emrekocyigita
Üye
- Tepki
- 17
- İsim
- Emre Koçyiğit
- Bisiklet
- Salcano
Anne, baba pazara gitsin 7 yaşındaki yiğenimi ufak turlara çıkarayım, mangala gideyim, kendi bisikletimi taşıyabileyim diye 3 tekerlekli bisiklet toplamaya karar verdim. İlerledikçe adım adım paylaşacağım.
Renk önerilerine açığım çift renk yapacağım. Kadroyu canlı bir renk mat ya da florasan mor, sarı, kırmızı henüz karar veremedim. Sepeti, maşayı, gidonu, jant çemberi ve milleri ise mat siyah yapacağım dediğim gibi önerilere açığım. İnternette toplanmış farklı renklerde 3 tekerlekli bisiklet bulamadım bu yüzden gözümde canlandıramıyorum.
İlk önce ikinci el bir bisiklet buldum sadece kadrosunu satın aldım
Daha sonra eve getirdim sepeti söktüm attım berbat haldeydi ve temizledim
Yarin ilk iş zımparaya girişmek olacak.
Şu an tek sıkıntım dingili söylemiyorum, dingil çıkıntılı olduğu için çekince gelmiyor göbeklere takılıyor bu göbekleri nasıl sökebilirim?

Renk önerilerine açığım çift renk yapacağım. Kadroyu canlı bir renk mat ya da florasan mor, sarı, kırmızı henüz karar veremedim. Sepeti, maşayı, gidonu, jant çemberi ve milleri ise mat siyah yapacağım dediğim gibi önerilere açığım. İnternette toplanmış farklı renklerde 3 tekerlekli bisiklet bulamadım bu yüzden gözümde canlandıramıyorum.
İlk önce ikinci el bir bisiklet buldum sadece kadrosunu satın aldım
Daha sonra eve getirdim sepeti söktüm attım berbat haldeydi ve temizledim
Yarin ilk iş zımparaya girişmek olacak.
Şu an tek sıkıntım dingili söylemiyorum, dingil çıkıntılı olduğu için çekince gelmiyor göbeklere takılıyor bu göbekleri nasıl sökebilirim?