Scudo Sports

3000tl = ???

Tepki
9
Bisiklet
Specialized
arkadaslar en sonunda kafayı yiyecem kararsızlıktan..
cannondale, corratec, scott, cube? bi yazıverin ve size zahmet mtb görüş ve modellerinizi?
teşekkürler..

Scudo
Ben kullandığım için Cannondale'i tavsiye ederim, çok memnunum. Diğer markaları bilmiyorum.

2. el almak isterseniz bende giant xtc 3 var slx ruble zıncır vıtes kolu aynakol arka ön frenler xt gidon carbon easton ec90 sele sele ıtaly sl jantlar ztr crest maşa fox slime fit

Tesekkurler fakat 2. el düşünmemekteyim. İzmir'de olsanız belki uygun bir fırsatta bisikletinizi görmek isterdim fakat diğer türlü bukadar parayı sıfır bir bisiklete vermek istiyorum.
Evet arkadaşlar, başka marka&model önerileri olanlar??
Benim düşündüklerimi yazayım isterseniz..
1)Cube LTD Race
2)Corratec X-Vert S 0.4
3)Corratec Super Bow Fun (29er konusu hala muallakta tabi, fakat 1 buçuk yıldır 28"City kullandığımı göz önünde bulundurursak pekte soğuk durmuyor bana göre)
4)Cannondale Trail SL2 2011
5)Cannondale ALU FLASH F3 (yüksek bir seçenek tabi fiyat olarak, sadece görüş olarak yazıyorum.)

teşekkürler..

Corratec X-Vert 0.3 alabilirsin yaklaşık bu paralara, ben eşime bundan aldım çok memnun gerçi birçok parçası değişti ama ilk alındığında da işimizi görüyordu, Corratec Fun ise bu bisikletten önceki bisikletiydi 2 ay kullandı ağır olduğu için sattım kadro görünümü farklı-kendine özgü olmasından dolayı güzel fakat X-Vert serisi 1600 gramken bu kadro 2 kilonun biraz üzerinde olmasını hatırlatmak isterim..Cube marka olarak aşina olsamda hiç görmedim ve maalesef binmedim bişiy diyemem Flash 3 kullandım bu bisikletin maşa uzunluğu 80 cm ancak buna nazaran çalışması çok güzel ve maşası 1500 TL aralığında maşalardan hafif bu da bisikletinizin fiyat-ağırlık performansını yükseltiyor, X-Vert 0.3'de RST'nin en üst modeli Air Platinium modeli var bu maşa sadece 1550 gram ve 100mm çalışma mesafesi sunuyor ve remote kontrollü dolayısıyla tercihin bence X-Vert 0.3 ve flash 3 arasında olmalı ...şimdiden hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: recep can aksade
Kesinlikle Kron xc 4000 full slx epicon maşa felan var buyrun link vereyim (link)
param olsa ben alacağım

Evet arkadaslar guzel oneriler icin tesekkurler oncelikle. Bu sekilde kafamdaki modeller netlesiyor.
Gonus ister cannondale f3 almayi fakat cok pahali..
Corratec x-vert 0.3 ve Kron xc 4000 guzel bisikletler ve aklima yatanlar.. Kron hakkinda teknik bilgiye sahip arkadas birazdaha detayli anlatabilirmi acaba bu bisikleti? Cekis sisteminin full slx olmasi buyuk arti peki gerisi?
Merida tfs 1200d de inceledigim modeller arasinda idi..
Tekrar tesekkurler..

recep bey diğer özelliklerinide söyleyeyim vites yarışlarda olsun normal kullanımda olsun sizi çok çok menmun edecektir fren seti slx olması büyük avantaj önceki modellerde fren ayarlamalarında sorunlar oluşurdu slx de ise bu sorunu ortadan kalk dı epicon maşa 80-100-120-140 mm ayarlama mesafesi var maşanın içini açıp ayarlayabilirsiniz istediğiniz seçeneği muhteşem bir maşa dır kadro zaten kronun en çok sağlam kadrosu diebilirim full 4 borusudamı neydi tam aklımda değil ama 7005 Triple Butted Alüminyum çok kaliteli bir bisiklettir aklınızda mutlaka olsun

kadro konusunda Kron ile Corratec'i kıyslamak yersiz olur kanısındayım..herikiside 7005 kullanıyor açıyı ise herikisine de binip siz karar vermelisiniz ama marka imajını unutmamak lazım derim maşaya gelince Epicon daha yaygın olabilir ama ben RST Air Platinium'un daha iyi olduğu kanısındayım ama Epicon daha yaygın bir maşa..bir maşanın 80'den 140'a aynı dayanımı yada performansı sunacağını ben şahsen düşünmüyorum tek ebatta adam gibi iş görsün ve mümkünse ''hafif'' olsun yeter...X-Vert 0.3'ün biz aldığımızda XT arka aktarıcı-Ön Aktarıcı-Vites takımı olduğunu hatırlatmak isterim ayrıca 3x10 kullanyor ki bu daha kesin vites değişimi demek, tek sıkıntı seri dışı frenleridir ancak 2.elde kolaylıkla bulunabilir şöyle söyliyim ben Corratec Revolution kullanıyorum ve XX World Cup fren sistemi almıştım memnun kalmadım şimdi bir altı ''World Cup'' olmayan modelini aldım gelmesini bekliyorum yani bir alt modelini aldım burdanda anlaşılacağı üzere frende model değil kullanım esasdır... Shimanonun en kötü freninin bile tutuş ile lgili problem yaratmayacağını biliyorum ancak ağırlık ve ayar vidası gibi konular size kalmış...ayrıca Kronun satıldığı dükkanların donanım yedek parça yelpazesi ile Corratec veya Canondale'in satıldığı dükkaların size hitap edebilme oranının aynı olacağını zannetmiyorum zira müşteri kitleleri farklı ama Canondale, Trek, Scott,Corratec gibi markaları satan dükkanlarda servis için biraz fazla para verebilir ''belki'' karşılığında hakkınızı alabilir ''belki'' ama kesinlikle aradığınız bir ürünü bulabilirsiniz....Saygılar

ktm ful slx 30 vıtes 29 jant reba maşa. bu bisikleti bulun 3.800 tl taksıtle peşin uyguna bulursunuz

neden trek markasını hic dusunmediniz merak ettim guzel de bir butceniz var bence trek markasınıda goz onune alın derim izmirde de baya trek var zaten

Bekir Bey, açıklayıcı yorumlarınız için teşekkür ederim. Chainreaction sayfasını incelediğimde birçok seçenek mevcut. Sipariş verme durumunda her hangi bir sıkıntı çıkarmı acaba, deneyimi olan varmı?
canaksade(@)gmail.com mail adresim arkadaslar burdan iletişime geçebilirler, özel mesaj atamıyorum.
bu arada corratec ve cannondale bisiklet modelleri hoşuma giren markalar. tabi kadro olarak da kendini ispatlamış markalar.
2. eller den de teklifler var, fakat görmeden karar vermek çok zor ki görsek bile sonrasında neler olacağını yada çıkacağını kimse bilemiyor malesef. Bisikletlerin nasıl kullanıldıklarını sadece kullanan sahipleri biliyor malesef ve bu benim için gayet önemli, o yüzden çok sıcak bakamıyorum 2. ellere. Ancak satıcı&alıcı arasında belirli garanti anlaşmaları yapılırsa belki?? Bilmiyorum sizlerin düşünceleri nasıl?
şu an için corratec x vert s 0.3 modeli gittikçe agır basmakta. bu fiyata cok daha üst donanımlı bisikletler alınabilir fakat, kadroyu kaliteli tutup gerekli kompanentleri yükselterek ömür boyuluk bir bisiklet sahibi olmak istiyorum, ayrıca dediğiniz gibi trekler de mevcut..
tekrar tesekkurler herkese..

Geri