Scudo Sports

31 mayıs ODTÜ yarışı

@zorbeyonur

haklısın abi ben bu akşam 9 da binicem cuma sabah 8'de ordayım herkes acele etsin ;)

Scudo
Yarış yapılır allahın izniyle de, nerde nasıl yapılır orası mechul :)

Arkadaşlar cahilliğimi maruz görün ama aklıma bişey takılyor. Niçin bu yarış 2 hafta sonra değilde şimdi yapılıyor ? Bunun kararı bizim fedarasyonumuzu aşan bir husussa bu noktada susuyorum ama değilse, şu aralar Üniversite'de final sınavları devam ediyor ve 1-2 haftaya bitecek, insanlar evlerine gidecek, yurtlar boşalacak.
Bu yarış için öğrenci yurtlardan daha güzel konaklama tesisleri var mı ?
Ama yine de ODTU Yurtlar Müdürlüğü ile görüşmek lazım, konaklama imkanı çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: exacbachay
doğrudan bisiklet veya spor aktivitesi olmasa da ODTÜ'de çoğu uluslararası katılımlı olmak üzere geçtiğimiz 7 sene içerisinde belki yirmi organizasyonun düzenlenmesinde çalıştım. odtü her zaman belli sayıda yurt odasını bu tip etkinliklerde kullanilmak üzere ayırır, ayrıca ilgili müdürlükten (burada spor, diğer işlerde kültür işleri) izinler alinir gerekli düzenlemeler yapilir buna göre, neden bu tip bir konaklama ayarlanmamış anlamak zor gerçekten.

bu olay kiminle ilgili anlamak mümkün değil, uluslararası bir yarışın programı yok, tarihi saçma, resmen oraya gidip insanlar sanki kendi kendine takılacak gibi bir durum var. ben katılmasam da izlemeyi çok isterim, takvim açiklandiğndan beri takip ediyorum başlasa da gitsem izlesem diye, fakat başlama saati yeri bile belli değil 3 gün kala.

acaba doğrudan organizasyonla ilgilenen kimdir, bilen var mi? ODTÜ Dağ Bisikleti Takımı veya topluluktan bilgisi olan birileri mevcut mudur? bilgilendirebilirlerse çok sevinirim.

Ben geçen sene 2. kademe Antrenörlük kursu için Ankaraya geldiğimde TCDD misafirhanesinde kalmıştım, gayet iyiydi önerebilirim...

arkadaşlar bugün akşamüstü parkurda idim ve düzenleme işlerinin yapıldığını gördüm.
fazla çıkan yolları kapatan otlar ve dallar temizleniyordu..
Bu arada belirteyim PARKUR DEĞİŞTİ.. Eski parkurun ilk başı büyük çoğunlukta aynı ama devamı farklı olacakmış.. Uğur bu konuda bizlerle kesin haritayı paylaşacak. 1 tur 6.5 km. olacakmış

Simdilik baslangic saati belli degil.Hatta cumartesi toplanti nerede ve saat kacta olacak bunu bile bilmiyoruz.

Ve hayatimda ODTU misafirhanesi kadar gicik bir muessese gormedim.Ariyorsunuz, genel sekreterlige dilekce yazmaniz gerekiyor diyor.Dilekce icin faks cekeceksiniz.Saat 4 ''gibi'' bizi tekrar arayip dilekceniz onaylanmis mi ogrenip ona gore rezervasyon yaptirabilirsiniz diyor.

Bu ulkenin butun mevzuat ve prosedurlerinden nefret ediyorum.Isterse 7 yildizli otel olsun, ben bir yerde kalacagim diye dilekce, yazi yazmam gerekiyorsa lanet olsun o proseduru koyanlara.
Sporcusuna bu kadar zorluk cikaran bir ulkede yasadigim icin utaniyorum.Neden utaniyorum, cunku
yanimda yetistirmekte oldugum ''simdilik'' Turkiye 2.olan yabanci dostum ve esi var.

Bu arada Genclik ve Spor bakanliginin konukevi ile TCDD Misafirhanesinin Ankara otogarina ve yarisin yapilacagi ODTU kampusune gore uzaklik ve tariflerini verebilen olursa cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler.

iki yerin de adresini kontrol ettim, yakinlarinda dolmus duragi var ve tek dolmus ile odtü'ye gidilebilir. orası 19 Mayıs Stadyumu ve Gar tarafında dolayısıyla Ulus'ta, ulustan doğrudan okula dolmus mevcut, kime sorarsanız gösterir fakat gençlik sporın yeri çok çok daha yakın (hemen karşisi olmasi lazim duraklarin).

bu akşam ben de gidip bir bakayim parkuru nasıl yapmişlar çok merak ettim. bu arada bilen var mi acaba organizasyonu kimin yaptiğini?

Abi sağolasın yardımın için ama biz bisikletçiyiz, minibüse binmeye hakkımız yok.
Nereye gideceksek bisikletlerimize binerek gitmek zorundayız.
Bu bilgiye göre tarif verebilir misiniz?
Gençlik müdürlüğünün konukevinde kalmış olan var mı?
Evli çiftin kalmasına uygun niteliklerde mi?

@athletic

Konuk etme konusunda değilsede şehir içi ulaşımı konusunda bisikletinizle birlikte size elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım..Ankara'ya nezaman hangi araçla gelmeyi gelmeyi düşünüyorsunuz?telefonumu not edin lütfen..0533 4178281

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri