Scudo Sports

30 Sene sonra , Ilk bisikletim

kkilic

Üye
Tepki
8
Merhabalar,

Ilkokulda bindigimi saymazsak ilk bisikletim.Almadan once bu forumu bulup okumaya baslamistim, acaba alsam mi , ben de bisiklete binmeye baslasam mi diye.
Forumdaki arkadaslarin maceralarini, rotalarini okudum. Alir almaz fotografini cekip sizinle paylasmak istedim.
Simdilik cok hevesliyim.Yeni bir bisikletci olarak forumu da takip etmeye basladim.
30 sene sonra tekrar bisiklete binmek cok guzel :)

http://www.entegral.com.tr/bsk.jpg

Scudo
Hayırlı olsun. Ayrıca aramıza hoşgeldiniz. Bisiklet bir tutkudur :) Kazasız bol pedallar.

hayırlı olsun güle güle pedallayın, bindikçe alışkanlık yapar...

Bisiklet yeni olduğu için kısa sürede ayarlarında kaçma olabilir bindikçe bisikletçiye bir iki ayar yaptırırsınız sonra yıllarca temizleyip yağlayarak sorunsuz binebilirsiniz, kask, eldiven, aydınlatma, yama seti, pompa gibi şeyleri de ihmal etmeyin, hayırlı olsun kazasız sürüşler...

Güle güle kullanın,İlkokul da bindiğinizi saymazsak başlangıç için iyi bir tercih olmuş Kron.Hayırlı olsun...

hayrlısı olsun... inş içinizdeki heves hç bitmez... kazasız bol pedallar...

Daha fazla fotoğraf ekleseydiniz keşke Kron'dan ne kadar memnun kalmasamda görsel açıdan kendine çeken bir yapısı var, kazasız ve belasız pedallar.

Hayırlı Olsun , gülegüle kullanın ne tür bir parkurda kullanmak için Mtb aldınız bilmiyorum ama asfalt ağırlıklı bir güzergah seçecekseniz ve 40 yaşlara yakınsanız yakında yol bisikleti istemeye başlarsınız. ( ağır abi modeli )

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

hayırlı olsun zamanla turladıkça kendiniz adına ne kdr güzel bir karar aldığınızı anlayacaksınız.Kazasız belasız uzun rotalı bol pedallar.Mtb özellikle ilk başlayanlar için daha uygundur fakat asvalt kullanımı için neden bir mtb tercih ettiniz?daha hafif kadro ve ince lastikler sizi daha rahat ettirirdi.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kron görüntüsü gerçekten güzel bir bisiklet :)

Hayırlı olsun kron xc4000 güzel bisiklet almışşsınız.Recep sümeri'in dediği gibi slim lastiklerde şehiriçinde asfaltta çok iyi oluyor.Mtb dual sport yapma imkanı sunan makinedir.Modeli ağır değil:D.Yarışlara aday bisiklettir.Seri ve akıcıdır.

Kazasız sürüşler gülü güle kullanın.

Kararınız için tebrik ederim. Onca yıl sonra insanın gerçek hayata dönüş kararı vermesi mutluluk verici :) Bir süre sonra, nasıl bir hastalığa tutulduğunuzu anlayamayacak ve bu hastalığı eşinize, çocuklarınıza, çevrenize de bulaştırmaya başlayacaksınız. Sonra bedeninizdeki diğer hastalıklardan kurtulmaya başladığınızı farkedip, bir de bundan ötürü mutlu olacaksınız! Sağlıklı, keyifli, mutlu pedallamalar dilerim.

Hayırlı olsun. Ben de XC1000 kullanıyorum. Asfalt lastiği aldım genelde onlarla kullanıyorum.
Güzel bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: gok
Bu arada İstanbul'un neresindensiniz?

Hayırlısı olsun kazasız belasız, tekrar geri dönüşünüz içinde saygılar...:D

ilk bisiklet için oldukça iyi bi bisiklet, hayırlı olsun

Geri