Scudo Sports

39 yaşında ilk bisiklet

buzgibi01

Üye
Tepki
57
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar iş evlilik derken kendime hiç bir şekilde vakit ayıramadıgımı fark ettim. 15 gün önce gidip sedona 701 aldım şimdilik alışana kadar idare edeceğini düşünüyorum.Bu arada Adana'da yaşıyorum işe her gün gidip gelmeye çalışıyorum.
Umarım bisiklet hakkında doğru bir karar vermişimdir.Saygılarımla

Dosyalar

• 20150416_035921884_iOS.jpg
    20150416_035921884_iOS.jpg
    131,1 KB · Okunma: 612
Scudo
Güle güle, iyi günlerde kullanın. Şehirde kullanacaksınız sanırım, neden dağ bisikleti aldınız?

Bence yanlış bisiklet seçimi diye birşey yoktur eğer bisikleti beğenerek aldıysanız en iyisi odur. Bence gayet güzel tercih olmuş.
Hayırlı olsun Allah kaza,bela vermesin.

Not:Selesi biraz aşağıya bakıyor gibi geldi bana bence biraz yukarı kaydırırsanız daha rahat olur, böyle kullanıyorken öne kaymıyor musunuz?

Geç olsun güç olmasın; ben de 38'inde başladım, pişman değilim :)

• Beğen
Tepkiler: buzgibi01
Çok iyi yapmışsınız :) insan 30 lu yaşları ufak ufak devirmeye başlayınca farkındalığı artmaya başlıyor. Bisiklet iyi bir yol arkadaşı... Sizin adınıza çok sevindim. Kazasız sağlıklı sürüşler dilerim.

• Beğen
Hayırlı olsun gule gule binin güzel bisiklet...

• Beğen
bence gayet yakışıklı bir ilk bisiklet. kullanacağınız yol şartlarına da uygunsa güzel bir seçim olmuş :) hayırlı olsun diyor, kazasız ve keyifli bol pedallar diliyorum :)

• Beğen
İyi Dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

hoşgeldiniz. bende sizin gibi 39 yaşında kullanmaya başladım. Allah kazasız sürüşler nasip etsin. madem işe işe giderkende kullanacaksınız işe bisikletle gidenler konusuna katkılarınzı bekleriz.

Selam!

Tam da benzer bir başlık açıyordum "30 yaşında ilk bisiklet!" diye :) Bol şans hepimize.

• Beğen
Hayır uğurlu olsun. Bisiklet aşktır...
Kazasız belasız. Bence marka model bahane önemli olan zincir ile zincirlerden kurtulmak

@buzgibi01
Tabi. En güzel bisiklet sahip olduğun bisiklettir.

• Beğen
Allah, kaza bela vermesin. Sağlıklı sıhhatli pedallamalar. Yaş kimin umrunda bas pedala, vur kendini yola, dağa :D

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende 35 yaşında bu işe merak saran biri olarak vücudunuza çok büyük bir iyilik yapmışsınız :)

Geri