Scudo Sports

" 30 Kasım " Pazar....Büyükada Köpek Barınağı

@onurefes

mert kaptan artık nete girip bu mesaja cevap veremeyeceğinden ben yardımcı olayım...
gezimiz herkese açık olup kask ve eldiven kullanma zorunluluğu vardır. kabataştan tam vapurun kalkış saatini bilmiyorum ama mertin duyurusunda kabataştan 09:10 da kalktığı yazıyor...
bizler ve adadaki dostlarımız sizi görmekten memnun olacağız.

saygılar..

Scudo
bilgilendirme için tşkk.ederiz oceanist :)
aranıza yeni katıldım ve bu organizasyona bende çok istedim katılamak fakat
biliosun hasta olunca gelebilmem mümkün değil sanırım
ama sizden hepinizden bol bol fotoğraf isterim :)
ve kucak dolusu sevgiler göndermek istiorum sevimli dostlarımıza :)

@pgundogan

merak etme bolca fotoğraf çekeceğiz ve sana da gönderirim merak etme..
umarım pazara kadar iyileşirsin de sende aramıza katılırsın...
bu arada bisikletforuma hoşgeldin.

Bu makarnaları nasıl götürmek lazım bilgi verecek var mı? :D

bende köpek maması alacaktım ama unutmuşum:(
makarna yada tavuk ciğerimi götürsem diye düşünüyorum da nasıl götürücez?
torbaya atıp mı getiricez?

ben 4 paket makarna aldım annem haşlıyacak akşamdan poşete koyup sırt çantamda götürücem. Daha fazlasını taşıyabilecğeimi sanmıyorum.

Yarın kabataştan vapura binecek kimler umarım herkes bostancı değildir :D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
buldum bir petshop ve belçantamda taşıyabileceğim kadar mama aldım dostlarımıza.,
umarım yarın yağmur yağmaz ve keyifli bir gezi olur..

• Beğen
sıcak bir tur oldu hem dostca sicaklık hem de hava sıcaklığı ısıttı. şimdiden herkesin bayramınn kutlarım...

• Beğen
Selam Grup,

Bayram öncesi gerçekletirdiğimiz En Anlamlı ve Duyarlı Organizasyonlarımızdan diyebileceğim Gezimize Bostancı ve Kabataş'dan Adaya ulaşan pedalsever ve hayvansever dostlarım ile başladııık:) İlk rota tabiiiki sewimli dostlarımızzz:p daha içeriye girmeden bizleri karşıladı öncü kuvvetleeer:D sonra içeri girdik barınakların çoğunu ziyaret ettik,onları sevdik mamalarını bıraktııık:) Fotolarımızı çektiiiiik:) Sonrasında Büyük Turumuzu atarak istekler doğrultusunda Aya Yorgi ye çıktıık:cheer: Muhteşem manzara ve sohbet sonrası aşağı inerek yemek ve ihtiyaç molası:25: tabiiiii çorba,küftee,şiş kebap,meşrubat ve ikram çaylarımızı lüppplettiiiik:D Zaman geçirmeden vapuru bekleyerek,Kabataş ve Bostancı seçeneklerine göre vedalaşıp geri dönüş yaparak Gezimizi tamamladık Bu anlamlı Organizasyonumuza yürekleri,duyarlılıkları ile destek veren,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek,yardımlaşma,dayanışma duygusu ve Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş,dostlarıma,keyifle birlikte olduğumuz,pedal bastığımız her karemizi çektiği fotoğraflarla bizlere yansıtan herkese teşekkür ediyorum;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah.....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Pedalsesi İst Temsilcisi
Mert Arsan
0533 263 21 69

@Aytaç Biber

sabırrrrrrrrr dostuum:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri