Scudo Sports

30 mayıs kurtdoğmuş -taşdelen- kurtdoğmuş -offroad- robocop

31 mayıs pazar-antraman
atılım listesi-vede katılım listesi
1-robocop :boese157:
2-sado :boese157:
3-kerem (diyet yapmalı ) :boese157:
4-kaşif :boese157:
5-hasan :boese157:
6-kenan-ses yok :mad:
7- aytekin (gelmeye çalışacak ) :boese157:

DARUB- dağ bisikletlileri rampa grubu :boese157:

gerekli
1-su
2-iç lastik
3-pompa
4-bandana veya kep
5-kask

hava durumu
+31 derece parçalı bulutlu pişeceğiz
tuzla bisiklet yolun bitiminden yukarı temden çıkarak kurtdoğmuşa ulaşıyoruz
soldan offroad yola dalıyoruz taşdelende mola veriyoruz çıkın yiyoruz ve su içiyoruz tekrar aynı yolu alıyoruz tersden ve offroad yolun bittiği yerden
karşıya devam ederek (vakit olursa )ayaklarımızı gölete sokuyoruz ve
deney -2 yi yapıyoruz ve dönüşe geçiyoruz tuzlaya uzanıyoruz

not
kontenjan dolmuştur

Scudo
romalılar dostlarım lejyonlar
uçtunuz yahu beni şaşırttınız bu ne kondisyon yahu :boese157:
1-sado -altın madalya :)
2-calbiyik altın madalya :)
3-hasan altın madalya :)
4- kaşif altın madalya :)
5- robocop gümüş madalya :D
almıştır
evet kartepe yalan oldu zor olanı başardınız kartepeyi artık öğlen yemeği niyetine yersiniz
sağolun varolun

Çok güzel bir antrenman turu oldu.
Kudret abi'ye ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yine güzel turlarda görüşmek dileğiyle,
Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
Kudret Abi teşekkürler beni altın madalyaya layık gördüğün için. Gerçekten çok keyifli bir tur oldu katılan düzenleyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Saygılar sevgiler.

Merhaba Dostlar,

Oncelik ile teknik bir aksaklıktan oturu pazar gunku kurtdoğmuşa sizler ile katılamadığım için çok özür dilerim. Sizleri bu antremanı kazasız belasız tamamladığınız için gerçekten defalarca kutlarım.

Oncelik ile çarşamba günü bisikleti teslim ettim ama bazı parçaların stoklarda olmamasından oturu anca bisiklet pazar 1:00 gibi toparlandı. Buradan Zafer ve Serkan'a çok degerli emeklerinden oturu teşekkür ederim. Bisiklet gercekten biraz hafifledi su anki agirligi 11.90 kg seviyesinde aluminyum govde için fena sayılmaz:) En azında bence:D

Esasında işin öncesine gidecek olursak bir kaç haftadır 31. Mayıs günü bir kaza geçirecegimi dusunuyordum ve bu kazanında toprak zemin oldugu için Kurtdoğmuşda olacagina inaniyordum. Bir yonden bisikletin geçikmeli olarak olmasından oturu kendime buna inandırmaya mecbur ettim sanırsam:) Niyse gel zaman git zaman bisiklet pazar günü suruse hazır oldu bende günün degerlendirim diye kendimce, once bir bostancı sonra moda sonra kosuyolu sonra validebag sonra acıbaden yokusları yaptım baktım bir sorun yok dedim bir kadıkoye gidim balık varsa alırım dedim:) Baktım haftasonu diye fiyatlar ucmus. Tabii bende sahilden caddebostan yapar oradanda eve giderim dedim. Kalamısa geldim normal parkurumda rahat bir tempoda (28km/h) pedal cevirmeye basladım yaklasık olarak işbankası lokalinin oraya geldigimde uzunca bir suredir hic hareket etmeyen arabadan bir amca inme geregi duydu. Aramızda yaklaşık olarak 4 mt. kadar mesafe kalmıstı açıldıktan sonra biraz yana kaydım ama kapı tam açılınca gidon kapıya çarptı ve düştüm. Boylelik ile ilk ciddi kazamı yasadım.

Kaza sırasında dizim ustune ellerimin yardımı ile biraz hafif dusdum ilk anda dizim kitlenir gibi oldu biraz orada durdum sonrasında biraz hareket ettirince kucuk sıyrıklar ile durumu atlattığımı anlayıp yuruyerek eve geldim. Kısaca sehir içinde ne kadar dikkat edersek edelim her sey mumkun. İnsanların istemeden de olsa yaptıkları bir anlık hata tehlikeli durumlara neden olabiliyor.

Su anda bir agrım yok ama sehir içinde ve yolda bisiklet kullanmak konusunda gerçekten daaha ögrenecek cok sey var.

Sizleri tekrar canı gonulden kutlarım. Supersiniz

• Beğen
Tepkiler: sado
@OrionForEver

Çok geçmiş olsun Kerem'cim
Umarım ciddi bir durum yoktur.

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver

Çok geçmiş olsun,

Maalesef yayalar bile afedersiniz sallamıyor yani,bırakın araçları

"bisiklet geliyormuş gelsin , çarpsa olan ona olur" düşüncesi var

Bu yüzden 2 teker ülkemizde hala riskli,

Hızını almış her hangi bir araç kontrolsüz saygısız çıkış ve yığılmalar ile trafiği tehlikeli bir hale getiriyorlar,

Geçen gün Zincirlikuyuda yürüyerek , duran bir aracın aniden yola atlaması ile ezilme tehlikesi yaşadım,

Ehliyet almak 18 yaşını doldurmak değildir,

Saygılı olmanın bir alt yaş limiti maalesef yok...

Kazasız günler

@sado

Hafif sıyrıklar bugun özellik ile sabahdan durumu gormek için 3 km yurudum açıkçası ne agrı var nede baska bir sey... Gun içerisinde ARNIKA özünden bir kremim vardı onu surucem. Oradaki kasları hem rahatlatır hemde ters bir durum olmasını onler.

Su anda cok zorlamıyorum sadece bir kaç gün hafif tempo koşacam sonrasında yeniden bisiklete donebilirim:)

Ilgin için çok teşekkürle SADO'cum, bazen hissediyorsun ama nereden gelecegini çözümliyemiyorsun:D

Kısmet, buradanda cikartilacak cok ders var. Eger 30 ustune cıksaydım daha tehlikeli olabilirdi. Sehir içinde artık yavas tempo giderim.

• Beğen
Tepkiler: sado
@volkii

Ne yazıkki karşılıklı saygı olayını unutmus bir toplumuz buda cok uzucu bir durum... Bıçak sırtında yasamak ne yazıkki bizimkisi. Her an herseye acik.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@OrionForEver

Haklısın.
Şehir içinde biraz daha temkinli gitmekte fayda var.

Geri