@Tuguj ktm esasında motosiklet yapan bir firma madem 2 tekerlekli bişeyler yapıyoruz bisikletide aradan çıkaralım demişlerdir kesin motosikletlerinin tabiri caizse iskeletleri çok sağlam bundan dolayı bisikletleride sağlamdır diye düşünüyorum
Yurt dışından getirme imkanınız varsa Türkiye'den alma işinin direk üzerini çizin derim Hatta Btwin'in de üzerini çizin. Btwin markası alt bütçe için ideal. 3.000 lira verip de btwin almayı avantajlı bulmuyorum.
Yurt dışında hangi ülkeden alacağınıza bağlı olarak o ülkeye ait en büyük internet sitesini bulup, oradaki modelleri inceleyerek başlayabilirsiniz çalışmaya. İngiltere ise Wiggle ve Merlin, Almanya ise bike24, Amerika ise Racycles gibi... Bu sitelerdeki bisikletlerin fiyatlarını görünce Türkiye'de yediğimiz kazığın boyutları ortaya çıkıyor zaten
@Tuguj Markadan çok fiyata göre karar veririm ben. Adamların marka yelpazesi çoook geniş çünkü. Bizdeki gibi kron-salcano-mosso diye sadece 5-10 markada kalmıyor.
Mesela wiggle sitesine girip fiyata göre sıralama yapıp aradığımda gözüme çarpan birkaç güzel bisiklet: Türkiye'de bulamayacağınız güzel bisikletler bunlar
@Tuguj
Bende kasım sonu Almanya ' da olacağım. Grup set alırsam getirmek istiyorum.
Stuttugart da konserim olacak, 2 gün oradayım. Fırsat bulursam bakıcam duruma..
Bisiklet getirme konusunda ve tax free konusu nasıl olur bilemiyorum
Bir denemek gerek. Uçağa almama gibi bir risk olursa çok kötü olur
Dostum CANYON sitesine gir orada Road altında aliminyum kadrolar var onlara bak. işine gelen bir tanesini al ama sana tavsiyem git oradan sen al, başkasına aldırma boyunu moyunu tam bilemezler sonra pişman olma. Alamanya uzak memleket deel heç. Git al gel.