Scudo Sports

38. Vodafone koşusunda köprüyü bisikletle geçecek kimler var?

alperr125

Daimi Üye
Tepki
249
İsim
Alper
Bisiklet
Merida
Kimler pazar gunu kopruyu bisikletle ile
Geçecek kim nereden katilis yapmayi düşünüyor?

Scudo
Net karar vermedim ancak gitmeyi düşünüyorum. Saat kaçta serbest geçiş başlayacak? Anadolu yakasında arkadaşlarımın yanına girmeyi düşünüyorum . Çıkış noktam esenyurt olacak . Sanırım sahilden devam edip köprüye bağlanırım .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: alperr125
bulunduğum noktaya abartılı şekilde uzak olduğu için gidemicem yoksa şeytan dürtmedi değil hani :)

Köprü giriş ve çıkışlarında, bisiklet lastiğinin girebileceği boşluklar var. Bu kısımları kapatmamış olabilirler, geçecek olanlar dikkat etmeli!

@Erdal YILMAZ
Uyarı için teşekkürler .

Güzergah hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Sitesine baktım ama bulamadım.

@Murat B.
Bilgi edinmeden fikir beyan etmeyin. Yarış bittikten sonra köprü bir süre insanların kullanımına açılıyor. Biz o sürede geçeceğiz . Yarış sırasında giremesin zaten .

@becoca

Yarışa katılan koşucular geçtikten sonra eski adı halk yürüyüşü olan kahramanlar koşusu var, sonrasında da araç trafiğine açılıyor.

Geçen sene halk koşusuna katılmıştım. Çok kalabalık oluyor, bisiklet ile gitmek iyi bir fikir değil sanki.

@Murat B.
o kadar insanin icinde zaten surmem iner yururum.

Maratonu mitinge cevirdikleri icin gitmeyi de düşünmüyorum.

Genellikle insanlara üstten bakan bir karakteriniz var forumdaki diger cevaplarinizda da bunu gormustum. Daha duzgun bir sekilde de düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.

@Murat B.

Yalnız arada fark var, normal günlerde köprüden bisiklet geçişine izin verilmediği için insanlar bunu bi fırsat olarak görüyolar.

• Beğen
Tepkiler: alperr125
@becoca ters yonden kopruyu gecmek daha zor olacaktir cok kalabalik oluyor.

@becoca Bilgi olmadan fikir beyan eden sizsiniz. Bisiklet sürüşüne açılmayacak.
@becoca

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri