ermanatasoy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 773
Arkadaşlar herkese merhaba.. fotoğraflar biraz gecikti kusuruma bakmayın.. gene çok keyifli bir mangaldı emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim...
bu arada kandilinizi tebrik ederim... nice mutlu kandillere diyip fotolara geçiyorum
Havai fişeklerde patladı.. Tez hazırlıklar başlasın ey AYPG çerileri göbeğimiz gurulduyo
(link)(link)
oturmak yok sülüman aga salla yellergeçi haydi
(link)(link)
Salla Sülüman aga salla ellerin dert görmesin..
(link)
Ateşe bak Aynı Sefa.. :boese157: cayır cayır yanıyo bırak ellemeyi yanına yaklaşmamak lazım... rahat bırakın uleyn sefayııı... :box2:
(link)(link)
Alın size görev bilinci içerisinde yanıp kavrulan işinin ciddiyetine vakıf tüm gücünü ve aklını görevini tamamlamak adına sonuna kadar kullanan bir AYPG çerisi
soy Ramazan Okyay soy kim tutar seni 
(link)(link)
Haşim köftemi pişiriyosun pozmu veriyosun belli değil
yakmışsın gene objektifi en közünden 
(link)(link)
Hakan abi sen napıyosun ?
ok ok bak sen keyfine afiyet olsun 
(link)
Haşim yuh diyorum sana.. iki salladın yellergeçi sonra çocukları ablukaya almışsın masaj içerikli
(link)(link)
Devir Teslim töreni... şu görüntüye vakıf olmak o anı yaşamak istemezdim.. Sülüman aga bi atlet giy birdaha yav..
inşallah modlar engellemez bu fotoyu 
(link)
Scott Turkey Team - Ramazan Okyay...
Begümle Ozanda yanımızda olsaydı keşke... gerçi yanımızda olmaları demek sadece onları görmemiz demekmi..? sürekli gönlümüzdesiniz arkadaşlar... ama yinede bir daha kayaları boyamayın..
(link)(link)
Bilal Ve Canan sizleride selamlıyoruz... :winkenlux
(link)
II. Selim tebrik ediyorum seni nasıl bir görüşmeydi o öyle
(link)(link)
Süper keyifli bir akşamdı kadroda harikaydı... nice mangallara AYPG nice mangallara...
(link)(link)
(link)(link)
bu arada kandilinizi tebrik ederim... nice mutlu kandillere diyip fotolara geçiyorum
Havai fişeklerde patladı.. Tez hazırlıklar başlasın ey AYPG çerileri göbeğimiz gurulduyo
(link)(link)
oturmak yok sülüman aga salla yellergeçi haydi
(link)(link)
Salla Sülüman aga salla ellerin dert görmesin..
(link)
Ateşe bak Aynı Sefa.. :boese157: cayır cayır yanıyo bırak ellemeyi yanına yaklaşmamak lazım... rahat bırakın uleyn sefayııı... :box2:
(link)(link)
Alın size görev bilinci içerisinde yanıp kavrulan işinin ciddiyetine vakıf tüm gücünü ve aklını görevini tamamlamak adına sonuna kadar kullanan bir AYPG çerisi
(link)(link)
Haşim köftemi pişiriyosun pozmu veriyosun belli değil
(link)(link)
Hakan abi sen napıyosun ?
(link)
Haşim yuh diyorum sana.. iki salladın yellergeçi sonra çocukları ablukaya almışsın masaj içerikli
(link)(link)
Devir Teslim töreni... şu görüntüye vakıf olmak o anı yaşamak istemezdim.. Sülüman aga bi atlet giy birdaha yav..
(link)
Scott Turkey Team - Ramazan Okyay...
Begümle Ozanda yanımızda olsaydı keşke... gerçi yanımızda olmaları demek sadece onları görmemiz demekmi..? sürekli gönlümüzdesiniz arkadaşlar... ama yinede bir daha kayaları boyamayın..
(link)(link)
Bilal Ve Canan sizleride selamlıyoruz... :winkenlux
(link)
II. Selim tebrik ediyorum seni nasıl bir görüşmeydi o öyle
(link)(link)
Süper keyifli bir akşamdı kadroda harikaydı... nice mangallara AYPG nice mangallara...
(link)(link)
(link)(link)