Scudo Sports

300 TL civarı bisiklet önerisi lütfen

Onur Ağar

Üye
Tepki
59
Bisiklet
Merida
Merhabalar. Eşime ve kendime 300 tl civarında bisiklet almak istiyorum. bugün çok az da olsa bir araştırma yaptım. Bianchi nin SPEED modelleri 290 tl civarı. eğer daha mantıklı bir seçim için önerileriniz varsa rica ederim.

bisikletin linki: (link)

Scudo
Arkadaşım bence aluminyum kadro bir bisiklet alman daha yerinde bir tercih olur.

Bu bisiklet hem senin dediğinle benzer fiyat hem de ondan daha kaliteli:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ağar
çok sağol. evet mantıklı bir tercih gibi. çok faydalı oldu...

Bence Salcanoda Almayn :) Biraz Daha Ustune Koyarak Daha Kaliteli Sedona Alin

geotech city,enegy modelleriyle salcano ng 650 üstün gelir.geotechin maşası sabit,sis sitem.ng 650 inceleminizi tavsiye ederim.o fiyata sedona,kron markaların ikinci elleri bulunabilir.2010 borla bile 300 dolar civarı.

@Onur Ağar

Aynı soruyu ben sorucaktım erken davrandın bende bakıyorum kaç gündür şu speede para olsa elimde hemen alırım ama arkadaşların dedğinide dinlemekte fayda var 2010 sedona borla 300 dolarmış nasıl oluyorsa:D hiç yoktan iş görür abartmaya gerek yok bi bisiklete 600-700 lira da çok ,değermi değmezmi hiç bilmiyorum

@izzetatala
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/2928.jpg

http://www.netteenucuz.com/ProductImages/148192/Bspeed.jpg
bianchi daha iyi sanki süspansiyonuda var bide geotech e baktım ne fark var arada onu çözemedim geotech 330 lira diğeri 290 lia :Skull-175

http://img380.imageshack.us/img380/7987/dsc03030.jpg
çok sorunlu oldunu okudum forumda resmen kağıt gibi yırtılmış bu resmi gördükten sonra...

eğer 2. el düşünürsen elimde deore donanımlı güzel bir bisiklet var.Msn mi veriyorum ordan konuşuruz msn:cyclebastard@windowslive.com

arkadaşlar önerileriniz için tekrar teşekkür ederim. yalnız fiyat aralığı benim için önemli. ayrıca sıfır almayı düşünüyorum. tahmin ediyorum 2. el daha iyi ürünleri uygun fiyata alabilirim. ancak araştırma yapacak zamanım çok olmuyor.

kriterlerimi tekrar edecek olursam: 300-350 tl civarı, daha çok gezi amaçlı, sıfır

bir sorum da, yukarda yırtık resmi olan Salcano nun bu duruma gelme sebebi nedir acaba? sonuçta her maddenin bir dayanma sınırı vardır ancak Aluminyum bu kadar dayanıksız değildir herhalde.

büyük olasılıkla bisiklet amacı dısında kullanılmıstır; 2-2,5m lik droplarla kadroyu rahat bir şekilde bu hale getirebilirsiniz :)

o kadro o kadar inceyse elle bile yamulur o zaman yada en ufak düşmede çizik yerine yamulma olur salcano aynı hyundai gibi sonradan çıkan kore malı ama fenada değil bazı bisikletleri.

Normal kullanım alanı içerisinde o şekilde kırılacağına bende ihtimal vermiyorum. Bana sanki bunu kıran eleman bisikleti bmx hesabı kullanmış gibi geldi...!!!

Bu kırılan bisiklet bence de amacı dışında,gereğinden sert kullanılmış...
Not:Yeni bisiklet alacak arkadaşlara; "Markaya göre destek hattı" bölümünde,ilgilendikleri bisiklet markasına tıklayıp,başlıklara göz gezdirmesini tavsiye ederim...

Geri