Scudo Sports

3 Tekerden 2 Tekere

@gökhanc

Bu konuda çok şanslıyım oturduğum yer lojman ortamı olduğu için saatlerce dışarıda güvenle oynayabiliyorlar.

Scudo
@Egemen Tunc

Çok teşekkürler güzel cümleleriniz için.

maşallah diyorum...benimde oğlum var tam 1 yaşında,tek istediğim onunda bisiklet sevdalısı olması,sizi taktir ettim....ileride parça satışı düşünürseniz oğlum için kadro ve sele'ye talibiz:) saygılar

@Bilal Karatağ

teşekkürler.Aynakol size rezervedir 1 yıl boyunca :) seneye anca değiştirmeyi düşünüyoruz.:)

@İBRAHİM GÖKÇE

Çok teşekkür ederim.kadro kırmızı erkek çocuk için sorun olmaz ise size rezervedir :) selenin talipleri var geri dönmezlerse bilgi veririm :) umarım sizin delikanlıda bisiklet aşkıyla büyür.....

Ben de öncelikle maaşallah diyorum :D, Allah bağışlasın, şunu da eklemeliyim kızınız çok şanslı, iyi pedallamalar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@diavolo

Çok teşekkür ederim.......

@Pasa Gultas

Teşekkürler Paşa...Malatyaya selamlar....

Forumda yazmak için kendime uygun konu bulmayınca :) döneyim kızıma bakayım dedim hakikatten güzel anlatmışım :)

Allah nazardan saklasın abi maaşallah Umarım bisiklet sevgisi bütün çocuklarımıza yerleşir ve yeni nesil çevreye daha saygılı olmasını öğrenerek yetişir.

@ferhat köse

İlk yayımlandıgında gözümden kacmış anlaşılan, öylesine güzel anlatmışsınız ki gidip aynısından kendime alasım geldi, işte 110 cmlik sele borusu bulmakta biraz zorlanabilirim..

http://i1032.photobucket.com/albums/a403/ozkanozkan/nazar.png

Nazardan uzak dursun... Böylesi mutluluk cümlemize nasip olsun..

@GiciK eRay ADALI

Çok teşekkürler Eray.Bisikleti ise tavsiye etmem çok ağır :) neden yapmışlar bilemiyorum ama benim 56 kadrodan daha ağır meret hergün eve taşımaktan helak olduk :)

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
kızınızın bisikleti çok hoş duruyo güle güle kullansın ve ayrıca sizi de tebrik ediyorum bisikletsever biri olduğunuz her halinizden belli oluyo ;)

• Beğen
zaman çabuk geçiyor abi eskiden o 3 tekere binmek için akşamüstü olmasını hevesle beklerdiğimi hatırlıyorum :)

beklediğimi yazacağıma beklerdiğimi yazmışım abi idare et :D

maaşallah allah nazarlardan korusun ;) armut dibine düştü deyimi bu olsa gerek :) inşallah büyünce babasından daha iyilerine sahip olur

• Beğen
Geri