Scudo Sports

3000-3500 TL Yol Bisikleti Önerileri

Birleşik krallıkta decathlon magazası nerde acaba ?

Scudo
@Ozan k. Haklısınız ama ne yazıkkı ıkıncı el dusunmuyorum sızın goruslerınız doğru yondedır :) Ama sıfır cıllop gıbı bır bısıklet ıstıyorum

@Asilzade ktm markasına pek ıcım ısınmadı dıyelım :)

@Tuguj ktm esasında motosiklet yapan bir firma madem 2 tekerlekli bişeyler yapıyoruz bisikletide aradan çıkaralım demişlerdir kesin :) motosikletlerinin tabiri caizse iskeletleri çok sağlam bundan dolayı bisikletleride sağlamdır diye düşünüyorum

@hakanemrez yurt dısından getıttıremezsem sızın bısıklete ozenmıyor degılım ☺

Btwın d2 tax free gecerlımı acaba bılen arkadas varmı ıngıltreden almayı planlıyorum ?

Yurt dışından getirme imkanınız varsa Türkiye'den alma işinin direk üzerini çizin derim :) Hatta Btwin'in de üzerini çizin. Btwin markası alt bütçe için ideal. 3.000 lira verip de btwin almayı avantajlı bulmuyorum.

Yurt dışında hangi ülkeden alacağınıza bağlı olarak o ülkeye ait en büyük internet sitesini bulup, oradaki modelleri inceleyerek başlayabilirsiniz çalışmaya. İngiltere ise Wiggle ve Merlin, Almanya ise bike24, Amerika ise Racycles gibi... Bu sitelerdeki bisikletlerin fiyatlarını görünce Türkiye'de yediğimiz kazığın boyutları ortaya çıkıyor zaten :D

@Serkan Mıstınoğlu yorumunuz ıcın tessekurler arıyıp hangı ulkerı gıtcegıne sormam lazım.oda anca yarına suan gec oldu. Hangı markaları onerırsınız yurt dısından acaba ?

@Tuguj Markadan çok fiyata göre karar veririm ben. Adamların marka yelpazesi çoook geniş çünkü. Bizdeki gibi kron-salcano-mosso diye sadece 5-10 markada kalmıyor.

Mesela wiggle sitesine girip fiyata göre sıralama yapıp aradığımda gözüme çarpan birkaç güzel bisiklet: Türkiye'de bulamayacağınız güzel bisikletler bunlar :)

(link)
(link)
(link)

Türkiye'de bu bisikletlere 5 binden kapı açarlar :)

Sondakine bayıldım bu arada :D

Raleigh-Militis-Comp-2016-Road-Bike-Road-Bikes-Blue-White-Clearance-RAMC53BL.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
@Serkan Mıstınoğlu Hmmm guzel bısıkletlermıs 1000 euro cıvarı butcem var bıde tax free gırcek 1150 euroya kadar cıkar ozaman ben arıyım yarın detaylıca konusuruz olurmu ?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Tuguj acele etmeyin :) Belkide 50 tane bisiklet bulabilirsiniz rahat. En beğendiklerinizi buraya yazın konuşalım kararınıza yardımcı olmaya çalışalım

• Beğen
@Tuguj
Bende kasım sonu Almanya ' da olacağım. Grup set alırsam getirmek istiyorum.
Stuttugart da konserim olacak, 2 gün oradayım. Fırsat bulursam bakıcam duruma..
Bisiklet getirme konusunda ve tax free konusu nasıl olur bilemiyorum
Bir denemek gerek. Uçağa almama gibi bir risk olursa çok kötü olur :)

• Beğen
Arastırdım yurt dısından getırtme ıznı var zaten getırtcek pılot ☺ yarın arıyıp konuscam detaylıca @hakanemrez

wiggle ne kadar kargo ücreti kesiyor. ve de avrupadan kdv %18 mi giriyor %20 mi

• Beğen
@Tuguj
o zaman direk model belirle şimdiden.. Canyon 105 ya da ultegralı bir set güzel olur..
Ya da specialized modellerine bakabilirsin.

specialized allez e5 elite kadro tıpı nedır bılen arkadas varsa yardımcı olabılırmı acaba .?endurance, race, ultımate ?
(link)
Acaba bu lınktekı en alt vıdeoda nedıyor ? Neyazakkı ıngılızcem ıyı degıl

Dostum CANYON sitesine gir orada Road altında aliminyum kadrolar var onlara bak. işine gelen bir tanesini al ama sana tavsiyem git oradan sen al, başkasına aldırma boyunu moyunu tam bilemezler sonra pişman olma. Alamanya uzak memleket deel heç. Git al gel.

@ihsankılıçkaya ne yazıkkı gıdıp almam butcemı fazlasıyla asar bakalım bır ıkı sey buldum
Trek 1.2
Giant defy 3
Specialized allez E5 sport
Cannondale caad 8 sora 7
Merida ride 200
Focus cayo al sora
(link)
Bıke radar boyle bır ınceleme yapmıs ama cevıremedım

Geri