Scudo Sports

34 JZE 08 (mercedes sprinter) beyaz renk servis aracı

Abovv plakayi yanlış yazmisim 34 olacak o :-D

Scudo
@chnkrmz kardesim cok gecmis olsun. Biz niye grupca suruyoruz, iste bu yuzden. Dogru yola gel ve turlara katil artik.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Kuzey Ege abi pazar sabahı turları olmasada akşam turlarına katılıyım dicem de iş çıkışı eve git üst değiş derken akşam turlarını da kaçırıyom :agla:

@chnkrmz
Ben şahsen eve girdim mi çıkması çok zor geliyor:hihi:Hele pijamalarımı giyince hiç çıkamam:D:p

• Beğen
@chnkrmz

bu menemen dolmuşçularının da sığır olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: h.erarslan86
Bilerek yapmıştır namuzsuz adam. Bazılarının hoşuna gidiyor egolarına iyi mi geliyor bilmiyorum. Ben çok karşılaşıyorum ama yazmaktan yoruldum laf söylemekten bıktım. Allah bildiği gibi yapsın diyorum artık geçiyorum. Ne diyeyim bilemedim çok geçmiş olsun.

@soneryen artık kamerayla çıkıcam. gene böyle ışıkta yakaladığım adam olursa yanında durup bisikletten inip camı açtırıp önünde saygı ile eğiliyorum lütfen kameraya el sallayın diycem.
ne de olsa kamerayı göğüste kullanıyorum ve saygı ile eğilirken şöförün yüzü kameranın kadrajına giriyor.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Silah olacak yanında, atar yaptığı anda ayaklarına sıkacaksın, Benim de şakam yok bak dibinden geçtim diyeceksin. ;)

• Beğen
arabayla giderken bigun adamin teki aynami aldi gitti bildiginiz 2 seritli yolda. araba olmasa motor olsa yine yakalayamazdim adami. neyse yakaladim dedim napiyosun birader aynayi aldin? ayni sizin diyaloglara benzer seyler duydum. yani demek istedigim tur da olsa 300 kiside olsak bi mal gelse boyle bicse yine yakalayamayip hic bisey olmadan basip kacacak. tur tekli fark etmez trafikte katiller var.

@Atacan
ayda bir kere menemen otogar arası bindiğim dolmuş :D
Yorumunuza katılıyorum. Rolling coaster'a binsem fuardaki herhalde menemen dolmuşu kadar heyecan yaptıramaz bana.

• Beğen
Tepkiler: Atacan
Geri