Scudo Sports

380 liraya sıfır karbon aynakol. Meraklıları kaçırmasın

Scudo
Açıkça aynı ürünün 36/50 sini kullanıyorum 6-7 ay önce 650 tl ye almıştım ki yurt dışı fiyatları da aynı düzeylerdeydi. Muhteşem bir aynakol üzüldüm bu kadar fiyatını düşük görünce. 1-2 tane yedek alsam mı diye geçmiyor değil içimden. Dura ace 7900 den geçtim açıkca dişli oranından mıdır bilemedim ama aratmadı dura-ace i:) görüntü ağırlık ve performans olarak çok iyi bi aynakol. Bu arada yanlış hatırlamıyosam bb cuplarla birlikte ağırlığı dura-ace hollowtech'le ağırlığndan daha hafifti. toplamda 690 gr. gibi bi ağırlığı vardı.

Merhaba, bu aynakolun göbek uyumu nedir, ben şuan 105 kullanıyorum hollowtech II göbeği değiştirmeden bu aynakolu kullanabilirmiyim?

Kargo dahil 307 lira şu an. Şaka gibi bir fiyat. Sram Gxp göbeklerle uyumlu mudur

Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsa süper olur, forum ahalisi sebeplenir, fiyat çok iyi

sanki çizilmiş gibi yoksa bana mı öyle geliyor

Kullanım için göbeğe uygun cup olması gerekiyor;

(link) > Bu vidalı sistemler için (Genel Shimano göbekler)
(link) > BB30 için

Kısaca, Campagnolo'yu kendi bisikletinizde nasıl kullanacaksanız aynı sistem olması lazım. Adaptör ararken "Campagnolo on BB30", "Campagnolo on BB24", "Campagnolo on PF30" gibi aratmak lazım :).

@yasirkidil
Boyasız, çılgınca kaplaması olmayan karbon, fotoğraflarda o şekilde çıkar. Zaten çoğu sahte ürünü o şekilde anlayabilirsiniz ;).
ör: (link) veya (link)

@Edip Dinçer haha :) Giderek düşüyor ilginç bir şekilde

----------------------------------------------------------------

Bu yaz sonu grupsetimi yükseltme niyetim var. Olmasaydı bunu alır 105 aynakolun yerine takardım hiç düşünmeden :D

Shimano bb71 pressfit göbekle uyumlu mu acaba?

(link)

Kullanım Klavuzu direk bilgi için , kadronuz uyumlu ölçüler ile belirtiliyor öğrenebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bir bit yeniği vardır diyorum :)

Fiyat herşey güzelde bizim kadroya uygunluğunu nasıl çözümleyeceğim çözmeye çalışıyorum.

Alıcam ama korkum gümrüğe takılması. Sanırım gümrüğe takılırsa indirimsiz fiyattan işleme alıyorlar. Eğer öyle olursa kendisi kadar vergi ödemek gerekecek.

Geri