Scudo Sports

-35 derece İnekpınarı MALATYA

teşekkürler Ozan bey tabi biraz abarttık belki -35 değildi ama parmak uçlarımızı hissetmediğimiz anlar oldu :)))

Scudo
arkadaşlar turunuz cokgüzel gecmiş.:in:eli kesilen arkadaşımada gecmişolsun.yahu laf aramızda bize deli diyolar ama burdan bakıldığında akıllı fazla görünmüyor:)tur için denicek hiç bişey yok keşke bende orda ola bilseydim turlarınızın devamını dilerim.ayaklarınıza sağlık

teşekkürler çok şükür arkadşımızın eli iyi yolda tur esnasında deli diyen hasta olursunuz diyende çoktu ama başarılıydı ;) iyi forumlar

Eskişehir'den selam yollamayan bir ben kaldım heralde :D Valla hepinizi tebrik ederim -35 derecede bisiklete binmek iyi cesaret bizim ekibin tamamında ya yol bisikleti yada slick lastik olduğu için yola çıkmaya cesaret edemiyoruz yerlerde aşırı buzlanma var :) Bu arada elini kesen arkadaşa da geçmiş olsun İnşallah çabucak iyileşir :)

Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Bu arada E.köprülü abi mi yanlış bilgilendirme yaptığı için kınıyorum :D Hava -15 civarındaydı.

@Gökhan TESKİ

Boşver Gökhan bu işten anlayan herkes zaten - 35 olmadığının farkında :) başlıkta yazınca iyi dikkat çekiyor.Hissedilen - 35 diyelim olmaz illa düzeltelim derseniz özel mesaj ile belirtmeniz yeterli hallederiz :)

Eyvallah abi.Bizim grup tam bomba ya.İnşallah bir ara buluşma şansımız olur beraber pedallarız.Bülent abilerle görüşüyorsan anlatıyorlardır.Eğlence hat safhada -35 i gördüm yıkıldım valla :D:D

-35 dile kolay zincirdeki yağ dondu artıkk o derece ( gerçi ben yoktum ama ) :)

• Beğen
Tepkiler: e.koprulu
buradan herkese merhabalar:) Sanırım ciddi yanlış anlaşılmalara sebep olduk sanırım biz sadece mesajımıza biraz espiri katmak istedik. -35 derece olmasa da ciddi soğuk vardı ama dostluğumuzun sıcaklığı ve daha önemlisi yaktığımız ateşin sıcaklığı ile başarılı ve eğlenceli bir tur oldu. mesajlardan dolayı herkese teşekkür ederim iyi forumlar Malatya'dan tüm bisiklet severlere selamlar ...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Meşhur İnek pınarı.Yazı bir başka kışı bir başka güzel.Hele birde sizin gibi sağlam bi ekiple gidildiyse değme keyfine.İyi oluyor böyle ekibi ve oraları tekrar görmek.Murat a geçmiş olsun.Bir kaza da Kubbe dağı dönüşünde atlatmıştı ve kanımca o çok daha ciddiiydi.İnşallah son kazanız olsun.Ekibiniz hiç bozulmasın.Turlarada devam.Buralardan takipcileriniz.Tüm Malatya ekibine selamlar....

Tekerlekler ve içindeki hava donmadı mı? Süspansiyon falan kalmamıştır o soğukta. Ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Geçen hafta sonu 1 derecede isyan etmiştim:) - leri düşünemiyorum tebrikler.

Çok keyifli fakat bir okadarda zor bir tur olmuş.O soğukta pedal basmak oldukça sıkıntılı.Özellikle mola verildiğinde terli vücut ve hastalığa davetiye .İşte bisiklet tutkusuda böyle bir şey.
Kaza geçiren rakdaşımıza geçmiş olsun.
Harika kareler ve paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Geri