Scudo Sports

300 TL'ye Alınabilecek Bayan Bisikleti?

Emrah Y

Daimi Üye
Tepki
9
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar, bisiklet aldım alalı çevredekiler beni Fransa Turu şampiyonu sandıklarından tavsiye istiyorlar. Şimdi bir bayan akrabama bisiklet alacağız ama bütçesi net 300 TL ve kart ile alacak. Şehir içinde ve nadiren toprak yollarda kullanacak. Alabileceği en iyi bisiklet ne olabilir? Tour de France şampiyonuna yardım etmek ister misiniz? :)

Scudo
(link) bu fiyatlara bunlar var ama biraz daha limit artarsa daha iyi bir şey alınabilir.

@oguzhan kadıoglu

Tavsiyeler için teşekkür ederim, inceliyorum.

Rica ederim bianchiyede bakın sonra krona ama daha iyisini almak isterseniz.limti artacaktır elbet

Aslında 300 TL'ye bisiklet var, her yerde var ama tavsiye arıyorum. Çok iyi bir şey olmasını beklemiyorum zaten fakat paramız az diye de yolda kalmayalım. O yüzden bilenlere başvurdum.

Bisiklete bakıldığı ve doğru kullanıldığı zaman sizi asla yarı yolsa bırakmaz ben konfor açısından;diyorum üstündeki donanımlar ve kadro yapısı alüminyum,çelik ve karbon çelik en ağırı,sonra alüminyum geliyor ve karbon oda en pahalısı ama yakın mesafe ve belirli bir yerde kullanacaksanız rahat,rahat işinizi görür.

@Mehmet Özdemir
Teşekkür ederim, bu iyiymiş. Başka sitede 308 TL'ye de buldum. Alıcıya adresi gönderdim, umarım beğenir.

2 gün önce 2. el Salcano Excel 21 aldım. Alınalı 1 sene olmuş ama hiç binilmemiş. Lastiklerin çapakları bile duruyordu. Bisikletçim de doğruladı. Güzel bir bisiklet. Pek şık değil ama 150 TL'ye daha iyi birşey imkansızdır sanırım.

Bu arada tavsiyeler için teşekkür ederim.

Geri