Bekir Bey, açıklayıcı yorumlarınız için teşekkür ederim. Chainreaction sayfasını incelediğimde birçok seçenek mevcut. Sipariş verme durumunda her hangi bir sıkıntı çıkarmı acaba, deneyimi olan varmı?
canaksade(@)gmail.com mail adresim arkadaslar burdan iletişime geçebilirler, özel mesaj atamıyorum.
bu arada corratec ve cannondale bisiklet modelleri hoşuma giren markalar. tabi kadro olarak da kendini ispatlamış markalar.
2. eller den de teklifler var, fakat görmeden karar vermek çok zor ki görsek bile sonrasında neler olacağını yada çıkacağını kimse bilemiyor malesef. Bisikletlerin nasıl kullanıldıklarını sadece kullanan sahipleri biliyor malesef ve bu benim için gayet önemli, o yüzden çok sıcak bakamıyorum 2. ellere. Ancak satıcı&alıcı arasında belirli garanti anlaşmaları yapılırsa belki?? Bilmiyorum sizlerin düşünceleri nasıl?
şu an için corratec x vert s 0.3 modeli gittikçe agır basmakta. bu fiyata cok daha üst donanımlı bisikletler alınabilir fakat, kadroyu kaliteli tutup gerekli kompanentleri yükselterek ömür boyuluk bir bisiklet sahibi olmak istiyorum, ayrıca dediğiniz gibi trekler de mevcut..
tekrar tesekkurler herkese..