Scudo Sports

3D Led Tv Tavsiyesi

Benim de ilk led televizyonum LG 32LW4500 ki smart tv özelliği olmamasına rağmen(bence gereksiz) gayet memnunum. Hem görüntü kalitesi ve hızı çok iyi, hem de kumandası aksine çok kaliteli ve sağlam. Hatta kendinden taban aydınlatması var, karanlık odada sinema keyfi yaşarken nereye basacağım sorununu yaşamamak için birebir. Ahmet beyin kumandası ne model veya kendisi kumandayı nasıl ve ne amaçla kullandı bilemiyorum ama 1 yılda hurdaya dönmesi pek mümkün değil normal şartlarda. Samsung'u kötülemiyorum kesinlikle. İkisi de televizyon konusunda hep yakın koşudalar. Yalnız Samsung'un 6 yıl önceki teknolojisi tabii ki de Lg'nin şu anki teknolokisinden iyi olamaz. Teknolojisi yüksek ürünler her zaman kısmet işidir. Aynı fabrikadan çıkan aynı özellikteki aynı ürün birbirinden farklı çalışabilir, bir sahibini mutlu edebildiği gibi diğerini deli edebilir. Mühim olan en az hata ile üretim yapmak ve uzun yıllar aynı performansta çalışabilirliğini sağlamaktır...

Scudo
geçen ay lg 42la660s aldım. gayet memnunum. çünkü açıp izlemiyorum. valideler gelecekti bir yıldır tv yoktu evde sıkılmasınlar diye aldım açıkçası. annemler de gelmedi, 1700 liraya iyi bir tv almış oldum. yaptığım testlerde, eğer üzerindeki gelen uydu alıcısını kullanırsanız kanal geçişleri yavaş. ben kablotv kullanıyorum bir sorun olmuyor. 3d performansı iyi. 4 pasif gözlük 2 dual play gözlük bir de smart kumanda veriyorlar TV ile. ama smart kumanda ayrı da alınabilir 70-100 lira arası. nat geo wild izlemesi keyifli.

Halil bey kumanda bir örnekti sadece , akşam evde her 2 kumandanında resmini çekip buraya koyacam.;)

Ben pc den veya xbox tan pes falan oynuyorum , samsung 40b650 tv im 100hz , lg 32La620s ise 200 hz ama performans a gelirsek samsung 2 kat akış hızı daha iyi gözümüzü yormuyor , belki biri 40- diğeri 32 olmasının da etkisi vardır ama , dediğim gibi Samsung bence 1. sırada , bütçe sıkıntısı varsa 2. sırada lg derim. Müadilleri arasında 100tl oynuyor genelde

lg yi alalı belki 1 yıl oldu en az 9-10 kez güncelleme yapmıştır , güncellemeler sonrası fark sıfır ,

samsung ta ise 5 yıl önce 1 güncelleme vardı onuda samsungtan kaynaklanan problemden dolayı yükleyemedim , şimdi samsung nasıl güncelleme olaylarında bilmiyorum ama lg boş sadece müşteriyi kandırıyor

• Beğen
Tepkiler: kskbiker
Ahmet bey,

Kumandaları nasıl kullandığınızı bilemeyeceğimiz için fotoğraflar yanıltıcı olacaktır; ama koymak istiyorsanız buyurun koyun. Oyunda kasma konusuna gelince. Bu görüntü işleme donanımıyla ve yazılımıyla ilgilidir. Donanıma müdahale edemiyoruz, ne gelirse o. Fakat yazılım kısmı bu işi güzelleştiriyor. LG veya Samsung için her HDMI girişleri için farklı standart ayar seçenekleri mevcuttur. Diyelim HDMI kablo ile PS modülü televizyona bağladınız ve standart ayar kısmı TV'de kaldı. O zaman kasıp durur oyununuz veya gecikmeli tepki alırsınız. Standart ayarı Oyun moduna alırsanız farkı görebilirsiniz. Ondan da memnun olmazsanız elle ayar yapabilmeniz için gelişmiş seçenek sunulmuştur. Forumları biraz kurcalayarak hangi televizyon için oyunl modlarının nasıl ayarlanması gerektiği ve en iyi ayarların neler olduğunu bulabilirsiniz. Bir de şu var. Farklı model yıllarındaki ve farklı ekran boyutlarındaki televizyonları kıyaslamak mantıklı değildir. Bu iş 2010 26" Salcano ile 2014 29" Sedona kıyaslaması gibi birşey. Son olarak güncelleme konusuna gelelim. Bir televizyonun güncellemeye açık olması çok önemli bir özelliktir ve ne kadar güncelleme varsa o kadar yenilikçi ve güne ayak uyduran(update) bir sisteminiz olmuş olur. Sizin göremediğiniz farklar belki de hiç kullanmadığınız özelliklerin güncellenmesi nedeniyle olabilir...

Öncelikle; resimleri atacam diye koyuyorum , burda bir şeyi ispat etmek falan değil amacım , kumandaların kullanılması meselesi ise , her normal insan gibi kumandaları normal olarak kullanıyorum onun hricinde kumandalarla başka birşey yapmıyorum , hatta samsung kumanda yı oğlum tv nin paneline vurarak hatta masaya vurarak kırmaya yada bozmaya çalışıyor ama beceremedi.

Oyun konsol ayarları ile ilgili herhangi bir ayar yapmadan oynuyorum tavsiyenizi değerlendirip araştıracam. Resimler in kalitesi için özür dilerim. telefonla çektim

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10377629_1431402053794815_4638371540064578114_n.jpg

Burda Lg nin altve üst butonların silindiği ( 1yıllık kumanda )

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10410119_1431402083794812_156780284527399115_n.jpg

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10436010_1431402033794817_6395937953249950985_n.jpg

Buda 5 yıllık Samsung Kumanda

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10440855_1431402090461478_22212069147637333_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: kskbiker
Bu da 2 yıllık LG kumandası ve üzerinde en ufak bir silinme ibaresi yok. Sizin kumandanın kasa olarak aynısı, sadece tabandan aydınlatma mevcut. Defalarca yere düştü, çizildi vs; fakat durumu ortada ve hassasiyeti mükemmel. Belki sizin seriden sonra tuşların silinmemesi için bir yenileme yaparak bunları piyasaya sürmüşlerdir bilemiyorum...
http://oi58.tinypic.com/f3cc9d.jpg

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız ve katkılarınız için teşekkürler.
Telefonumun da Lg nexus 4 olmasından kaynaklı gönlüm LG den yana oldu.
LG 42LA640S tv yi aldım, 1599tl indirimli fiyatından 55tl daha indirimle 1545tl ödedim 111tl bonus puan yüklenecek, toplamda 1434tl ye maliyeti olacak.
4 tane 3d gözlükle geliyor, sihirli kumandası yok, lazım olursa ayrıca alabilirim.
Babama babalar gününde hediye edeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç. ve Edip D.
@Eser Sevinç
Hayırlı olsun, tv yi internete bağlayıp, 3 ay sonunda içeriklere abonelik ödemezseniz, sihirli kumandanın hiçbir önemi yok. Hatta akıllı telefonlardaki kontrol uygulamaları daha çok işlevsel diyebilirim. Yalnız o programlar içinde yine wireless ağ lazım.

@Eser Sevinç

Hayırlı olsun sihirli kumandaya ben gerek duymadım ama şık olduğunu da belirtmek gerek

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Geri