Scudo Sports

4-5 yaşındaki çocuğa çarptım

Öncelikle geçmiş olsun. Yapmış olduğun hatadan ders çıkarıp, egolarını bir yana atıp ( yarış yapmak, hız yapmak vs ) kendinde bisiklet kültürünü geliştirmeni tavsiye ederim.

Scudo
@Triban
13 14 yaşlarımdayım araba sürmeyi yeni yeni öğreniyorum eski bir reno 12 aracımız var geri geri garaja girmeye çalışırken ön tarafa bakmak hiç aklıma gelmedi ve ön çamurluğu ağaca geçirdim nasıl korkum ama babam kızacak bir daha araba sürmeme izin vermeyecek diye babama korkarak dedim böyle böyle oldu diye babam beklediğim tepkiyi vermedi öğrenmiş oldun geri giderken ön tarafa da bakarsın artık dedi ve bana geri sürüş talimi yaptırdı. şimdi resmi bir kurumda şoför kadrosunda görev yapıyorum. eğer babam bağırıp çağırsa kızsa benim düşündüğüm gibi araba sürmeme izin vermese idi arabadan soğıyacaktım öğrenemeyecektim hatta belki fobim bile olacaktı demem o ki hepimiz o yaşlarda belli başlı hatalar yaptık bazısı kötü sonuçlar doğurdu ama ders almayı bildik şimdi arkadaş büyük bir hata yapmış farkına da varmış siz abilerinden ablalarından destek bekliyor siz bisiklet sana göre değil derseniz herkesi bisiklete özendirmeye çalışırken öte yandan teker teker kaybedersiniz lütfen bağırmak kızmak yerine hatasından nasıl ders alması gerektiğini uygun dilde anlatalım saygılarımla

Geri