Scudo Sports

31 mayıs ODTÜ yarışı

bisikletletçi52

Forum Demirbaşı
Tepki
154
arkadaşlar bildiğiniz gibi 31 mayıs da ODTÜ de yarış var.yarış hakkında bilgisi olan ,elinde resim olan ve tecrübesi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın

Scudo
yarış ertelendi diye biliyorum 7 sine yani 7 hazirana

Söylenti midir bilmiyorum fakat ben de yarısın bir hafta sonraya ertelendiğini duydum.

aslında ertelendiği iyi oldu okul bitimine yakın ama benim sorum o değildi parkur hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın sorum buydu

Madem 1 hafta daha erteleselerde finaller bittikten sonra olsa yarış.

yarışlara bu sezon doyacaz fazlasıyla:)

ah işlerimiz olmasada maddi sıkıntımızolmasa bizde katılabilsek süper olcak ya

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Harika haber, tam da üniversite final sınavlarım vardı 30-31 Mayıs'ta.Şimdi sevindim.

Simdi tam tarih nedir?

(link)

Buradaki duyuruya göre ayın 31'inde gorunuyor. Ertelendi olarak bildiğimiz yarıs uci takviminden öne cekildi sanırım.

federasyon sayfasına akşam baktığımda 31 mayıs yazıyordu, şimdi de aynı yerde 7 haziran yazıyor. İyice karıştırdılar bu işi...

Sanırım ertelenme tarihini yanlış yazmışlardı, bu gün düzelttiler. Sanırım yarış 06-07 Haziran 2009 tarihinde.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Federasyonumuz 2009 faaliyet programında yer alan ve 30-31 Mayıs 2009 tarhinde Ankara'da yapılması planlanan Uluslararası Ankara MTB Kupası dağ bisikleti yarışı, 06-07 Haziran 2009 tarihine alınmıştır.

Tarih düzeltilmiş evet.

Federasyon sitesinde ki hatayı düzeltmişler.. Yarış UCI takviminde de yazdığı üzere 6-7 Haziranda..

peki yarış parkuru hakkında bilgisi olan varmı ? fotoğraf,zemin bilgisi vs.

6-7 ankara 14 haziran ısparta olması nevşehir için iii bir hazırlık olacak. çünkü nevşehirde kapsamlı bir organizasyon olacak.

arkadaşlar bu yarış ertelendi... 14 haziranda olacak yarışa büyük bir çoğunluk katılmayacak galiba?

@is_bike

Peki sence neden katılım az olur Isparta'da? Bir fikrin var mı?

Geri