Scudo Sports

36 tel - 32 tel, ne fark eder? (Jant teli kopuyor da)

@Mustafa İçdağ

Hafiflik derdi çok olmayanlar için bütün jant teli problemlerine aslında bu reçete kesin çözümdür. Tur bisikletimde kullanıyorum, müthiş memnunum.

Scudo
@Mustafa İçdağ

Tekrar teşekkür ediyorum. Muhammed bey'e gittim ve dediğiniz tellerle güzel bir örgü yapıldı. Hatta biraz da kulağınızı çınlattık. Cumartesi sabah turuna davet etti, eğer gelirsem orada sizinle de tanışabiliriz...

Ancak sağolsun içime bir kurt düşürdü ki, 36 telli olması hususunda... Bakalım bu duyguyu nasıl atlatacağım...

Yani 4 tel bu kadar mı önemli! Biniş tarzı, sürüş yapılan yol tipi bu eksik 4 teli dengeleyemez mi?

Yani şimdi elimdeki jantı satmaya çalış, git yenisine masraf yap... Yani ev geçindirmeye çalışan maaşlı birisi için, ev halkına birazcık haksızlık oluyor bu masraflar...

24 telli zzyzx cross attack disc cant setim mevcut, zevk için bile girdiğim çukurlar oluyor. Henüz bir sorun yaşamadım. Arkadaşların değindiği gibi birazda iş kaliteye bakıyor.

• Beğen
Tepkiler: nuhcan
@nuhcan

Siz hiç dert etmeyin, o duyguyu yakında atlatırsınız, jantlarınız beton gibi olmuştur.:)
Bu iş jantları hazırlayan mekaniğe bakar, deneyimlerime dayanarak söylüyorumki
şu anda İstanbulda güvenebileceğim iki kişi var bu konuda biri Muhammed, diğeri ise Bülent Birson dur.

36 tel konusu ise şöyle; kilonuz ve bisikletin ağırlığı + İstanbul yolları söz konusu olduğunda 36 tel 3X örgü bir jant gerçekten ölümsüzdür, fakat ben şu anda ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: nuhcan
@Dinamo

@Mustafa İçdağ

Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Biraz bindikten sonra bu düşünceyi aşacağımı sanıyorum...

selamlar forum üyeleri saygı değer ustalar =)
bende kRon xc 1000 için 36 telli jant seti düşünüyorum bunu en iyi nerede yaptırabilirim ? dt swis jant telleri 2.00 mm çember nasıl olmalı ? göbek öneriniz nedir ?

Geri