişelerde biter benim,
Yani kısa mesafe yarış yapacam ferdi,anadolu lisesinin yol üzerinde olacam,orada en fazla 3-4 dakika dururum,direk cekirgeden tırmanış gene 5 mola yaparım,
Mudanyadan 21 km 'yi durmadan 1 saat 30 dakikada gelmiş idim tabi kendimi 21 km rampaya ayarladigim için tempo hızlı yapmadım,gelirken iki eğim var uzun sayılır,

Birde bu performans yarışında 60 mastırda kimse yok ,zati 60 mastır yok,
Mustafa sevinçel ,Rınat ahkmetbekov,fatih altan,ersan kaçan ,sami noyan bana yakın olsalardı
Onlara ulaşır aramızda performans sürüşü yapardık ,ama herkesin ili farklı

Web sitesine guncelleme gerek bende görünmüyor rota burada var

(link)

Asla Durma YouTube kanalı da bu konu hakkinda videosu var

Bu arada 12:23 deki benim zaten rampa yorgunluğundan bir anda kamera gelince davar gibi bakmışım

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@alialperakay

Benim rota farklı olacak o gün direk çekirgeden tırmanış yapacağım gişelerin orada duracağım benim ferdi yarışım orada bitecek ,,diğer yönden gelen yarışcilari resimleyip aynen 21 km inip aşağıda beni tanıyan bir işkembeci dostumu ziyaret edeceğim ,ve 21 km döneceğim bu tur bana 84 km 'ye patlayacak bunun 42 km 'in ilk 21 km 'sinde non stop pedal yapacağım,mola yok,çekirgede 3 -4 dakika mola ve 21 km gişelere tırmanış ,5 mola bakalım nerdeyiz

Isteyen yarismayacak olan dostlar ile avrupa yakada saat 07.30 yenikapıda olabiliriz gelenlerin katagorileri düzenlenebilir

Eski rekor,21 km non stop 1 saat 30 dakika,21 km tırmanış 2 saat 15 dakika ,tırmanışta 5 mola 3-4 dakika, toplam 3 saat 45 dakika ,ortalama 11.2 düşük tâbi,60 mastırda benden şimdilik bu kadar

Selam sadi,ve de ilter,bir şey kalmadı gerçi 2 ay çabuk geçer ben bu arada istanbulun egimlerini devireyim,sadi dostum ile sağlam eğimlere gideceğiz bu pazar ,ayın 3 'ü sağnak felan olmaz artık bütün yaz sağanak yiyecek halimiz yok,12 haziran okullar kapanınca malum piknikçiler hücum edecek bickidere taraflarina ama haziran sonları ve de temmuzda sıkı bir etap cevirecegim burada,göçbeyli orucoglu köyü,ulupelit ahmetli dönüş aynı,,,,

159412 dosyayı görüntüle Sadi 3 haziran ,bickidereden dönüşteki eğimler
En sert yer 17 eğim
159413 dosyayı görüntüle

Sadi karşıdaki eğimin yüzdesi 22 ,sonda ,giderken ordan ineceğiz dönüşte toplayacağız

159414 dosyayı görüntüle

Bickidereden göçbeyliye dőnuste kısa ama sert eğim

Uludağ basit iş. Palandöken tırmanışı falan da olsa keşke.

159415 dosyayı görüntüle

2016 'da adına uludağ yarışı düzenlenen saim tatlicilar ,1938 doğumlu,birlikte yarıştık 2017 'de ama o kendi kategorisinde birinci oldu,iki kışı vardı 65 artida 53 km 'yu durmadan 2 saat 5 dakikada gitmişti,

@Küsküllü Bela

Palandökene çıktınızmı ?

3185 metre ,buraya asfalt yolun durumu nedir ?
Bu sorular cevap bekliyor

@Ilter Elmas

Ilter bu palandökenin zirvesine yol durumu nedir acaba ?asfalt felan varmidirr ?
Forum ahalisi bilmez aytekin erzani erciyes zirvesine mtb 'yi süren kaçık bir adamdı,.bilen bilir bu forum kimleri gördü yenilerin haberi nerden olsunki :islik::koptum:

Adam 3917 metre çıktı yahu forumda resimler silinmiş ,zannedersinki uzaydan çekilmiş

Geri