Eray ADALI
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 689
Bugün çarşı civarındayken bir bez afiş gördüm, uzaktan bakınca cok sevindim.. Yaklaştığımda bazı sınırlamalar olduğunu farkettim, yine de güzel bir gelişme dedim.. Bir ilköğretim okulunun aile birliği 30 ağustosta ödüllü bir yarış düzenleyecekmiş.. 9 - 13 yaş sınırlaması koymuşlar ve mahalleleri sınırlamışlar.. Mahalle sınırını nasıl kontrol edecekler ve neden boyle birseye ihtiyac duymuslar bilmiyorum. Acemi bir organizasyon olacaktır, ama yine de bisiklet adına güzel bir organizasyon olacaktır.. Ben uygun olursam (ki pazar gününe denk geliyor) oraya gidip izlemeyi düsünüyorum..Ne yaş tutuyor ne ikamet ama bakarsınız araya kaynarım da kaparım hediyeyi =) Edirnede olan diğer a arkadaşları da beklerim belki onlar da kaynar araya =)
Şakası bir yana da; çocuğu, kardeşi, yeğeni/kuzeni 9-13 yaş aralığında olan Edirneli arkadaşlar bilgilensin istedim. Tabi aynı anda bizim icin kücük onlar icin kocaman bir pedal olduğu için tüm bisiklet camiası ile paylaşmak istedim..
Çektiğim Fotoğraf;
http://lh5.ggpht.com/_pCXVmLw6HxQ/SpWu-TNuDiI/AAAAAAAAAZg/iGfk-ZTJmF4/s640/SDC11092.JPG
Yazıyı Okuyamayanlar için;
ÖDÜLLÜ BİSİKLET YARIŞI
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri
9 - 13 YAŞ KIZ - ERKEK
BİSİKLET YARIŞI YAPILACAKTIR.
UMURBEY - ÇAVUŞBEY - MENZİLAHİR MAHALLESİ ÇOCUKLARI KATILACAKTIR.
Organizasyon: Fevzipaşa İ.Ö.O. Aile Birliği
Devamını dileriz... =)
Şakası bir yana da; çocuğu, kardeşi, yeğeni/kuzeni 9-13 yaş aralığında olan Edirneli arkadaşlar bilgilensin istedim. Tabi aynı anda bizim icin kücük onlar icin kocaman bir pedal olduğu için tüm bisiklet camiası ile paylaşmak istedim..
Çektiğim Fotoğraf;
http://lh5.ggpht.com/_pCXVmLw6HxQ/SpWu-TNuDiI/AAAAAAAAAZg/iGfk-ZTJmF4/s640/SDC11092.JPG
Yazıyı Okuyamayanlar için;
ÖDÜLLÜ BİSİKLET YARIŞI
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri
9 - 13 YAŞ KIZ - ERKEK
BİSİKLET YARIŞI YAPILACAKTIR.
UMURBEY - ÇAVUŞBEY - MENZİLAHİR MAHALLESİ ÇOCUKLARI KATILACAKTIR.
Organizasyon: Fevzipaşa İ.Ö.O. Aile Birliği
Devamını dileriz... =)