gmfaruk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.380
- Bisiklet
- Kron
tekrardan merhaba hocam.sonuç odaklı bi cevap yazmak için biraz bekledimTecrübe ettiğim iki gözlük var. 50 ile 300tl gözlük arasında muhakkak dayanıklılık, konfor VS anlamında fark vardır. En kralı bile bir süre sonra buhulaniyor o yüzden rahat olanı tercih edin. Uzun süre antrenman yapacağınızı hesaba katarsak yüzünüzü rahatsız eden bir gözlükle antrenman verimi düşer. Burun ayarı olması benim için büyük avantaj burnum çok büyük çünkügözlük oturmuyor.
293629 dosyayı görüntüle
Uzun süre bunu kullandım ve neredeyse tüm antrenmanlarimi bununla yaptım. Burun ayarı yok ama bana tam uydu bir başkasına büyük veya küçük gelebilir. Buhu konusunda çabuk saldı kendini(her antrenman sonra temiz su ile yıkama rağmen) ama görüş açısı ve su sizdirmamazlik konusunda iyi.
293630 dosyayı görüntüle
Bir sürede bunu kullandım ve boğazda da bu vardı gözümde. Buhu konusunda biraz daha dayanıklı gibi. Konforu düşük. Su geçirmeme olayı tamamen doğru ayarla alakalı. Görüş açısı daha dar. Burun ayar avantajı var ve yedek lastiği var.
İBB havuzunda yüzmeye yazıldım. kondisyonum zaten zayıf. 50 mt sprintle tamamlamak bile zor bişey şuan benim için. haftada 3 gün bir saat yüzmek seneye kadar nasıl bir yere getirir? Özel bir antreman tekniği var mı tavsiye ettiğiniz?
Gözlük ve mayo olayına gelirsek :
(link)
Şu mayodan aldım. Havuzda böyle bir şey kullanan tek bendim herhalde. Bir kere giydim sonra 10-15 dk içinde sırra kadem bastı kayboldu
(link)
Gözlük alırken de en ucuzundan denemeye başladım finalde en iyi oturan bu oldu. Şükür memnunum.