Scudo Sports

'' 30 temmuz cuma sohbetleri -caddebostan ''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
dostlar
cuma akşamı bisikletimle caddebostana inerek migros arkasında oluyorum meskenim ağaçın altı orayı bilen bilir bisiklet yolu yakınında
her cuma akşamları orda oturarak gelen geçeni seyrediyorum sohbet etmekten hoşlananları beklerim mekanım ağaç altı muhabbetleri tüm forum davetlidir
sohbet saat 20.30 da başlar 11.00 de biter
sonra herkes evine gider

:D :D :D :D :D

Scudo
Fatih den geleceğim (Bir aksilik olmaz ise inşallah), sohbetten ziyade öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum, selamlar...

kudret abi bi zirve dahamı var yoksa :) biz o gece saat 1 45 e kadar ordaydık ordanda sedat abinin evine gittik çok güzeldi hala kalabalıktı sahil :)

Kudret hocam, aksilik bu akşamı buldu, işten geç cıkmam nedeni ile, kıymetli sohbetinizden mahrum oldum, affınıza..

@Ayhan Yıldız

hocam önemli değil saat 19.00 da ordaydım senelerdir görmediğim bir dostuma rasladım 20.30 a kadar muhabbet ettik biraz bekledim forumdan gelen olur diye baktım yok bi dahaki muhabbeti 19.00 a alıp 22.00 de noktalamak lazım
caddebostan cıvıl cıvıl

@Meral Köprülü

saat 19.00 da orda oluyorum iki ağaç var orda bisiklet kilitlemek için yer var taştan yapmışlar bisiklet yoluna yakın bazen erken gidiyorum orayı kapıyorum orası dergah oldu bisiklet forumun dergahı

:D :D :D

Geri