Scudo Sports

3 Temmuz - BSD istanbul organizasyonuna katılalım...

bence sarıyer'ye doğru gidelim.karşıya geçersek dönmemiz çok olabilir en azından benim için..bende kırmızı,siyah bi kask ve gri,siyah renkli bir t-shırt ve kırmızı bir mtb ile gelecem...yarın görüşmek üzere.

Scudo

Ya ben unutmuştum valla sen bu ay takside gece çalışacaktın.
Bende güzdüze geçtim durakta arabayı gececi Neşete verdim !...
Bally yoksa bende yokum gelemicem...Sabanan duraktan bisikleti alıp KARTALA giderim artık ne ediyim yanlız ta karşılarda....

İstanbul'da bisikletseverler açısından gerçekten özel bir gün yaşandı... 3 Temmuz Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kulüplerarası Bisiklet Yarışması ve Halk Gezisi büyük bir katılım ile gerçekleştirildi…

Halk Gezisi'ne katılan tüm katılımcılara Ti-Short ve madalya dağıtıldı… Saraçhane - Edirnekapı arasında yapılan Halk Gezisi'ne 3000 kadar bisikletli katıldı... Gezi bitiminde kur'a ile 10 kişi bisiklet kazandı…

Kulüplerarası bisiklet yarışlarında birinciler 2 milyar ile ödüllendirildi... Ancak, bisiklet yarışlarının lisanslı sporculara açık olması, hayal kırıklığı yarattı...

Bisiklet Severler Derneği Genel Sekreteri Murat Suyabatmaz başta olmak üzere Bisiklet Severler Derneği üyesi yaklaşık 50 üye etkinlikte görev aldı…

Etkinlik sonrası 20 kişilik bir grup, Sahil Yolu'ndan Bakırköy'e, bir diğer grup da Sarıyer'e doğru geziye çıktı...

İşte etkinlikten görüntüler…

çok güzel bi gündü..süleyman abi ve birçok kişi ile de tanışmak benim için büyük mutluluktu..

harika bir gündü hakkaten... biz talk gezisinden sonra sahilden sarıyere kadar devam ettik... 20 bisikletli... o da yetmedi rumeli kavağına gittik... harika bir gündü yedik içtik eğlendik...

Süleyman abi nin de söylediği gibi gayet başarılı bir organizasyon oldu, bisikletçiler olarak "Biz de burdayız!" dedik, katılan veya imkansızlıklardan dolayı katılamayıp destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

20 kişiden fazla olarak başladığımız Sarıyer turu da gayet güzel geçti, Rumeli Kavağı'na kadar devam edip, sahilde tostlarımız yedikten sonra döndük. Nedenini anlayamadığımız bir şekilde tura çıkmamıza engel olmaya çalışan arkadaşın sıcak hava ve trafik konusunda vermeye çalıştığı nasihatlerin de boş olduğunu anladık, pedal basma tutkusunun önüne trafik ve sıcak gibi basit problemlerin geçemeyeceğini de kanıtlamış olduk.

en son resimde de tur esnasında kurduğumuz Prowell kaskları sponsorluğundaki takımımız gözüküyor :)

mukemmel bir gundu tanistigimiz, tanisamadigimiz butun arkadaslara selamlar.. sariyer turuna bizda basladik ama arkadasimin bisikletindeki problemler yuzunden baltalimanindan geri donmek zorunda kaldik.. gerci ben aksam uzeri tekrar yeniköye kadar gittim donusunde sizle karsilastik :) buna tam anlamiyla katilamadik ama sık sık yapalim.. gorusmek uzere...

Selam arkadaslar.Ben SARI CİVCİVLER (Emra Bisiklet) in ekip başı Can.(Kron Bisikletli olan.)Düzenlemiş olduğunuz gezide bizide aranıza aldığınız için sizlere ekibimiz adına çok teşekkür ediyorum.Yeni etkinliklerde ve yeni gezilerde görüşmek üzere hepinize iyi pedallar dilerim.

Emre bisiklet sizleri her zaman aramızda görmekten gurur duyarız..gezi gerçekten çok güzeldi..her haftasonu yapalım mı?

selamlar..gezi fikrini ortaya atanlardan olarak gerçekten çok güzel bi gün geçiridğimi sölemeliyim..sahil yolundaki görüntümüz süperdi :) isimleri tam hatırlayamasm da sarı civcivlere, şişli ve şehreminide oturan yol bisikletli abilerimize, avıclar eyüp balat esenlerden gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..dün sarıyerden sonra da yolun bitmeyip devam ettiğini öğrenmiş oldum :) yeni geziler için haberleşelim..

bol pedallı günler..

gördük bjk stadının orada arkada kalınca arkadaşlar beni yanlız bırakmayın diye bağırmanı unuttun galiba..fenerli arkadaşım..

Mert arkadaşımızın gönderdiği resimler....

Kendisine çok teşekkür ediyoruz

Geri