Scudo Sports

30 Nisan 2011-Kurtköy-Göçbeyli-Esenceli Turu-SBG-100km

Vedat hamama giren terler yalnız bak hatırlatırım:=)) O udu elime alırım sizide çatır çatır oynatırım:=)))
Zaten oltanın kırılma sebebi dandikliğinden yani Vedatın suçu değil:=)
Bu arada Sedat abi hemende reklamını yapmışsın:=) Anladık bizden fazla yol yapmışsın:pp
Videolarıda 3-5 güne kadar hazırlarım. Çok yorgunum şu an:=)

@Sedat GÖKÇEK
Sen benim bacaklarıma mı bakıyosun bakim hı? utanmaz!:=))) Senin bacaklardan bahsetmiyorum bile haa::=)
Harbi deli gibi çıkmışık haaa..

Scudo
http://img860.imageshack.us/img860/8296/dscf4104v.jpg

Biz Biletseverler herkese örnek oluyoruz doğayı çevreyi temsil ediyoruz ama bu manzara benim içimi parçaladı. o kullanılan ağ parçası koptuğu zaman binlerce balığın ölümüne neden oluyor ve 1000 yıl boyunca o sudan hiç çıkmıyor adeta 5 dakikalık zevk için katliam yapıyorsunuz örnek olsun diye söyledim bu tarz oltalar kullanmayalım tşk. duyarlılığınız için

@recep24ank

Biraz haklısın KATLİAM :):) biraz ağır oldu sanırım... "ben balıkçılıktan anlamam ama o ağında bağlama şeklini görünce düşecek gibi durmuyordu" birazda kendi adıma orda ne yaptığımızı dahi bilmiyorsun? Fotolarda görülmeyen kötü yanlarda vardı.. İçki şişeleri, poşetler sağa sola atılmış bayağı bir poşet topladık kendimize ait bir tane bile zeytin çekirdeği bırakmadık.

Bu arada tartışma olsun diye yazmadım bunları... Eren'im tur resimlerine bundan sonra ayrıldığımız mekanın son durumlarınıda foto olarak ekleyelim :D:D

Bunada değinmek istedim..
Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@recep24ank

sedat abini de dediği gibi biz bir zeytin çekirdeğini bile bırakmayıp tüm çöpümüzü alıp metrelerce gidip sonra bir çöpe attık haa o ağ yırtılsaydı emin ol onu orada bırakıp gidecek kadar cahil kimse yoktu orada daha eren abinin çevreden bir sürü poşet pislik topladığını söylemiyorum tartışma amaçlı değil görünmeyenleri yazdık :D

@mehmet ankaralı

@mehmet ankaralı

Pişman olacak birşey yok Mehmetim. Aslında 1-2 kilo balık katliamı yapıp pekde güzel yeseydik hiç fena olmazdı:=))
Bu arada düzelteyim hemen çevredeki çöpleri Sedat abi topladı:=) Ben sadece yemekten arta kalanları toparladım:=)
Sedat abimizi milli çöpçümüz ilan ediyorum bundan sonra:=)))) ahahah

düzeltme için sağol eren abi .... alem adamsın yaa çok güzel bi gündü SBG adı aaltında biraz sticker ile uğraŞıyorum ön maşaya yapayım Sıkıyosa Bisikletle Git :D Sultanbeyli Bisiklet Grubu YAŞASINNNNNN GEZSİNN TOZSUN ....

Herşey güzel olmuşta arkadaşların da bahsettigi gibi tırıvırı kullanımı kesinlikle yasaklanmıştır. Lütfen gördüğünüz yerde jandarmaya haber veriniz. Takıldığı yerden yıllarca maalesef çıkmıyor ve ona takıl balık, böcek ne varsa bu ağdan kurtulması da imkansız hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ankaralı
bALIK TUTACAĞIMIZ GÜNLERDE GELECEK ABİ ONLARI ORADA KATLEDİCEZ KAFALARINI KOPARIP İÇİNİ DEŞECEĞİZ SONRA ATEŞTE KIZARTIP GÜZELCE MİDEYE YOLLAYACAĞIZ ABİ :d

@recep24ank

arkadaşım ilgin için teşekkürler ama bi aralar şöyle bir tartışma ortamı çıkmıştı bu ülkede deri meselesi bir gurup çıkıp hayvanları katlediyorsunuz diye yaygara koparmıştı bu yaygarayı çıkaranların giyim kuşamına baktım gazetede alayı deri mont ve deri botlar giymişlerdi seninkide o hesap şimdi sen gidip balıkçıdan balık alıp yiyiyorsun yediğin balıklar ne ile tutuluyor koca koca ağlarla artı zaten bir tane balık bile tutamadık artı devamlı balığa çıkmıyoruz binde bir zaten bu ülkede göller yetkililer tarafından korunmuyorki bir tane balık yok eğer gerçekten çevreci biri isen seni kesinlikle örnek alırım ve yanlış bir durum varsa bu durumdan kesinlikle vaz geçerim yok çevreci ayağı takılıpta arada bir çıkıp gündemde kalma savaşı verenlerden biriysen böyle güzel bir dostluk içerisinde tur yapan arkadaşların mesajlarını kirletme teşekkürler ve unutmadan böyle bildiğin bir doğru var ise yanlış yapan arkadaşları özeldende uyarabilirsin bu herkes için daha hayırlı olur hem tartışma ortamı doğmaz böylelikle ama herkesin bilmesi gereken bir doğru varsa elbette alenen yazılsın karşı değiliz

• Beğen
Burda amacım seni suçlamak veya yapılanın yanlış olması değil örnek olmasıydı. bende hata yaparım. bilmeden çok kusur işlerim. hiç bir zaman 4 dörtlük birisi veya gereksiz mesaj yazan biriside değilim. öyle bir amacımda yok zaten. burda üstüne alınmana gerek yok. istedimki biz çevreci insanlarız böyle malzemelerin doğaya zarar verdiğini söyledim ve örnek olsun dedim. saygılar sunuyorum herkesin görüşüne saygım var.

@recep24ank

eyvallah arkadaşım bende diyorumki böyle durumlarda özelden uyar bizde ona göre konumuzda ya arkadaşlar bi arkadaşımız tırıvırı konusunda bizi uyardı bu davranıştan vaz geçeceğiz diye biz yazarız hatamızı zaten kendimiz gündeme getiriz örnek olsun diye. hataları insanların yüzüne karşı değilde gizliden belirtirsen karşındakide seni daha yumuşak karşılar ve hatasını kabul eder he yaz özelden baktın hatasını kabul etmiyo küstah biri ozaman yaz alenen bizde haklının yanında yer alır böyle adamları birdahada turlarımıza katmayız zaten aramızdaki arkadaşlardan kesinlikle art niyeti olan yok olsada kimsenin gözünün yaşına bakmadan aramızdan çıkarırız zaten başımızda sedat abi gibi biri var biz yola çıkarken yaşça büyük olan kim varsa ona uyarız

• Beğen
evet kimsenin art niyeti yok biz çevreci insanlarız evet tırıvırı bir hata ama eğer dediklerin olsa yani suda gölde denizde yırtılsa emin olun gruptan herkes onuı oradan çıkarmanın yolunu arar onu orada bırakmaz hatta çevremizde çör çöp ne varsa temizleriz sonuçta bizim dünyamız bizim hayatımız ama gelin görün ki içki şişesini yerlere atıp baktın kırılmadı vur yere kır zihniyete bak ne işine yaradı olan bizim lastiklerimize oldu belki başına gelen vardır ufak bir cam parçası bir cana mal olabilir bunu düşünerek bir tırıvırı gölün içinde neleri tehlikeye atar ama emin olun onu oradan çıkarmanın yönteminide yordamınıda herkesten iyi biliyorum kafanız rahat olsun ...:D saygılar...

Keyifli bir gezi ve dikkat çekici inişler çıkışlar...
Damar damar gözüken göl etrafını siz de aynı incelikte dolaşmışsınız.
Ateşte balık pişmesi gerekirdi diye düşünüyorum ama balıkları göremedim. Herhalde derin dondurucudalar şimdilik:)
Elinize, emeğinize sağlık. Paylaşım için teşekürler.

Puslu havanın göl turu... Bir de balık tutabilseydiniz... Manzara çok güzelmiş oralarda, gittiğinize değmiş doğrusu. Paylaşımınız için teşekkürler. :in:

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@Hakan Eşme

@Ahmet Salih Özenir

İlginize ve güzel yorumunuza teşekkür ederim.
Hakan abinin de dediği gibi tuttuğumuz balıkları şimdilik derin dondurucuya attık. Artık bu hafta çıkarıp yeriz:=)

Sedat,Vedat,Uğur,Mehmet;
Anlaşılan bu haftasonu balık kızartacağız gibi gözüküyor:=)) Sedat abi bu güzel ziyafeti kaçıracak ama oda fotoğraflara bakar artık:=)

Geri