Scudo Sports

350 TL bisiklet önerisi

emorke61

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Selam arkadaşlar. Ben günlük 3-4 km yol gidecek bir bisiklet almak istiyorum.Bütçem en fazla 350 TL. Aklımda salcano excel 26 var. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
(link)

Bu bisikleti öneririm.

@emorke61 (link) buyur güle güle bin dostum :D favorilerim arasında kayıtlıydı bu bisiklet arataşını görğnce yollayayım dedim hemde trabzonda :D

@ERSN PK

bu arada yayındamı hala bilmiorm 2014 ten kalma bir ilan...birde tartışma konusu yaratmak deil maksadım yanlş anlaşılmasın..arkadaşlarn önerdiği bisikletten baya bi daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Btwin RR300 tam senin fiyat aralığında ideal bisiklet. Al geç pişman olmazsın, excel'den daha iyi.

Btwin piyasayı alt üst edip bırakıyor gibi nerde bisiklet önerisi olsa btwin öneriliyor..

@Olgun Zengin
Nedeni; Adamlar her kesime uygun fiyatta iyi bisikletler satıyor ve bakım olayı çok kaliteli. [emoji4]

@Olgun Zengin
Aynen [emoji4]

bu btwin bisiklet nasıl ağır olabiliyor.nerdeyse çift amortisörlü bisiklete yakın,anlayamadım..

Kardeşim excel kampanyada 250 tl yeni aldım haberin olsun ayrıca hector da 300 galiba bilmiyorum ama ikisinide beğenemsen btwin iyi

Geri