Açıkça aynı ürünün 36/50 sini kullanıyorum 6-7 ay önce 650 tl ye almıştım ki yurt dışı fiyatları da aynı düzeylerdeydi. Muhteşem bir aynakol üzüldüm bu kadar fiyatını düşük görünce. 1-2 tane yedek alsam mı diye geçmiyor değil içimden. Dura ace 7900 den geçtim açıkca dişli oranından mıdır bilemedim ama aratmadı dura-ace i görüntü ağırlık ve performans olarak çok iyi bi aynakol. Bu arada yanlış hatırlamıyosam bb cuplarla birlikte ağırlığı dura-ace hollowtech'le ağırlığndan daha hafifti. toplamda 690 gr. gibi bi ağırlığı vardı.
(link) > Bu vidalı sistemler için (Genel Shimano göbekler)
(link) > BB30 için
Kısaca, Campagnolo'yu kendi bisikletinizde nasıl kullanacaksanız aynı sistem olması lazım. Adaptör ararken "Campagnolo on BB30", "Campagnolo on BB24", "Campagnolo on PF30" gibi aratmak lazım .
@yasirkidil
Boyasız, çılgınca kaplaması olmayan karbon, fotoğraflarda o şekilde çıkar. Zaten çoğu sahte ürünü o şekilde anlayabilirsiniz .
ör: (link) veya (link)
Alıcam ama korkum gümrüğe takılması. Sanırım gümrüğe takılırsa indirimsiz fiyattan işleme alıyorlar. Eğer öyle olursa kendisi kadar vergi ödemek gerekecek.
@mehmet.ali Ben gözü karartıp aldım. 5 günde teslim diyor. Gümrüğe takılıp takılmadığı hakkında bilgi veririm. 5 güne kadar fiyatının değişeceğini sanmıyorum. Alma niyeti olanlar ona göre karar verebilir.