Scudo Sports

34 HG 1660 Dacia Duster Laurette Araç Çalınmıştır.

Mur@t_Ok

Teşkilat Bisiklet Grubu
Tepki
833
İsim
Murat OK
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bir arkadaşımızın Avcılar Deniz Köşkler tarafında evinin önünde 34 HG 1660 Plakalı 2011 model Dacia Duster Laurette Model Beyaz Renk aracı dün akşam çalınmıştır. Görenlerin 0543 873 38 83 Cihangir Dikmen arkadaşımıza veya 155 e haber vermesi rica olunur.

WhatsApp Image 2018-05-10 at 10.34.55.jpeg WhatsApp Image 2018-05-10 at 10.34.56.jpeg WhatsApp Image 2018-05-10 at 10.34.54.jpeg

Scudo
Gecmis olsun insallah bulunur. Da bisiklet forumunda dacia ilani tuhaf kacti biraz

• Beğen
Tepkiler: salih67
@mariokaldato Abi ne kadar çok yere ulaşırsak o kadar iyi olur diye düşündük. Bisikletli arkadaşlar daha rahat ara sokaklara falan giriyorlar gözlerine ilişir belki diye.

immobilizer li değil mi duster ? Nasıl çalabilmişler ? Ben de avcıalrdayım orda polis alakasız yerden de araç çekebiliyor benim de avcıalr merkez de park yasağı olmayan yerde aracımı çekmişlerdi çalındı zannetmiştim

@umutntm polis kaydında çekme Yok ne yazık ki.

Büyük geçmiş olsun. Facebook'ta Dacia grupları var oraya atarsanız daha çok dacia meraklılarına ulaşabilirsiniz. Maalesef çalınan arabalar konusunda emniyetimizin elinden çok birşey gelmiyor.. Halbuki her yerde mobese ve plaka tanıma sistemi varken.. Şu videoyu 08:30 dan sonra izleyin ne demek istediğimi anlarsınız >>

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
Yakınlarda kamera kayıtlarından birşey çıkmadı mı ?

@mariokaldato haklisiniz lakin arkadaşımın dediği gibi bu tarz konularda ne kadar yerden ulaşırsak o kadar iyi olur dusuncesiyle yazdım nereden nasıl çıkar belli olmaz haber başlığında kayıp çalıntı olarak ta yazıyor özellikle bisiklet olacak demiyor her ne kadar bisiklet ile ilgili forum olsa da

Geri