Scudo Sports

380km Uzun tur - 8 saat sis sürüşü

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese Merhaba;

Sizlerle de paylaşmak istedim.

İstanbul Karabük 380km Uzun tur - 8 saat sis sürüşü baya bir yordu.
Normalde hedefim 1000km yapabilmekti. Bolu tüneli kapalı olduğundan dolayı, tüm araçlar bolu dağını ve bu rotayı kullandı.
Bu da çok daha fazla araca maruz kalmak demekti. Bu sebeple de baya moralim bozuldu. Sürüşü yarıda bıraktım. Ayrıca 8 9 saat civarı siste bisiklet sürmek zorunda kaldım.
Bununla da savaşmayı öğrenmeliyim. Hiçbir şey görmeden gitmek epey zor oluyor. Bakalım bu sürüşler nereye gidiyor :D

Sürüş verileri:

✩✩✩ (link)
✩✩✩ INSTAGRAM: (link)
Ride More!

Dosyalar

• IMG_20201024_044216.jpg
    IMG_20201024_044216.jpg
    750,6 KB · Okunma: 84
  • IMG_20201024_044331.jpg
    IMG_20201024_044331.jpg
    843,4 KB · Okunma: 87
  • IMG_20201024_153602.jpg
    IMG_20201024_153602.jpg
    2,7 MB · Okunma: 85
  • IMG_20201024_153916.jpg
    IMG_20201024_153916.jpg
    3,3 MB · Okunma: 81
Scudo
Gündüz sis olsa masal gibi görünüyor.
Ama durun hele, o zamanda sürülemiyor. Etrafı izlemekten (daha doğrusu hayallerle beraber izlemekten) insan yoğunlaşıp süremiyor.😅
Başarılı, tebrikler.🤙🏼🤙🏼🤙🏼

Soğuğa karşı kendini daha fazla koruman gerek, yoksa enerjini bitirir. Soğuk uzun yolda can düşmanı. Uzun tayt tavsiye ederim ve üstte softshel ya da polar yelek tarzında bir şey olabilir. Hasta olursun Özcan kardeş, seni seviyoruz...

selam you tube da izledim birçok videonu ve çok beğendim abone de oldum.
Bazı videoları devamını bulmakta zorlanıyorum haberin olsun. (Sis de 8 saat bunlardan biri)
Aklıma gelen şu oldu zor anlarda gece karanlığı, sis, yoğun rüzgarda mola vermek yerine planına sağdık kalıyorsun. Ama bu seni olumsuz etkilemiyor mu? Bazen lastik patlaması vb sebeplerle molaları pas geçebiliyorsun bu olumsuz etkilemiyor mu?
Yalnız yaptığın sürüşler eşinle yaptığın sürüşler diğer arkadaşlarla yaptığın sürüşler keyifli ve seyrederken de keyif alıyoruz eline emeğine sağlık.

Son düzenleme:
en az 15 20 dk aradım o ara diğer videolara takıldım :)) 😱 😱 😱 😱 :):):)

Abi merhaba. Seni burada görünce yazmadan edemedim. Birkaç ay önce keşfettim kanalı, izledikçe canım çekiyor canım çektikçe tekrar izliyorum turlarını. Yol bisikletine geçtim geçenlerde, düzenimi oturtunca aynı kafa ufak ufak şehirler arası turlara başlayacağım ilk fırsatta. Sebebi bizzat sensin :D

Soğuğa karşı kendini daha fazla koruman gerek, yoksa enerjini bitirir. Soğuk uzun yolda can düşmanı. Uzun tayt tavsiye ederim ve üstte softshel ya da polar yelek tarzında bir şey olabilir. Hasta olursun Özcan kardeş, seni seviyoruz...
Selam abi. Gündüz sıcak olacaktı. Bu sebeple idare ederim dedim. Pekte sorun olmadı. Kısa tayt doğru bir tercihti. Tabii ki dediklerinde doğru. Vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori harcıyor. Bunu bilmek ona göre beslenmek önemli.
Abi merhaba. Seni burada görünce yazmadan edemedim. Birkaç ay önce keşfettim kanalı, izledikçe canım çekiyor canım çektikçe tekrar izliyorum turlarını. Yol bisikletine geçtim geçenlerde, düzenimi oturtunca aynı kafa ufak ufak şehirler arası turlara başlayacağım ilk fırsatta. Sebebi bizzat sensin :D

Dikkatli ol dostum lütfen. Genel olarak ara ve köy yollarını tercih et. Bir kişi daha teşkilata katıldı desene :D
en az 15 20 dk aradım o ara diğer videolara takıldım :)) 😱 😱 😱 😱 :):):)

Kapakları takip ettiğinde istediğin tüm videoları bulabilirsin dostum. Kanal bataklık gibi :D
selam you tube da izledim birçok videonu ve çok beğendim abone de oldum.
Bazı videoları devamını bulmakta zorlanıyorum haberin olsun. (Sis de 8 saat bunlardan biri)
Aklıma gelen şu oldu zor anlarda gece karanlığı, sis, yoğun rüzgarda mola vermek yerine planına sağdık kalıyorsun. Ama bu seni olumsuz etkilemiyor mu? Bazen lastik patlaması vb sebeplerle molaları pas geçebiliyorsun bu olumsuz etkilemiyor mu?
Yalnız yaptığın sürüşler eşinle yaptığın sürüşler diğer arkadaşlarla yaptığın sürüşler keyifli ve seyrederken de keyif alıyoruz eline emeğine sağlık.

Olumsuz etkilenmiyorum. Solo sürüşlerde kendi gücümde sürebililiyorum. Her şeyimi kendim ayarlıyorum. Mola vermeyi pek sevmiyorum. Elimden geldiği kadar plana sadık kalmaya çalışıyorum. Saçma bir kas ağrısı oldu. Daha sonra daha sağlıklı ve güçlü yapmak için bıraktım. Bazen böyle kararlar veriyorum. Sonuçta ben amatör birisiyim. Sadece mutlu olmak için sürüyorum. Sakatlanmak saçma olur.

Sakatlanmak saçma
Dün bende 100 km sürdüm de sanırım 70 km sonrası sol baldırına bir ağrı girdi, pedal çeviremiyorum. Ne oturarak, ne ayakta...
Allah'tan tırmanış bitti de biraz nefes alabildim. Gerçi iniş pek uzun sürmedi ama gergin tutunca bacağı yetti.😅
Dün hava biraz sertti, uzun zamandır da sürmeyip doğrudan yüze gidince vücut isyan etti sanırım.🤣

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Fota ve _Madmexx _
2 günde 1000 km aşırı zorlayıcı ve yüksek konsantrasyon istiyor sanırım.
Nihayetine ulaşmamış olsa da gene de eğlenceli ve güzel bir video bu videoları izler kitapları okurken yazan videoyu çeken dostlarla birlikte o yolları gidiyormuş gibi oluyorum. Elinize emeğinize sağlık

Geri