Scudo Sports

"3M Şeffaf Camlı Gözlükler Koçtaş'ta 16.90-TL"

Scudo
ya bu fiyata göre güzel de,dün yaşadığım gibi bir kaza yaşarsanız Allah korusun bu gözlükler gözünüzü çıkarır...Scott marka bir gözlük kullanıyorum.(re-locker) Arabanın arkasına çarptım ve kask ile yüzüm camı patlattı gözümde gözlüğüm vardı.Tabi herşey kan içinde kaldı eve geldim ve yıkadığımda gözlüğün sadece camında çizikler vardı.Allah korusun 2 kuruş daha cebimde kalcak diye böyle korumasız dayanıksız mallara hükmetmeyin.Biliyorum 3m markasını adamlar her türlü incik boncuğu bile tasarlıyor.Kesinlikle çok kaliteli ürünleri var ama bu tür gözlüğü edinmeyin derim.

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
hala satılıyormu bide bunlar göz sağlığımız için ne kadar güvenilir
paylaşım için teşekkürler

@Şafak Atilla Akpınar

Böyle bir mesaj yazan birine aşağıdaki avatar hiç yakışmıyor. Üstteki yazı ne kadar ciddi ise aşağıdaki avatar da o kadar gayrıciddi.

(link)

Ben de almıştım Delta'dan 3 tane. Camları çiziliyor bir süre sonra ve kullanılamaz hale geliyor.

Fabrikadan iki tane şeffaf gözlük getirttim. İşcilerin gözüne toz toprak girmesin diye kullanıyorlar. Biraz büyük ama kullanıp eriticem :D Yakında kask yerine baret kullanırsam şaşırmayın :D Beleş hesabı.

Bundan sonra da büyük konuşmıyım ama Kaçkar Bisiklet hariç bisiklet malzemeleri satan bir yerden bisiklet malzemesi almıycam. Kazıklandığımı hissediyorum. Aganın biri bana 450 TL'ye yağmurluk satmaya calıstı. Zor kaçtım :( Bu ne paha!

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
Nihayet Eskişehir'dekinde bulabildim. Ama sadece şeffaf olanlardan var. Üzerinde çizilmez ve buğu yapmaz tabakayla kaplı falan yazıyor.

arkadaşlar gözlük alacaksanız.ve fiyat uygun bişey olsun diyorsanız.(iş güvenligi malzemeleri)satan yerlere ugrayın.bnde aldım benim aldıgım siyah hem gündüz hem gece kullanıorm.sordum bunu nerdelerde kullanıyorlar diye.mimartaşlar heykel yaparken kullanıyor dedi.olsun benim işimi görüyor.oldukcada dayanıklı..
tabi bnmki sadece fikir ve tavsiye.

Saygılarımla mc_emre

@ALP KUTERDEM

merhaba aynı ürünün daha ucuzunu bulabilirsiniz ama kıyaslama yaparken lütfen firma ismi vermemeye özen gösterelim

Havalar bu derece soğuduktan sonra ilk kez bu akşam çıktım ve deneme fırsatım oldu. Buğulanma açısından gayet tatmin edici bir ürün. Ama soğuk havada gece sürerken karşıdan gelen araç uzunları yakarsa çıplak göze göre biraz daha rahatsızlık veriyor.

ben de 23 Aralık 2009 Çarşamba günü bu ürünü istanbul beylikdüzü koçtaş'tan aldım. rafta 6 tane daha vardı.
dumanlı olanı koçtaşta yok ama almak isteyen arkadaşlar için hırdavat satan yerlerde bulnabiliyor.
hatta beylkdüzü organiza sanayi bölgesinde girişte hemen solda beylik iş merkezinin altındaki Efe Teknik adlı hırdavatçıda 15 liraya dumanlı olanı satılıyor :)

Yoksa bile internetten alabilirsiniz. Ben Kayseride bakacağım yoksa internetten sipariş vereceğim.

Bu gözlükler arasında bir seçim yapamadım,üçü de birbinden güzel :) bir şey merak ediyorum, gece sürüşlerinde duman renkli gözlük kullanabilirmiyiz.Sizler hangi gözlüğü alırdınız.

(link)

(link)

(link)

3m gözlükten almıştım iyiydi güzeldi ama gözümden çıkarıp cebime koymamla kaybetmem bir oldu malesef

ben bu gözlüğün siyahını 10 tl ye almıştım her rengi vardı psarı şeffaf ve siyah

Geri