Scudo Sports

300-360 euro civarı otoban ve hafif engebeli toprak yol için bisiklet

Tepki
26
merhaba arkadaşlar bende yeni bir bisiklet almak istiyorum.öncelikle aradığım özellikler şöyle;
-ön amortisörlü.(amasörler bazen devre dışı bırakılabilecek bu kilitli maşa dediklerinden)
-şehirler arası yolculukta birde arasıra düz, hafif engebeli, toprak zeminde kullanıcağım bütcem 300-360 euro civarı.
-şehirler arasında giderken hızlı olabilmek için hafif olması önemli.
-araştırdığıma göre trek, corratec, scott cinsi kaliteli markalar tercihimdir.(bildiğiniz başka iyi marka varsa onlarda olabilir.)
-salcano gibi yeni yıldızı parlamış markalar tercihim değildir.
-ikinci el ve de çin üretimi almıcam.
-özelliklede fiyat çok önemli 300 euro bile bütçemin en uç noktası!!
-markada çok önemli kaliteli ve ucuz olmalı.
şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tobugo
Scudo
Kron xc1000 tavsiye ederim. kadrosu bilinçli hasarlar haricinde ömür boyu garantili ayrıca amortisörleride kilitlenebilir özellikte.

• Beğen
Tepkiler: furkan şenel
@furkan şenel

Saydığınız 3 markadan bu fiyat aralığında bir model zor gibi duruyor.Bende bu aralıkta kron veya sedona modellerini öneririm

• Beğen
Scott Sportster P5 alıp, alırken birkaç parçasını daha düşük/ikinci el taktırarak fiyatını 300 eu seviyesine çekebilirsiniz.

• Beğen
şu an elimde bir bisiklet var.markası çelik.hiç araştırmadan aldım.o yüzden;
-hemen bir hafta içinde arka fren bozuldu.
-göbekten gıcırtı sesleri gelmeye başladı.
-gidonu gevşedi.
-selesini hiç sormayın doğru düzgün ayar bile yapamıyorum.
-vitesler deseniz 5'inci vitese atmak için öyle bir kasmam lazımki ellerim tahriş oldu.
-hızda yapılmıyor ölü gibi ağır.bu bisikleti yaptırmaya kalksam ederinden fazla para ödemem gerekiyor.
-şimdide alacağım bisiklet bu elimdeki gibi olmasın istiyorum.yani dayanıklı uzun yol içinde dağ şartları içinde dayanıklı olsun istiyorum.
-athletic arkadaşımın tavsiyesi kafama yattı.
-birde kron xc 500 iyimidir?(link)

Kron XC 500 modeli, giriş modelidir, ağırdır ve otoban gibi zeminlerde yüksek hızda yorulmadan gitmeyi istiyorsanız 28" tekerlekli bir şehir/tur bisikletini tercih ediniz.

• Beğen
(link)

-bu listedeki bisikletlerden hangisini önerirsiniz?Corratec x-vert taal 13.2 kg otobanda istediğim rahatlığı bana sunar mı?

-İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Salcano NG255 SRD

Sountour XCR kilitli maşa...
Avid Juciy Hidrolik Disk frenler...
Alimünyum kadro...
Sram x5 ön attırıcı
Sram x7 arka attırıcı....

1130 TL.... Tavsiye edebilirim...12.9 KG ;)

(link)

sölediğiniz fiyata xc4000 kron,sorunsuz bir bisiklet toplayabilirim..sarıyerde dükkanım var..gelebilirsen yardımcı olabilirim..hakan bisiklet..0543 445 80 01

Geri