Scudo Sports

300 TL civarı bisiklet önerisi lütfen

@Sedat TOSUNOĞLU

Sedat Bey msn adresinizi ekledim. sanırım giriş yapmayacaksınız bu aralar.

Salcano NG 650 modeli normal kullanımda sorun çıkarır mı acaba?

Scudo
@machinist

Abi hayrola Sedonaya dönmüşsün.

@melek öztürk

İyi günlerde kullanın kardeşim...

Sedona Borla aldım. sanırım doğru seçim oldu...

@Onur Ağar

Sıfırmı ikinci elmi? Ne kadara aldın?

Bende seninle aynı durumdaym vede aynı fiyatlarda birşey arıyorum.

@Hasan Kuru

yok kendım ıcın deıl arkadaslara tavsıyelerde bulunuyom ben whıstel cıyım :)

300 liradan 600 liraya cikmissiniz. Limiti %100 arttırmanıza sebep olan şey nedir. Speedi beğenmemiş olmamanızmi yada digerlerini yeterli bulmayip iyi birsey almak istemenizmidir?

@Yaşar Çakır

açıkçası başlangıç için bile olsa uzun vadeli kullanabileceğim ve de fazla sorun çıkarmayacak ( maliyet ) bir şey almak istedim. umarım pişman olmam. ilk izlenimim Bianchi speed ile ciddi bir kalite farkı olduğu. umarım bu farkı daha çok hissederim.

Kalite farkı olması çok normaldir. Malum biri bir lira biri iki lira.

Ben yinede speed yada lucadan sasmayacagim :)

@samet_özdemir

Anlayabiliyorum. insan yeni şeyler öğrenince etkileniyor.:in:

bakıyorum trek 3900 de alivio vites var motion da deore var beni kandırdılar :D

Bende şimdi sedona borlaya bakıyorum. Nefis kötü birsey :) Araba alirkende aynı durum var. Bosvereyim astrayi biraz daha vereyimde mini cooper bakayım keyfime diyorum

Benim halleyi size satabilirim. :)

o tuzağa bende düştüm.600 tl ile başladım.1750 de kapattım.

@Yaşar Çakır

astrayı bencede bırakın onun yerine daha spor daha güzel bi araba alırsınız ;) eğer sıfır alacaksanız hiç o kadar para vermeyin derim mini çok daha güzel :) bendede astra var tecrübelerime dayanarak söylüyorum ;) güzel ama daha güzelleri var aynı para olan hatta ucuz olan ;)

benimde alloy kadro bir bisikletim var full acera çok temizdir sağlamdır isterseniz onu satabilirim 0 olarak 600tl ye toplamıştım iletişim için özelden mesaj atmanız benim için yeterli

Geri