Scudo Sports

3 Tekerden 2 Tekere

Scudo
inşallah zamanla bu merakı gitmez kimbilir belkide ileride mtb yarıslarına bile katılır :)

maşallah ALLAH analı babalı büyütsün

Herkese teşekkürler....Biraz eskidi konu ama olsun dilekler gayet güzel :)

abi anlatımın harika ya sabah sabah güldürdün beni :) hayırlı olsun maşallah diyelim :)

Konu bir senelik olmuş hatta 10 gün kalmış sene olmasına.İki gündür arka destek tekerlerini söktük 1 er saatlik ufak bir antreman ile bu akşam itibariyle kızım 4 yaşını doldurduğu bu ay tam anlamıyla 2 teker kullanımına başladı :) sanırım sağlam bir bisikletçi gelecek önümüzdeki yıllara :) dengeyi korumak adına dehşet kadans yapıyor :) ilerleyen günlerde bir video eklemek lazım.....

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Şerif Şentürk

Odunpazarı lojmanları derken tam anlayamadım ama yıldıztepe hava lojmanları.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Olay bu akşam itibariyle bitmiştir :) artık 2 teker tamamen kontrol altında.İlk başlangıç ve viraj sorunumuzu da hallettik :)

rampacı olacak şimdiden belli etti :)

aman Maşallahı unutmayalım :) şimdiden Allah razı olsun ..........

maşallah maşallaaah... gayet başarılı =)

(darısı tüm çocukların başına :) )

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@berkant_atay

Teşekkürler Berkant abi.Dehşet bir bisiklet sevgisi var zaten bu kadar çabuk öğrenmesinin de temeli o sevgi diye düşünüyorum.İnşallah içindeki bu bisiklet aşkı hiç dinmez.

@Barış TURAN

Amin Barış.Bu arada uzun zamandır görüşemiyoruz Eylülün ortasına yada sonuna doğru Ahmet ile İnegölde buluşma planımız var haberin olsun şimdiden...

Abı yıllık ızın agustos 23 gıbı,10 gun alanya,donustede 1 gun dınlenme hazırlık ve eylul 3 gıbı falan Bursa-Eskısehır :)

• Beğen
Maaşallah, Allah nazardan saklasın hem kızınızı hem bisikleti :) kazasız belasız bisikletli bir ömür diliyorum Küçük hanıma :))

• Beğen
Geri