Scudo Sports

31 mayıs ODTÜ yarışı

Bir soruda benden, Isparta için federasyonu aradım daha parkur belirlenmemiş, nerede olur yarış bilginiz var mı ?

Ankara yarışına da malesef finalim dolayısıyla gelemiyorum herkese başarılar

Scudo
@temu90

Valla Isparta'nın dört bir yanı dağ taş :) Her yer dağ bisikleti yarışı düzenlemeye müsait.. Ancak benim bildiğim kadarıyla da parkur hala belli değil.. Ben Ankara yarışından sonra yarıştan 4-5 gün önce Isparta'ya gideceğim.. Eğer o zaman kadar parkur belli olursa sizler için fotoğraflarım..

Konaklama için tavsiyesi olan arkadaş var mı? Yarış alanına en yakın ve hesaplı nerde konaklayabiliriz? Fiyatlar ne alemdedir?

Evet yarış yaklaştı ...
fazla kilolarımla ben de geliyorum :)

hakkında bilgisi olan varsa ltfn....

buarada kamil koç la 5 haz. cuma saat 23.20 de alibeyköyden kalkıyo otobüsüm bu arada yer çok az gelmek istiyen varsa acele etsin bence :)

İzmir'den katılacaklar var mı? Bu sefer minibüssüz gideceğiz.Eğer topluca gitmek isteyen olursa, biz de katılabiliriz.

@d.berkay

14 haziran ısparta mtb yarışı büyük erkek büyük bayan genç erkek ve genç bayan türkiye yol şampiyonası'yla çakışıyo(trabzon) elbette herkesin önceliği türkiye şampiyonası olacaktır

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@mustea7

Hadi ya :( Bu çok kötü bir haber.. Sanırım baya az kişi olacak yarışa gelen..

Ankara yarışı hakkında henüz bilgi yok. Parkur açıklanmamış ancak biz bugün Ozan'la önceki senenin parkuruna (bildiğimiz kadarıyla) girdik ve 1-2 tur attık.
Zemin çok güzel tam kararında. Uzun çıkışlar, teknik iniş ve sonrasında uzun single track bölgeler var.. Single trackler hızlılar ancak yinede önünüze sizden yavaş birisi düşerse işiniz hayli zorlaşır çünkü teknik inişe başladıktan sonra direk single track'e bağlanıyor ve inişin başından itibaren geçme imkanı bulunmuyor.. Ayrıca single trackte su geçişleri ve birde ufak kaya geçişi var.. Onun haricinde zorlayıcı bir parkur değil..

Tamam Serif, beraber gideriz.
Peki kalinacak yer hakkinda bilgi verebilecek kimse var mi?
Mehmet Cemal gecen yil PTT Misafirhanesinde kalindigini yazmis.Bu yer ucretsiz mi?
Veya sehirdisindan geleceklerin kalacagi bir otel/pansiyon varsa Alanyadaki gibi topluca bir yerde kalinabilir.
Kalacak yer ve Izmirden gidecekler hakkinda bilgileri kesinlestirebilirsek guzel olur.

@d.berkay

parkurun birkaç resmi olsa süper olurdu :rolleyes:

Pazar günü tekrar gideceğiz bu sefer fotoğrafta çekeriz :) Ancak parkur netleşmedi ve bizde eski parkuru %100 bilmiyoruz malesef.. Ama bildiğimiz kadarıyla çekeriz fotoğrafları..

@d.berkay

önemli değil abi bir kaç iniş çıkış resimi yeter :D

resim elimde yok ama 2007'de yapılan yarışın (link) var..
Maalesef PTT misafirhanesi kapanmış.. Ankara aslında misafirhane cenneti,kamuda tanıdığı olanlar bir yerler ayarlayabilir. Bunlar yoksa Öğretmenevi,Turizm Lisesi Uygulama Oteli ve Alkın Prestige Otel yakın sayılacak yerler.

Geri