Scudo Sports

3000-3500 TL Yol Bisikleti Önerileri

Tuguj

Daimi Üye
Tepki
93
İsim
Aykut Baykurt
Bisiklet
Merida
Herkese iyi günler . Konuya girip yardımcı olan arkadaşlara buradan şimdiden teşekkür ediyorum.Evet şimdi asıl konumuza gelelim :) .Başlıkta da görüldüğü gibi yol bisikleti arayışına girdim ama bir türlü ne seçecegime karar veremedim.Yurt dışından getittirme imkanım var. Bir kaç modele baktım .B'twin ultra 720 af olabilir canyon olabılırdı ama ne yazık ki bütçemi aşıyor. Peki sizin önerileriniz nelerdir. Giant, specialized, trek, cube,canyon olabılır seceneklerde :)

Scudo
Ktm strada 1000. Tavsiye ederim. Yeni aldim. Bisiklet surmek daha zevkli bir seymis :)

@yusufgs3625 Yorumun ıcın tesekur ederım yusuf abı ınceleme lısteme aldım :)

@Tuguj ben cok arastirdim yaklasik bir senedir yol bisikleti bakiyorum. En son ktm, ktm' de de strada 1000'e tavsiye uzerine karar kildim. Butcemi asmak zorunda kaldim ama ins. degdi diye dusunuyorum

takipteyim ben de bu aralıkta bir yol bisikleti bakıyorum

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
@yusufgs3625 Bisikletın kılosu fazla bıraz :( tercıhlerım arasından cıktı gıbı gule gule kazasız belasız kullanın bısıkletınızı :)

Bisiklet almanin tam zamani. bayiler gerekten baya indirimde yardimci oluyorlar yalniz bu sefer de uygun kadro bulmak zorlasiyor.

@Tuguj tesekkurler

Yurt dısından alabılırım :) Tanıdıgımız pılot getıtırme ımkanım var . YArdımcı olcakların aklında olabılır :)

• Beğen
Tepkiler: oğulcan 27
@Tuguj Ultra720 af kendi fiyat grubunda rakipsiz gibi. Ingiltere fiyati yanlis hatirmamiyorsam 1000 pound. Aldigin ulke ve vergi iadesi durumuna gore fiyati biraz degisir.
Aradigin ortanin ustu seviyede bir bisikletse Ultra720 uygun tercih.

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
@celikkadro Yorumunuz ıcın tessekur ederım 1050 euro ama kararsız kaldım kadronun kalıtesını bılmedıgım ıcın forumda kullanan arkadas varsa yazabılırmı acaba.Onun ıcın butceyı 3500 tl tuttum :)

ultra 720af türkiyeye gelmiyo heralde yanlış mıyım

@Tuguj Ultra720 Turkiye'de yok. Ultra720, Ultra700 ve Alur700 ayni kadroyu kullaniyorlar. Diger iki bisikletle ilgili forumda baya bir sey konusuldu.

Ozetlemek gerekirse kadro iyi.

Yalniz fiyati yanlis olmasin. Ingiltere'de 1050 pound, diger ulkelerde 1250 euro..

Bisiklet kesin olursa alcagım model arıyıp konuscam getitire bilirsem 720 af getitircem :) Ama hala emın degılım

Karar vermene yardimci olur belki

(link)

ayni kadroyu kullanan ultra700

(link)

Evet bunları onceden cevırıp ınceledım :) Yıne de teşekkür ederim

Ultra700 Turkiye'de 3400TL den satildi. Yurt disi ile yaklasik ayni fiyat. Bu sene lastik ve jantlari Mavic olmus. Fiyati nasil olur ben de merak ediyorum.

700/720 hakkinda benim bildigim tek olumsuzluk, S/M/L/XL kadro boylari arasindaki farkin biraz fazla olmasi. Boyun kac, almaya karar verirsen hangi kadro boyunu almayi dusuneceksin?

ktm strada 800 e baktımda 900 euro 3 bin tl civarı yani sizin yerinizde olsam btwin alur 700 ü beklerdim son günlerde 2000 tl ye satıldı yaz sezonunda olsun olsun 2500 tl olsun yinede 500 lira karda olursunuz ek olarak maşanızda karbon olur

@Asilzade Evet yurt dısından getırtemezsem btwın alur 700 dusunurum 500 tl de ekıpmana harcarım dıye dusunuyorum :)

Daha önce yol bisikleti kullanmış veya bisiklet tecrübesi olanlara ikinci el alüminyum kadro karbon maşa 105-ultegra-force setli ve iyi jantlı bisiklet almasını tavsiye ederim.

Geri